|
Hangi şehirde kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu var? İşte liste (Kasım 2025)
-
-
"Hangi şehirde kaçak elektrikli araç şarj istasyonu var" okudum. Hiç fena fikir değil aslında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorunlardan birisi şarj istasyonu olmakla birlikte daha büyüğü site gibi yerlerde şarj imkanı ve bunun önünü engelleyen yönetmelikler, apartman yöneticileri vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Buna kişilerin kendi şirketlerinde vesaire olanlar da dahil mi??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Müstakil evim veya işyerimde şarj imkanım yoksa tercih etmem hala. İkisi de yok zaten.
Sağlık yönünden sakıncalarını da bir inceleyin mutlaka. YouTube da bulursunuz..
Şanlıurfa nın nüfusu çok kalabalık olmasına rağmen neden çok az söket var gelde göç etme durulurmu yatırım olmayan urfada
Evet o yönü de var işin.
İzmir'in hali diğer büyük şehirlere nazaran epey kötü
Sadece halka açık, EPDK kriterlerini karşılayıp onayı almış olanlar dahil.
-
İroni mi yapıyorsun? Şanlıurfa'da parası ile araç şarj edecek kaç kişi bulabilirler? Adamlar kaçak elektrik ile sulama yapıp, ahır ısıtıyor hatta bitcoin basıyorlar. :)
Amiş misiniz? Evde elektrik ve teknoloji kullanmıyor musunuz?
Urfa yok olsa sevinirim ne diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Daha da artması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kanunla zorunlu hâle getirilmediği sürece apartmanlarda şarj işi çok zor. Altyapısı da kolay değil. Ayrıca herkes evinde şarj ederse şarj firmaları kazık fiyattan kime satacak elektriği. 4 liraya alıp 10 liraya satıyorlar. Yok böyle bir kâr hiç bir yerde.
15 dairelik bir apartmanda oturuyorum. Otopark kapasitesi 13 civarında. Yani herkesin sabit bir park alanı yok, nereyi boş bulursan oraya park ediyorsun. Bu tür otoparklarda şarj istasyonu kurmak da işletmek de kolay değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 1 Ekim 2025; 14:23:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim sitede 3 tane Şarj İstasyonu yapıldı o kadar rahat ki. Eve gelip şarja bağlıyorsun. Apartmanda yaşayanlar için nimet. 3 tane şu an yetersiz kalıyor sitede şarj istasyonu gören elektrikli araba almaya başladı. Ek yapılacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tabi ki katılıyorum ancak bu bir sekilde hayatın bir parçası olacak. O zaman da kim bulursa o şarj edecek. Çünkü Tesla şimdiden 50k araç sattı seneye 600-700 bin arac satılması öngörülüyor. Bunlar nasıl şarj edilecek ?
Çok güzel ama dediğiniz gibi hocam yetersiz kalacak maalesef, bunu önlemi alınmalıydı
Bizim apartmanda 2 dairede elektrikli araba var. 13 dairede yok. Zaten elektrikli arabası olan 2 daireden bir tanesi kiracı. Kanuni zorunluluk olmadıkça şarj istasyonu kurdurmazlar. Ayrıca elektrikli şarj istasyonu açıkçası biraz yangın riskini de beraber getiriyor. Belki de şarj olayını evin dışında bir yerde halletmek daha güvenli olabilir. Düşünsene evde gece uyurken birisi arabasını şarj ediyor. Şarj sırasında birşeyler ters gidiyor ve yangın çıkıyor ve yangına gece saatlerinde uyurken yakalanıyorsun. Diri diri yanma riski bile olabilir. Otel yangınında insanlar gece saatlerinde yanarak öldüler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adana için 200 e yakın istasyon sayısı gayet iyi diyordum ama meğer yetersizmiş. Trafikte elektrikli araç çok görüyorum, togg olsun tesla olsun hatta skywell et5 bile görüyorum sık sık, sabah ışıklarda iki tane torres evx vardı benim toggun yanında. 8 bin tahmini rakam da olsa Adana için iyi aslında, Türkiye geneli 310 bin adet olduğuna göre yüzde ortalama 4 bin araç şehir başına.
yeni şarj istasyonları eve daha da yakın daha da yakın oluyor gittikçe. geçen yıl dc istasyon için 11 km yol yaparken önce 6 sonra 4km ye düşmüştü. şimdi 1,5km sonra dc istasyon var hem de deli gibi indirim kampanya yapıyor borusan. bedavaya geziyorum
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
"Hangi şehirde kaçak elektrikli araç şarj istasyonu var" okudum. Hiç fena fikir değil aslında.
|
|
İroni mi yapıyorsun? Şanlıurfa'da parası ile araç şarj edecek kaç kişi bulabilirler? Adamlar kaçak elektrik ile sulama yapıp, ahır ısıtıyor hatta bitcoin basıyorlar. :)
|
|
Sadece halka açık, EPDK kriterlerini karşılayıp onayı almış olanlar dahil.
|
|
Şanlıurfa nın nüfusu çok kalabalık olmasına rağmen neden çok az söket var gelde göç etme durulurmu yatırım olmayan urfada
|
|
Sorunlardan birisi şarj istasyonu olmakla birlikte daha büyüğü site gibi yerlerde şarj imkanı ve bunun önünü engelleyen yönetmelikler, apartman yöneticileri vs
|
Benzer içerikler
- berlin 2. sezon
- instagram uyku modu nedir
- instagram keşfete düşme etiketleri
- kitap okuma uygulaması
- iphone zil sesi yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı