Merhaba dostlar, Yeni tasinacagim dairede ttnet 100Mbps'ye kadar vdsl hizmeti veriyor. Bugune kadar ttnet, kablonet ve superonline kullandim ve hepsininde farkli problemleri oldu. Turknet ise kendi altyapisi olan gigafiber ile 1000Mbps'ye kadar hizmet veriyor ve fiyatida digerlerine gore uygun. Daha once hic calismadigim bir firma oldugundan soru isareti yaratti biraz. Deneyimleriniz nasildir ? Yer: Ankara / Etimesgut Not: Evet, Turkce bir klavyeye ihtiyacim var :) |
Hangi Servis Saglayiciyi Secmeliyim

-
-
Bu üzerine düşünülecek bir şey değil, kesinlikle Turknet GigaFiber almalısınız, sorunsuz şekilde 1000 indirme 1000 yükleme hızı veriyorlar, bilgisayardaki DNS ayarına 1.1.1.1 girdiğiniz zaman sanki Amerika'da yaşayan birisi gibi tüm sitelere sorunsuz erişebiliyorsunuz.
-
Yıllardır kullanıyorum, canlı desteği de var, hız ve ping olarak'ta gayet güzel, yani gözü kapalı tavsiye edebilirim, eğer gigafiber alacaksan simetrik download ve upload veriliyor direk memnun kalırsın.
Ola'ki bu türknet'te karar kılarsan 1 ay bedava kullanabileceğin kodum'da aşağıda.
Aşağıda'ki kod'u, 0850 288 80 81 no lu telefon üzerinden veya internet üzerinden yapacağın başvuruda 1 ay bedava için kullanabilirsin.
PIA46EU25NFM
P I A 4 6 E U 2 5 N F M
Düzenleme:
Testlerde'de şöyle değerler görüyorum, olumlu veya olumsuz'da olsa, sana bir fikir olur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 14 Haziran 2025; 14:48:47 >
-
Tesekkurler hocam, kod kullanildi.
-
Ben'de teşekkür ediyorum, hakkın'da hayırlı'sı olmasını dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X