Şimdi Ara

Hangi Sunucuda Oynamalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlayalı 1-2 ay oldu az çok bilgim var fakat tr de oynamak istemiyorum her maç afk lardan küfürlerden bıktım sizce hangi sunucuda oynasam daha kısa sürede öğrenirim ve topluluğu en iyi olan sunucu sizce hangisidir ?

• EUW oynamalısın. Diğer serverlerde ping sıkıntısı çekme olasılığın yüksek.
  • Eğer sende o bahsettiğin kişilerden birisi değilsen EUW senin için uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de oynamayacaksan euw da oynayacaksın lagı çok olur yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: xDeadJustice

Oyuna başlayalı 1-2 ay oldu az çok bilgim var fakat tr de oynamak istemiyorum her maç afk lardan küfürlerden bıktım sizce hangi sunucuda oynasam daha kısa sürede öğrenirim ve topluluğu en iyi olan sunucu sizce hangisidir ?

Kısa ve net EUWEST serverinda oyna.Orda kendini daha iyi geliştirirsin flamesiz afksız ve feedersiz oyunlar seni bekliyo sihirdar şimdiden iyi eğlenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

EUW oynamalısın. Diğer serverlerde ping sıkıntısı çekme olasılığın yüksek.

o sistemi hala çözemedim ben. ben trde 45 ping bile görmüştüm. westte 55-65 arası gidip geliyor. herkes de böyle mi.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Bende TR'de sabit 50. West'te 55-60
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunları oynuyorsunuz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • euwda oynayıp kendisini geliştirebileceğine inanan lowdur. low her yerde lowdur.
  • AB Batı sunucusunda oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

EUW oynamalısın. Diğer serverlerde ping sıkıntısı çekme olasılığın yüksek.

o sistemi hala çözemedim ben. ben trde 45 ping bile görmüştüm. westte 55-65 arası gidip geliyor. herkes de böyle mi.

Sistem şu şekilde hocam ana servera ne kadar yakınsan ve internet hızın ne kadar yüksekse o kadar düşük ping alırsın. Trnin almanyada euwun yanılmıyorsam belçikada.

• herkes tr den eu weste kaçtığı kaçtığı için eu westtede oynamamalısın. tr den daha çok türk var :D ne yada na da oyna (ben westteyim)
  • Sunucuyu boşver, heryerde irelia oyna

• Eu westte dili türkçe yapınca neden ranked maçlar kayboluyor ? İzlemek istiyorum da ingilizce iken var türkçe olunca gidiyor.

• UEW geçtim 1 gram pişmanlık duymadım.
  • iyi güzel de rp fiyatları çok pahalı oynamak istediğim pek çok hero var ve hepsi için teker teker 6300 ip biriktirmek yerine rp ile almayı düşünüyorum indirimlerle sence 30 level a kadar tr 30 dan sonra euw geçsem iyi olur mu ?
  • quote:

iyi güzel de rp fiyatları çok pahalı oynamak istediğim pek çok hero var ve hepsi için teker teker 6300 ip biriktirmek yerine rp ile almayı düşünüyorum indirimlerle sence 30 level a kadar tr 30 dan sonra euw geçsem iyi olur mu ?

30'a kadar TR'de oyna, sonra eğer imkanın varsa 13250 RP gibi yüklü bir miktar RP yükle hesabına. Sonrasında geç ve kafan rahat olsun.
  • quote:

iyi güzel de rp fiyatları çok pahalı oynamak istediğim pek çok hero var ve hepsi için teker teker 6300 ip biriktirmek yerine rp ile almayı düşünüyorum indirimlerle sence 30 level a kadar tr 30 dan sonra euw geçsem iyi olur mu ?

30'a kadar TR'de oyna, sonra eğer imkanın varsa 13250 RP gibi yüklü bir miktar RP yükle hesabına. Sonrasında geç ve kafan rahat olsun.
  • EUW şuan için en iyi seçenek diğerlerinde ping olabiliyor ama kötü oyuncu elbet denk gelecektir canını sıkma.

• eune
  • burada sorayım madem. kore sunucusunda oynamak için kore sitesinden lolü indirip kurmam yeterli olur mu? internette bir kssn lafı dolaşıyor doğru mudur ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.