Şimdi Ara

Hangi tavuk firması/markası daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hijyen vs önemli fakat benim endişem antibiyotik ve hormonlar.
    Analiz raporları antibiyotik, hormon vb. gibi temiz olan var mı?

Etlik olması iyi olur, piştiğinde çok sert olanlardan değil.
    Tabi köy tavuğu sert olur yumuşak içeriği temiz tavuk yok diyosanız, o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 16 Ocak 2020; 12:22:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyza marka yer zaman iyidir. Adamlar kendi yemini kensisi üretiyor. Diyer firmalar büyüdükleri tavukları beyanın yemi ile beslemek zorundalar çünkü piyasada başka yem yok.
    Yem yumurta tavuk işinde beyza olunca serbest piyasada öteki tavuk firmaların kar edip tutunması çok zor, beyza yumurta ve tavuk fiyatlarını düşürüp yem fiyatlarını artırması ile bir çok firma iflasın eşiğine gelir.
    Kaldı ki şahsen ben bile evdeki 8 tavuk bir horuzu beslemekten vaz geçme noktasına geldim. Çünkü yem fiyatları oldukça fazla hazır temizlenmiş tavuklar çok uygun yani et yumurta için kendi bahcemde tavuk beslemek bile çok maliyetli , ancak evcil hayvan gibi zevk ve süs için beslenebilir.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Bulunduğum şehhirde satılmıyo galiba.

• Başka önerisi olan var mı?
  • Hastavuk guzel.Banvitinde normal tavugunu denemedim ancak nuggeti diger markalara gore daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 16 Ocak 2020; 13:5:19 >
  • Yıllardır kendi yetiştirip baktığım büyüttüğüm beslediğim tavukları kesip yiyordum (böyle yazınca bi garip oldum .s )
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biminkini yiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 16 Ocak 2020; 15:36:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi firma?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.