Şimdi Ara

HANGI TICARI ACAÇ DOBLO COMBO CADDY VS... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SweetBoyJNR

beyler bilip bilmeden atmayın suraya yorum ya pazar yerine çewirmişiniz
    caddye chip atmadıkça 200 görmez usta.istedigin adamı getir kralı gelse basamaz onlarım beyinlerinde limitör gibi bişe war en son 180
    edit: he ama sunda sölüyüm unutmuşumm caddy dier ticarilere göre gercekten cok konforlu ve performanslı bir araç fakat şu yeni 135ps lik dobloyla nolur bilemicem

ha simdi bide bunu tarsın caddy 200 yaparmı yapmazmı yahu size yalan borcummuvar arac 200 sak diye gördü otobanda ister inanın ister inanmayın

caddye chip atmadıkça 200 görmez usta.istedigin adamı getir kralı gelse basamaz onlarım beyinlerinde limitör gibi bişe war en son 180
    edit: he ama sunda sölüyüm unutmuşumm caddy dier ticarilere göre gercekten cok konforlu ve performanslı bir araç fakat şu yeni 135ps lik dobloyla nolur bilemicem...

size yalan borcum mu var ha simdide bunu tarısalım caddy 200 yaparmı yapmazmı ister inanın ister inanmayın arac otobanda hiç zorlanmadan 200 'e resmen çıktı dahada a kardı o gidişi görseydiniz utanırdınız nedir vw dusmanlığı anlamıyorum herifler iyi araba yapıyor kim nederse desin

• quote:

Orijinalden alıntı: hmwert

quote:

edit: he ama sunda sölüyüm unutmuşumm caddy dier ticarilere göre gercekten cok konforlu ve performanslı bir araç fakat şu yeni 135ps lik dobloyla nolur bilemicem...

size yalan borcum mu var ha simdide bunu tarısalım caddy 200 yaparmı yapmazmı ister inanın ister inanmayın arac otobanda hiç zorlanmadan 200 'e resmen çıktı dahada a kardı o gidişi görseydiniz utanırdınız nedir vw dusmanlığı anlamıyorum herifler iyi araba yapıyor kim nederse desin

Dahada basmamissindir bassan 300 gorurdu kesin kesin beyinlerinde limitor var gostergede 180 i gecemezsin gostergedeki de 170 165 civaridir gps ile olc ole sole

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaymen

quote:

Orijinalden alıntı: hmwert

quote:

Dahada basmamissindir bassan 300 gorurdu kesin kesin beyinlerinde limitor var gostergede 180 i gecemezsin gostergedeki de 170 165 civaridir gps ile olc ole sole

hee işim gücüm yok gps le olccem 200 yaptı arac bunun tartısmasını herkez yapıyor yahu kullandınızmı bastınızmı sonuna kadar da 180 de kalır diosunuz hiç motor avans ayarı diye bisey duymadınızmı caddy nın chip le ve motor kapağında bir ayarla 240 yaptığını ((((sadece düz otobanda))))
    ((((((yoksa habi kasis de veya viraj da ucar devrilir onda bi iddam yok onu her arac kullanan bilir ))))) bilmiyorsunuz konusuyosunuz ama biz hiç bisey yapmadık araca ne chip nede avans ayarı ile oynadık arac 200 gördu kokleseydi 205 i gorürdü

TAMAM DAHA ISRAR ETMIYORUM ARAC 170 DE KALDI YETER YAHU

• ha bide suna acıklık getiriyim caddy nin motor avans ayarı il oynamak sakıncalı bır iş opel servisinde calısan biri soyledi bunu arastırdım aracı 3 gunden fazla kullanımda motor omrunden yiyormus
  • :) arkadaslar baya yazmis cizmis kimisi 200 e vurmus ticari araci ilginc :) ticari araba almada son surate gore degerlendirme ne derecede yetiskin insan isidir bilemem ama ben insanlara yardimci olmasi acisindan deneyimlerimi yazicagim.

oncelikle ben bana en uygun model olan opel combo 2011 aldim neden?
    Ticari kullanacagim o yuzden en az yakan araba budur klasmaninda ve sifiri cok uygun rakiplerine gore ucuz

fiat almadim asiri derecede kalitesiz adeta plastik parcasi yuruyor

Transit almadim yuksek performans dayanikli ama opele gore cok yakiyor benim boyle bir guce dur kalklarda harcayacak param yok

caddy harika her seyiyle az yakar guclu konforlu ama fiyati yuksek ve alirken 4 ay sira vardi opel hemen verdi

4 tekerde de standart abs fren diski comboda beni cezbetti arac rakiplerine gore adeta yere civileniyor.
    caddy haric teker genisligi ve agirliktan caddy daha iyi

fiorino nemo falan filan hepsi kopya araba asla guvenip binilmez euro ncap degerleri bile yok!

kangoo eski kalitesinden cok uzak salincakli sisteme geri donup ucuza arac mal etme derdinde zaten fransiz dusmani olarak onlara bi kurus vermek istemedim.

Kisacasi az yuk ucuz yakit konforlu aile yoculuklari icin combo zaten piyasaya bakin zibil gibi satio

angel eye corsa farlar da cok yakisio corsa parcasi takilio

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.