Şimdi Ara

Hangi tip motosiklet almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem şehir içi kullanım için hemde zevkli uzun yollar için bi motor arıyorum. 130-140 km ye çıksam yeterli ama motorun kuvvetli olmasını istiyorum. Aklımdaki tipler
    -Chopper
    -Touring
    -Enduro

Aklımda en çok chopper yatkın sizce hangi tip almalıyım. (Model tavslyesi istemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wowowowo Haram -- 26 Eylül 2014; 21:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hyosung gv250 buna bak derim yada regal raptor. Bunlar chooper modeller hem uzun yol hem şehir içi fakat şehir içi düşük motorlu araba kadar yakacaktır 130 140 ları rahatca görebilirsin.
  • Yani chopper öneriyorsunuz hocam
  • up
  • Bende böyle bir konu açarak yardım arıyacaktım, dün motorumla Kuba 100xy model 2012 model 160km.yol yaptım, max hızım 90km/h inanın tireşim ve popom ağrısından halen daha ağrıyor bence enduro yada choopper uzun yol ve şehir için ideal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal1982

Bende böyle bir konu açarak yardım arıyacaktım, dün motorumla Kuba 100xy model 2012 model 160km.yol yaptım, max hızım 90km/h inanın tireşim ve popom ağrısından halen daha ağrıyor bence enduro yada choopper uzun yol ve şehir için ideal...

enduro ve chopper bambaşka dünyalar hocam rahatlık konusunda chopper çok adım öndedir heyecan arıyorsan enduro derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi ebat zinciri almalı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.