Şimdi Ara

Hangi traş makinesini almalıyım? Braun vs. Philips (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
44.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi traş makinesini almalıyım? Braun vs. Philips

(En Son Oy Tarihi: 29.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Mar00N

Hocam son olarak saç kesimi için 2 numara tarak yok. Sakal için var. Bir problem yaratır mı o tarak ile saçı kessem. Keser mi?

Alıntıları Göster
    en küçük 2 mm başlık var, en büyük ise 16 mm olan, birde 3 ile 7 arası ayarlanabilen bir başlık var. yukarıda yazdığım gibi sakalı kesiyorsa saçıda keser diye düşünüyorum düz mantık olarak.

birde philipsin internet sitesine bak, orda ayrı olarak başlıklar satılıyordu. mesela linkteki ürünün kutusuyla gelenler plastik ama onların demirden olanı filan vardı sitede ben baktığımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

en küçük 2 mm başlık var, en büyük ise 16 mm olan, birde 3 ile 7 arası ayarlanabilen bir başlık var. yukarıda yazdığım gibi sakalı kesiyorsa saçıda keser diye düşünüyorum düz mantık olarak.

birde philipsin internet sitesine bak, orda ayrı olarak başlıklar satılıyordu. mesela linkteki ürünün kutusuyla gelenler plastik ama onların demirden olanı filan vardı sitede ben baktığımda.

Alıntıları Göster
    Direk saç traş makineleri de var ama dediğim gibi ben bir makine ile hem saç, hem sakal kullanmak istediğim için onlara bakmıyorum.

Büyük ihtimal Philips alacağım umarım pişman olmam. Braun'u almak istememin tek sebebi şu tekerlekli numara ayarı. Çok işlevsel.

Braun'da daha az aparat var ama numarayı tekerlek ile ayarladığımız için 2 tarak ile 0.5mm-20mm arasında kesim yapılabiliyor. Baya iyi bir olay.

Philips'in artısı 2-3 tane ekstra aparat. Özellikle burun aparatı. Valla çok kararsız kaldım. Büyük ihtimal Philips olacak ama yine de diğer arkadaşların da görüşlerini almak isterim. Ankette başa baş gidiyor zaten. Ne lanet olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse yazmamış şaşırdım açıkçası...

moser al dostum 👍🏻 ölene kadar kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

kimse yazmamış şaşırdım açıkçası...

moser al dostum 👍🏻 ölene kadar kullanırsın
    Moser almayı düşündüm ama almışken saç-sakal olarak almak istiyorum çünkü başka makinem yok. Hani bir makine ile birden çok işi yapmak istiyorum. Çok bütçem yok çünkü.

• o resmini attığın braundan benden vardı sakın ama sakın alma sakalımı bile kesemiyordum çöpe fırlattım sakal bile kesecek gücü yok o makinenin
  • braun aldım memnunum ama bu iş modele çok bakar. Çok parçalı cihazlar alma işine yaramayan parçalar sadece fazlalık olur.
  • quote:

Moser almayı düşündüm ama almışken saç-sakal olarak almak istiyorum çünkü başka makinem yok. Hani bir makine ile birden çok işi yapmak istiyorum. Çok bütçem yok çünkü.

Alıntıları Göster
    Anladım fakat moserin saç için de kiti var ayrıca, hocam bu arada saç biraz riskli direk 3 numara yapıcaksınız saçları sanırım

+ olarak almaya karar verdiginiz ürünü tahtakale ve sirkecilerde daha ucuza bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

o resmini attığın braundan benden vardı sakın ama sakın alma sakalımı bile kesemiyordum çöpe fırlattım sakal bile kesecek gücü yok o makinenin
    Birebir aynı model olduğuna emin misin hocam

• quote:

Birebir aynı model olduğuna emin misin hocam

Alıntıları Göster
    evet alma aldırma braun moserde alma sakal kesemezsin philips al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

Anladım fakat moserin saç için de kiti var ayrıca, hocam bu arada saç biraz riskli direk 3 numara yapıcaksınız saçları sanırım

+ olarak almaya karar verdiginiz ürünü tahtakale ve sirkecilerde daha ucuza bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Benim saçlar çok uzundu hocam. 2 sene önce 3 numaraya vurdum. Uzun dediğim neredeyse omzumun altına geliyordu fakat çok fazla döküldüğü için ve ailede genetik kellik olduğu için 3'e vurdum. Son zamanlarda 2 numaraya yapıyorum. Hem daha geç uzuyor hem daha çok yakışıyor. Kısa saç biraz uzayınca çok kötü duruyor. 15 günde bir kuaför parası vermekten sıkıldım o yüzden makine bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

evet alma aldırma braun moserde alma sakal kesemezsin philips al geç

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Philips MG7730/15 Erkek Bakım Seti 16’sı 1 Arada Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-mg7730-15-erkek-bakim-seti-16-si-1-arada-p-HBV00000APKSW?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Philips 7000 Serisi MG7720/15 Multigroom 14 in 1 Erkek Bakım Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-mg7720-15-multigroom-14-in-1-erkek-bakim-kiti-p-HBV000007UYMR?magaza=Hepsiburada

iki ürün arasında ki fark nedir hocam? Fazla para vermeye değer mi? Hangi başlıklar ekstra tam olarak anlayamadım.

• 8 sene evdeki berberimiz oldu bu makine saç ense sakal 3 kişi kullandık sadece 4. yılda bataryasını yenilemiştim o kadar en son 2 ay önce elimden düşüp kırıldı.Sağlam makine üretiyor Philips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lBaBaCaNl -- 8 Şubat 2020; 11:31:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Philips modelin aynısını aldım sakal için kullanıyorum saçta denemedim, gayet memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Philips modelin aynısını aldım sakal için kullanıyorum saçta denemedim, gayet memnunum
    www.hepsiburada.com
    Philips MG7730/15 Erkek Bakım Seti 16’sı 1 Arada Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-mg7730-15-erkek-bakim-seti-16-si-1-arada-p-HBV00000APKSW?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Philips 7000 Serisi MG7720/15 Multigroom 14 in 1 Erkek Bakım Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-mg7720-15-multigroom-14-in-1-erkek-bakim-kiti-p-HBV000007UYMR?magaza=Hepsiburada

iki ürün arasında ki fark nedir hocam? Fazla para vermeye değer mi? Hangi başlıklar ekstra tam olarak anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

4 yıl ne ki dedemin alıp pek kullanmadığı sixtant S halen sorunsuz çalışıyordu
    80lerin başında almanyadan getirtmişti (79-81 falan gibi)
    traş makinesi değil pancar motoru gibi 40 yıldır sağlam demek...

• quote:

Alıntıları Göster
    birinde 2 tane aparat fazla var o kadar, cihazlar aynı

• up
  • 20 mm uzunluk işini görüyorsa linkteki makineyi alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

20 mm uzunluk işini görüyorsa linkteki makineyi alabilirsin.
    https://www.morhipo.com/bt5502-15-tiras-makinesi/26688655/detay?gclid=CjwKCAiA1fnxBRBBEiwAVUouUsr1Gu0KWHsaYehIUHD32kZDuyokFRA0p-60810kDD-krQbWRYMj0xoC814QAvD_BwE
    Sadece sakal için bu sanırım.

• quote:

Sadece sakal için bu sanırım.

Alıntıları Göster
    Saç makinesiyle sakal makinesinin tek farkı saç için olanların başlıkları biraz daha geniş. O da hepsinde değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.