Şimdi Ara

Hangi Server, Class.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıcak yaz ayında iyi gideceğini düşündüğüm için Aion'a sevgilim ile dönüş yapmayı düşümdün. Sizce hangi serverı seçmeliyiz. Ortamı iyi bir server biliyormusunuz. Zubaba serverını pek tavsiye etmiyor bu konudakiler. Neden hack aşırımı yaygın tr serverda yoksa ortam mı kötü.

Ayrıca oyunun eskilerinden olsamda bırakalı baya oldu. Temel olarak bilgim olsada oyunda şuan tekrardan kasmak yerine karakter mi satın almak mantıklı olur. Eskiden sevgilim cleric ben sorc yabancı legion içinde uzun süreli oynamışlığımız. Ama bu sefer sohbet ortamı türk bir legionda arıyoruz. Buradan bilgi sahibi kişilerden önerilere açığım.

Yardım edecek herkeze teşekkürler. Class önerilerine açığım özellikle yeni ekleneler konusunda bilgim kısıtlı.

• Merhaba bu ara hangi server konusu ard arda acilmaya baslandi bence onlara da göz gezdirip bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak sordugunz sorulara gelince, kesinlikle server zubaba diyorum cunku ben yabancı serverda da oynadım ama kesinlikle bütün guild TS' e girip bi mahzen yapmanin, oyun oynarken sohbet etmenin tadini başka sv'larda alamadim. Tabi zubaba deyince hile yüzünden bazi arkadaşlar karsi cikabilir fakat bence bikac oynamaya bilmeyen ezik yüzünden server a kusmemek gerek son zamanlarda popülasyon da bayagi artti. Daha da artmasına ihtiyaç var. Oyunun temelini ogrenme ihtiyacinz yoksa karakter satin alabilirsiniz. Onun haricinde yeni eklenen classlari kmse yazarak anlatamaz videolarini izleyin. Bard, gunner ve etertek eklendi. Yeni haritalara ve savas sistemine alismaniz biraz zaman alabilir ancak bi guilde girdiginzde hep beraber takilinca onların peşinden gide gide alisirsin zaten. Eksik braktigim sorun kalmamistir umarim, iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• delamis kullanıcısına yanıt
    Kasmasi zor biraz oyunun paraliyken 1 ay oynamistim acayip sıkmisti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aion bölümü biraz alım satım tarzına döndüğü için konu açayım dedim. Yani baya karışmış bu forum kısmı. Siz Zubaba diyorsunuz yani bakalım ben oyunu kuruyorum 1-2 güne oyunda olurum. Karakter almak şimdilik zorunlu gibi. Eskiden ap kasar general takılırdık. Şimdi honor tarzı puanlama sistemide gelmiş.

Baya gelişme var gibi oyunda üzüldüğüm nokta kesin olarak sorc oynayacak biri olsamda 2 yeni gelen class'ın hareket halinde attack yapıyor olması. Bu beni biraz rahatsız etti. Perentoda oynayan varmı bu forumda önceden The Others üyesimdim serverda liderdik masterı yakın dostum olurdu. Şimdi orayada bir el atma planım var. Tr legion öneririniz veya ts bilgilerini verecek varsa sevinirim. Bir girip sohbet etmek isterdim.
  • Biraz geç olmuş ama yazmadan edemeyeceğim Perento candır, oynadıysan yorum yapmaya gerek yok :) 4-5 tane Steel Wall Bastion partisi var her akşam. 2 ay zubabada oynadım bırak swbye 4-5 ptyi sunayakayı 6 kişi kesiyorduk adam yok diye şimdi popülasyon artmış biraz daha ama bu seferde, bi gruplaşma olmuş zubaba da premade gruplardan yer bulupta instaceye girmesi ayrı bi dert, öyle benim bugün kafam esti başka ptyle bi yerlere gideyim durumu yok illa legionun olacak ve onlarla gidicen falan filan işte. ha bide türkçe olayı var 3 sene oynadıktan sonra adam lfgden at kafasının başlığını satıyorum dediğinde bi garip geliyo(metin2den gelenlere normal gerçi :D ). neyse bu kadar yeter zaten başlamışsındır bi yerlerde 15 gün olmuş mesaj yazılalı iyi eğlenceler
    Deepcool Tesseract ATX - MSİ Z97 Gaming 5 - Intel i5 4690k 3,5 Ghz - 4GB x 4 Kingston 1600Mhz Hyperx - 120 GB Kingston SSD - 250 GB Samsung M2 SSD - R9 280 DUALX 3 GB 384Bit - 32" LG LCD LK450 - Highpower 750w - Thermaltake Frio Duo
  • Zubaba'nın popilasyonu şuan çok iyi akşam siege zamanları 1800 küsürlere ulaşıyor. yeterli bir sayı bence. Server vs tercih meseleside aionu bitiren yılladır saçma sapan görev çöplüğü. insanlar aptalca görevlerden dolayı 20-30 lvl arası sıkılıp oyunu bırakıyor. devam edenler ya sağlam arkadaş ortamları olan yada daha önceden aion oynamış olanlar.... Her map e koycaksın enfazla 50 görev o görevlerle o mapi bitirceksin. insanları neden binlerce görevle bunaltıyorsun ordan oraya at gibi koşturuyorsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 20 Temmuz 2014; 12:08:36 >
  • Görev olayına katılıyorum 2 gün önce sihibaz karakterimle başladım 20.seviyo oldu sıkıldım görevlerden zaten çok kırılgan bir karakter oradan oraya git gel sildim karakteri sonunda.Gidip papaz açtım aradığımı buldum sayılır Konu sahibine gelirsek bence büyücü açma gerçekten çok sıkıyo insanı PvE'de peşine 2 tane mob takıldımı taş deri dahi olsa ya paçayı zor kurtarıyosun yada yamuluyosun tabi senin bilgin benden daha fazladır tereciye yağ satmak gibi olmasında bence başka classlara yönel.
    sizce bu server list virüslümü?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zubaba'yı tavsiye etmem.hem f2p hem de türk serverı olduğu için çoluk çocuktan geçilmiyordur şimdi.nexusta oynamama rağmen türk bir partiye girmiştim (2 türk vardı) bt partisiydi.beni legiona çağırdılar bende dedim şuan böyle iyiyim diye beni partiden attılar :=) demek istediğim türklerin olduğu yerlerden oldukça uzaklaşman aralarında iyileri var tabide bol olduğu yerlere kesinlikle bulaşma.rusları bile tercih ederim türklere adamlar noobluk yapıyor ama oda oyunu bilmediklerinden.

