Şimdi Ara

Hangi Telefonu seçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamin aleyküm Arkadaşlar Hayırlı günler.

Samsung galaxy gio mu ? Samsung Galaxy S6500 mini 2 mi ?

bütçem 450 TL Veya Bunlar gibi iyi telefon almak istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim :)

şarj uzun gitmeli kesinlikle. Özellikleri iyi olsun bütçemi yazdım. Önerilerinizi bekliyorum.

• Yoksa 29% indirmdeyken Galaxy Ace'mi almalıyım ? Lütfen cevap verin acil.
  • Mini 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mini 2
  • Başka model telefonlardanda olabilir öneriler :) Teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlarıma
  • N11.comda 390 liraya lg optimus l5 var

• xperia serisine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi telefonu almalıyım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acele etme telefon alırken en önemlisi bu beğendiklerini buaraya yaz ki değerlendirelim. atrix şimdilik fiyatına göre iyi bir cihaz.
  • Xperia ST23 Almayı düşünüyorum nasıl buluyorsunuz ?

en çok yaptıklarım ; Müzik dinlemek , internette ( tarayıcıdan indirmeden ) video izliyorum , oyun oynuyorum ve mesajlaşıyorum . Bir kaçta eglencelı program yukleyebılırım telefona.

Sarjı dayanmalı en az 1 gün zaten bunları hep yapmıyorum işimi görecek birşey arıyorum kasmıyan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bucaLı28

Xperia ST23 Almayı düşünüyorum nasıl buluyorsunuz ?

en çok yaptıklarım ; Müzik dinlemek , internette ( tarayıcıdan indirmeden ) video izliyorum , oyun oynuyorum ve mesajlaşıyorum . Bir kaçta eglencelı program yukleyebılırım telefona.

Sarjı dayanmalı en az 1 gün zaten bunları hep yapmıyorum işimi görecek birşey arıyorum kasmıyan

450 lira bütçeye android alma helak olursun.Ben 700 e aldım galaxy w aldım resmen işkence.Hele oyun oynayacaksan hiç ama hiç düşünme öyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: 35bucaLı28

Xperia ST23 Almayı düşünüyorum nasıl buluyorsunuz ?

450 lira bütçeye android alma helak olursun.Ben 700 e aldım galaxy w aldım resmen işkence.Hele oyun oynayacaksan hiç ama hiç düşünme öyle bir şey.

Motorola Atrix güzel görünüyor.

• Lg optimus l5 veya sony tipo

• Sony Xperia ST23 almaya karar verdim. Motorola atrix alacaktım fakat çok tutulan telefon değil parçası zor bulunuyor diye vazgeçtim :) ST23 hakkında yorumlarınızı alabilirim :) Not : oyun yüklemeyecegim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.