Şimdi Ara

BF3 HANGİ TUŞLARLA OYNANIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler BF3 yükledim ama hangi tuşlarla oynanır bilmiyorum. Oyuna başlıyorum eline yerden bir silah alıyor cs gibi ateş etme (MOUSE SOL) yön (WASD), mermi değişimi (R), birkaç adam vurduktan sonra bir kapı geliyor açmam gerekiyor ama açamadım bir türlü.

Bu oyun hangi tuşlarla oynanır bilen birileri yardım edebilir mi lütfen?

• Orada r tuşuna basılı tutup pompalıyı alacaksın otomatik kapıyı açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIDaNTeII

Orada r tuşuna basılı tutup pompalıyı alacaksın otomatik kapıyı açar.

Tamam kardeşim teşekkür ederim. Başka hangi tuşlar kullanılıyor oyun içerisinde hangi tuş ne işe yarar özetleyebilir misin?

Edit: Dediğini yaptım ondan sonra biri bomba kuruyor bana E'ye bas diyor basıyorum sonra SPICE'ye basıp öbür vagona atlıyorum arkadaki vagon kopuyor. Yeni vagonda biri ateş ediyor düşüyorum. SPICE'ye basıp üstteki tutunacak yeri tutmaya çalışıyorum ama tutmuyor bir türlü. Neden tutmuyor eksik olan nedir yapmadığım yada bilmediğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 23 Mart 2012; 14:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Tamam kardeşim teşekkür ederim. Başka hangi tuşlar kullanılıyor oyun içerisinde hangi tuş ne işe yarar özetleyebilir misin?

Edit: Dediğini yaptım ondan sonra biri bomba kuruyor bana E'ye bas diyor basıyorum sonra SPICE'ye basıp öbür vagona atlıyorum arkadaki vagon kopuyor. Yeni vagonda biri ateş ediyor düşüyorum. SPICE'ye basıp üstteki tutunacak yeri tutmaya çalışıyorum ama tutmuyor bir türlü. Neden tutmuyor eksik olan nedir yapmadığım yada bilmediğim?

Sürekli space basacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

Sürekli space basacaksın.

Teşekkür ederim arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 24 Mart 2012; 18:55:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunları oynuyorsunuz?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.