yeni klaslardan aethertech baya op gibi geldi bana.hem tanklıyor hemde hayvan gibi vuruyor.

Tabii ki Zubaba, en yeni server olup, diğerleri ile arandaki uçurum daha az olacak. Ayrıca oyun içinde mahsen denilen ve grupla girilen yerlerde anlaşmak en önemli şeydir. Yabancı dilin çok süper değilse Zubaba dan başkasını düşünmek yanlış olur.

Gelelim Sınıf konusuna;

Sınıf seçerken biraz ileriye dönük düşünmelisiniz, tabi bu oyunu daha önce oynamış olanlarda mümkün, yeni başlayanları da iyi yönlendirmek lazım.

Şu bilinmelidir ki bazı sınıflar var ki mahsenlere girdiğiniz de ne yapacağını bilen, diğerlerini yönlendiren sınıflardır. Eğer bu tür bir yeteneğiniz yoksa tank sınıflarını seçmeyin. Düşünün ki haftalarca oynayıp, hele bir de akşamdan akşama oynayan biriyseniz bu süre baya bir uzayacaktır +60 lvl oldunuz. Mahsene girdiniz herkez seni bekliyor, buyurönden geç, püf noktaları bileceksin, nerede ne yapılır bileceksin, diğerlerini de one göre yönlendreceksi....

Gelelim 2nci konuya, mahsende herzaman herkes arkasında iyi bir ruhban (yani papaz, bazıları cleric olarak bilir yada en kaba tabirle Priest diyelim) yani healer ister. Şimdi +60 lvl ruhbansın mahsene girdin millet patır patır ölürse ne olur bundan sonra zor parti bulursun.

Gelelim 3ncü konuya bence yeni başlayacak oyuncu biraz daga dps ağırlıklı bir karakter seçmeli. DPS karakterlerin üzerine düşen sorumluluk tank yada ruhban sınıfı gibi değildir. Kimse sana tutup daha sağlam dps yap diye bağırmaz. Ama bir tank yada ruhban tökezlerse sen gör curcunayı.

Şunu da söylemeden geçmeyeceğim, Ruh Çağırıcı denen sınıf yani diğer adı ise SM yi de yeni başlayanlar seçmesin. Oynaması çok zor, hakimiyeti bir okadar zor ve yine mahsen olayına gelecek olursak, yanlış yaptığı bir hamle ortalığı bir birine katacaktır :D

İlk sınıfınız DPS olsun, oyunu öğrenin mahsenleri öğrenin sonra 2nci sınıfınıza siz karar verin derim.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 23 Temmuz 2014; 15:14:12 >

• Oyuna ilk kez başlayacaklara önerim Gunner sınıfını seçmeleridir. Ondan sonraki sınıf ise ranger. Rangerde üst sınıf oyuncu olmak büyük yetenek gerektirir ama gunnerda o kadar yeteneğin olmasına gerek yok. Daha sonrasında ise her karaktere gözün düşecektir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Oyuna ilk kez başlayacaklara önerim Gunner sınıfını seçmeleridir. Ondan sonraki sınıf ise ranger. Rangerde üst sınıf oyuncu olmak büyük yetenek gerektirir ama gunnerda o kadar yeteneğin olmasına gerek yok. Daha sonrasında ise her karaktere gözün düşecektir zaten.

Vuruş hissi olarak güzel olması benim için önemli.25-30 seviye arası gunner kasmıştım pek beğenmediğimi söyleyebilirim.Sanırım yeni karakterim Gladiatör veya assassin olabilir.Tabi şu robotuda deneyeceğim ama sadece meraktan.

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Oyuna ilk kez başlayacaklara önerim Gunner sınıfını seçmeleridir. Ondan sonraki sınıf ise ranger. Rangerde üst sınıf oyuncu olmak büyük yetenek gerektirir ama gunnerda o kadar yeteneğin olmasına gerek yok. Daha sonrasında ise her karaktere gözün düşecektir zaten.

Vuruş hissi olarak güzel olması benim için önemli.25-30 seviye arası gunner kasmıştım pek beğenmediğimi söyleyebilirim.Sanırım yeni karakterim Gladiatör veya assassin olabilir.Tabi şu robotuda deneyeceğim ama sadece meraktan.

oyun içerisinde aldığın ping gerçekten çok etkili oluyor.. ping oranın 60 üstünde si assassin i tavsiye etmem..

• Arkadaşım sen oyunu 4-5 sene önce oynamışsın niye kötülüyon şimdi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.