Şimdi Ara

Hangi Servis Saglayiciyi Secmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni tasinacagim dairede ttnet 100Mbps'ye kadar vdsl hizmeti veriyor. Bugune kadar ttnet, kablonet ve superonline kullandim ve hepsininde farkli problemleri oldu. Turknet ise kendi altyapisi olan gigafiber ile 1000Mbps'ye kadar hizmet veriyor ve fiyatida digerlerine gore uygun. Daha once hic calismadigim bir firma oldugundan soru isareti yaratti biraz. Deneyimleriniz nasildir ?

Yer: Ankara / Etimesgut

Not: Evet, Turkce bir klavyeye ihtiyacim var :)

• Bu üzerine düşünülecek bir şey değil, kesinlikle Turknet GigaFiber almalısınız, sorunsuz şekilde 1000 indirme 1000 yükleme hızı veriyorlar, bilgisayardaki DNS ayarına 1.1.1.1 girdiğiniz zaman sanki Amerika'da yaşayan birisi gibi tüm sitelere sorunsuz erişebiliyorsunuz.

• Yıllardır kullanıyorum, canlı desteği de var, hız ve ping olarak'ta gayet güzel, yani gözü kapalı tavsiye edebilirim, eğer gigafiber alacaksan simetrik download ve upload veriliyor direk memnun kalırsın.

Ola'ki bu türknet'te karar kılarsan 1 ay bedava kullanabileceğin kodum'da aşağıda.

Aşağıda'ki kod'u, 0850 288 80 81 no lu telefon üzerinden veya internet üzerinden yapacağın başvuruda 1 ay bedava için kullanabilirsin.

PIA46EU25NFM

P I A 4 6 E U 2 5 N F M

Düzenleme:

Testlerde'de şöyle değerler görüyorum, olumlu veya olumsuz'da olsa, sana bir fikir olur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 14 Haziran 2025; 14:48:47 >

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam, kod kullanildi.

• BenGeriGeldim B kullanıcısına yanıt

Ben'de teşekkür ediyorum, hakkın'da hayırlı'sı olmasını dilerim. Hangi Servis Saglayiciyi Secmeliyim 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kasko firmasi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.