Şimdi Ara

hangi sd card'i almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • class 10 microsd card almayı düşünüyorum. kingston ve sandisk'in class 10 modelleri var. sizce hangisi daha iyidir?

• Fark etmez ikisi de güzel, bunların haricinde team marka kartlar da çok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://gtech.my/product/sandisk/mobileultra_16g.jpg

bu üründen almayı düşünüyordum ama sanırım 30mb/sn okuma hızı varmış bunun. sizin önerdiğiniz daha iyi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

http://gtech.my/product/sandisk/mobileultra_16g.jpg

bu üründen almayı düşünüyordum ama sanırım 30mb/sn okuma hızı varmış bunun. sizin önerdiğiniz daha iyi sanırım.

Evet benim onerdigim cok daha hizli bir kart.ebsydan alir beklerim diyorsaniz sandisk extreme pro alabilirsiniz.95 mb okuma/90 mb yazma hizi vardi.16 gb 100 liradan fazlaydi sanirim ebay da.ben cok pahaliya kacmak istemedigimdan bu fiyata alinabilecek en iyi kart toshiba exceria sanirim

• SanDisk ten uzak dur kardeşim. Class 6 kart almıştım dosya yazım hızı 100kb ile 5mb arası oynuyor. Araştırdım çoğunda varmış bu sorun. Samsung un class10 modelleri var çok hızlı ve ekonomik. Toshiba'nın yukarda önerilen modeli en iyisi ama fiyatını bilmiyorum.

• Bence 45 liraya 16 gb toshiba al 90 mb okuma 30 mb yazma fazlasiyla is gorur.yine kara senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi DELL'i almalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 32 ya da 64gb dusunuyordum. onlari da bulmasi kolay olmuyor.

• konuyu hortlattım ama yeni başlık açmak istemedim.. aşağıdakiler arasında kararsız kaldım.. sizce hangisini alayım?

Kingston 64GB SDXC Class 10 UHS-I U3 Hafıza Kartı SDA3/64GB : 143,09 TL
    Sandisk 64 Gb Extreme Pro SDXC UHS-I Kart SDSDXPA-064G-X46 :164,75 TL
    Samsung 64GB MicroSD Pro Plus Class10 95mb/sn Hafıza Kartı + SD Adaptör MB-MD64DA/TR : 168,24 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.