Şimdi Ara

Hangi şofben daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
39.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demirdöküm mü yoksa Bosch mu?Doğalgaza uyumlu ve fanlı olanlarından.Bir aya kadar almayı düşünüyorum.Tavsiyeleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ-20 -- 23 Mayıs 2008; 8:59:57 >

• Ben de şofben alacağım. Kararımı tam olarak veremedim ama fiyat konusunda biraz araştırma yaptım. Herhalde en uygun fiyatlar burada. Ama site güvenilir mi bilemeyeceğim.

Bu arada ben de tavsiye bekliyorum bir bilenden

• ben siemens ve arçelik kullandım, siemens iyiydi ama demirdökümü çok methediyorlardı.
  • hangisinin servisi eve yakınsa o iyidir. ben bir yıldır demirdöküm hermetik şofben kullanıyorum, memnunum.
    saygılarımla
  • Vallahi her ikiside yabanci sermaye bu malda teknoloji ustunlugu diye birsey yok bence Turk sermayeli bir ürün alsan daha iyi memleket acisindan. Bir Alman olsa bu karari verecek olan 10% daha fazla para oder ama kendi malini satin alirdi. Bir almandan daha mi cok zengin ulkeyiz! slm
  • Demirdöküm'ün yakıt masrafı ekonomik mi?Özellikle doğalgazda.Herkes Demirdöküm'ü öneriyor.
  • Demirdöküm almak üzereyiz daha başka önerisi olan????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ KOMBİ
    18 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    9 ay önce açıldı
    Hangi TV daha iyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam ECA'yı ve ECA'nın ürettiği diğer markaları tercih ederdim.
  • demirdöküm iyidir yıllarca kullanırsın
  • Arkadaşım merhaba d.döküm satıcısı olarak bir kaç önerim olucak

1-Linke verilen fiyatlara bakıdıgında d.dökümün fiyat olarak % 40 a varan bir avantajı var.

2-D.dökümünde kendi arasında hermetik şofbenlerde 2 tipi var bunlardan ilki

C 275 F dakikada 11 lt su ısıtabiliyor.

İkincisi

C 350 F dakikada 14 lt su ısıtabiliyor.

İlk ürün normal daireler ikinci ürün ise villa tipi yerlerde kullanabilir.

Memnuniyet oranı üst seviyelerde olan bir üründür elektronik ateşleme sistemi oldugundan pilot alevi boşuna yanıp gaz tüketmez.Burda dikkat edilmesi gereken şofbenin banyo ve mutfaga yakılıgıdır ne kadar yakın olursa o kadar su tuletımıde az olur.

Eger fiyatları değişmemizse en uygun fiyatlı tekzendeydi 575 ytl 12 ay vadeydi en son.
  • 2 defa demirdöküm şofben alma hatasında bulundum,(hay kafama)her ikisindede 1 yıl,2 yıl içerisnde olmadık arızalar çıkarıyorlar ve malzemesi çok kalitesiz bence demidöküme para vereceginize (şofben olarak)gidin en dandik termosifonu alın hem her ay tüp parası vermezsiniz 46 ytl hemde sürekli ayda 10 ytl ye suyunuz olur alın eve 65-80 litrelik termosifon süsler marka heö ucuz hemde güzel,bu demirdöküm ve ariston titanyum kazanları ömrü 2 sene paranızı düşünerek harcayın,

selamlar
  • Benim şofben bosch marka ve banyo ile şofben arası mesafe fazla
    banyo yaparken su bir süre sonra soğuyor ve musluğa açıp kapatınca
    normale dönüyor. Sorun sanırım su debisi ile ilgili, duş başlığı akan su miktarı normal musluktan
    akana göre daha az.
    Bir de bu olay suyu ılıttığım zaman oluyor

Nasıl bir şofben önerirsiniz
    Acaba ısı ayarlı bir şofben alsam ve hiç soğuk su musluğunu açmadan kullansam
    sorunum çözülür mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: codep

Benim şofben bosch marka ve banyo ile şofben arası mesafe fazla
    banyo yaparken su bir süre sonra soğuyor ve musluğa açıp kapatınca
    normale dönüyor. Sorun sanırım su debisi ile ilgili, duş başlığı akan su miktarı normal musluktan
    akana göre daha az.
    Bir de bu olay suyu ılıttığım zaman oluyor

Nasıl bir şofben önerirsiniz
    Acaba ısı ayarlı bir şofben alsam ve hiç soğuk su musluğunu açmadan kullansam
    sorunum çözülür mü?

Bizim Alarko kombide de aynı problem var, mutfakta değil de banyoda dediğin gibi oluyor.Bence de mesafeyle ilgili sanırım, suyun debisi normal çünkü.
  • Şofben mutfakta,
    şofben su selektörü sabitken mutfaktaki bataryada su debisi 9.23 lt/dak
    banyoda 8.0 lt/dak.
    Şofben su selektörü ayarını değiştirince, arttırınca veya azaltınca mutfaktaki
    su bataryasından akan suyun debisi değişiyor fakat banyoda akan suyun debisinde bir değişiklik
    olmuyor,

Acaba hatta kireçlenme veya başka bir tıkanıklık varda o yüzden mi soğuk su ile ılıtınca şofben sönüyor?
  • http://www.hs38.com/

http://www.kireceson.com/evsel/

yukarıdaki iki linkte elektronik kireç çözücü buldum bilgisi olan var mı?
  • ewet birde ben demirdökümden bahsedeyim,efendim 4 yıllık şofben arızası olarak kazanımız delindi,servis çağırıldı ,servisin açıklaması bu kazanlarda milyonda bir ihtimal ile delinirmiş,tamam anladık,yahu 225 milyon kazan parasımı olur, zaten 500 mlyn sıfırı, demirdöküm firması ile görüşüldü, durum anlatıldı,ne ilgi ne yardım,herkes başından atmak için birbirine pasladı, netice uğraştığımızla kaldık, kullananlara sorduk ,kimse memnun değilmiş, ilk fırsatta değişt,ireceğim,bilgilerinize..
  • şofben lazım oldu Demirdöküm C 350 F almayı düşündüm am auzun süreli kullanan oldu mu? nasıl? başka marka tavsiyesi verecek var mı?
  • Demirdöküm C350 F mi yoksa Vaillant turbomag 14 mü önerirsiniz? Ev dubleks, ısınma merkezi olduğundan sadece sıcak su için şofbene ihtiyacımız var.
  • Dr_Conan D kullanıcısına yanıt
    O mu bu mu derken ECA aldık, hiç sorun çıkarmadı, suyu iyi ısıtıyor. İsterseniz inceleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Conan

Demirdöküm C350 F mi yoksa Vaillant turbomag 14 mü önerirsiniz? Ev dubleks, ısınma merkezi olduğundan sadece sıcak su için şofbene ihtiyacımız var.

Merhaba hangi ürünü aldınız?
    Memnun kaldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.