Şimdi Ara

Hangi satılmış ruh, hangi işgal artığı varsa duysun ve bilsin ki, Atatürk milletimizin ortak değerdr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi kurumuş vicdan, hangi satılmış ruh, hangi işgal artığı varsa duysun ve bilsin ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin ortak değeridir.

DEVLET BAHÇELİ

Hangi satılmış ruh, hangi işgal artığı varsa duysun ve bilsin ki, Atatürk milletimizin ortak değerdr

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubu toplantısında milletvekillerine seslendi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'na yaptığı ziyareti sert bir dille eleştiren Bahçeli, Erbaş'ı gereğini yapmaya davet etti.

"CAMİ DE CEMEVİ DE BİZİMDİR"

Ayrımlar körükleniyor, milli ve tarihi değerlerimiz üzerinden kutuplaşmalar alçakça kışkırtılıyor. Atatürk'ü sevenler sevcmeyenler diye bölünmeler yapılıyor; bu yanlıştır ve cepheleşme tetikçiliğidir. Hiç kimse karanlıkta göz kırpmasın, Atatürk'te bizimdir Ankara'da bizimdir cami de bizimdir cemevi de bizimdir. Doğulusu da batılısı da güneylisi ve kuzeylisi de bizdendir. Anıtkabir ve Kocatepe arasında bozgunculuk yapmaya, pis oyunlarına alet etmeye asla kalkışmasınlar, bedeli çok ağır olacaktır. Gelişmeler hayra alamet değildir.

Bahçeli'den sert açıklamalar

Hangi kurumuş vicdan, hangi satılmış ruh, hangi işgal artığı varsa duysun ve bilsin ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin ortak değeridir, bu gerçek değişmeyecektir. Ancak Atatürk üzerinden Anıtkabir'e gelen kalabalıklar gerekçesiyle yeni bir karşıtlık oluşturmaya, yeni bir güç devşirmeye de hiç kimse heves etmemelidir. Bu yolun sonu karanlıktır, çıkmazdır, hüsrandır ve buhrandır. Tartı��maların göbeğindeki Diyanet İşleri Başkanı'nın kendi durumunu gözden geçirip erdemli davranması ve gereğini derhal yapması, samimi tavsiyem

• Türkiye'nin adminine sesleniyorum; Bahçeli trollük yapıyor ve banlanmasını talep ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Türkiye'nin adminine sesleniyorum; Bahçeli trollük yapıyor ve banlanmasını talep ediyorum.
    Atatürksever ve vatansever olduğu bir gerçek.70 yaşında deneyimli birisi , çok sinirliydim eskiden kızıyordum ama şu an bir bildiği vardır diyorum şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Atatürksever ve vatansever olduğu bir gerçek.70 yaşında deneyimli birisi , çok sinirliydim eskiden kızıyordum ama şu an bir bildiği vardır diyorum şimdilik.

Alıntıları Göster
    Hem Atatürk hem de AKP'nin yancılığı. Bence pek mantıklı değil.

• Ingiliz artigi misirlioglu ve diyanet bakanina bilezik gibi ..taktir ettim reisi

• Bu "satilmis ruh, isgal artiklari" 7 Haziran 2015 günü kendi partisinden daha cok oy almisti + Seriatcilarin oylarini hesaba katmadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Bu "satilmis ruh, isgal artiklari" 7 Haziran 2015 günü kendi partisinden daha cok oy almisti + Seriatcilarin oylarini hesaba katmadim.
    Hayırdır la savunma mekanizmasına falan geçtin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    Kalabalıklar kuru gürültüyü sever.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaypak birisi dün başka bu gün başka konuşuyor, düne kadar ATATÜRK'e hakaret edenlerle ittifak halindeydi şimdi kalkmış konuşuyor, zaten herkes aynı şeyi konuşuyor fakat bunun yaptığı kaypaklık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    katılıyorum bekleyelim bakalım...
  • Bahçelinin yaptıkları ve söyledikleri birbirin tutmuyor maalesef. Söylediklerinde ciddi olsa ve gerçekten islamcı değil sadece milliyetçi olsa bu ülkede birçok oy alır.
  • Şuna da laf ediversin bir zahmet, yiyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Türkiye'nin adminine sesleniyorum; Bahçeli trollük yapıyor ve banlanmasını talep ediyorum.
    Hocam Bahçeli hesabı tek kişi tarafından yönetilmiyor bence.
  • Hangi satılmış ruh, hangi işgal artığı varsa duysun ve bilsin ki, Atatürk milletimizin ortak değerdr
  • hee ortak hee hee :) Turkiye'de hersey yanlis tartisiliyor. Ataturk'ten nefret eden bir sosyoloji yok mu var. bunu gormezden gelerek nereye varacagiz?
  • yaşlı, hasta bir adamı ziyaret etmiş bu kadar fesat olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

yaşlı, hasta bir adamı ziyaret etmiş bu kadar fesat olmayın
    Bence de kesinlikle tesadüf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

Bence de kesinlikle tesadüf.

Alıntıları Göster
    üstad kadir hoca ülkemizin önemli değerlerinden biridir. Sayın cumhurbaşkanımız ve diyanet başkanı da o sebeple ziyaret gerçekleştirmiştir. Bunda anormal bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 14 Kasım 2018; 3:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

üstad kadir hoca ülkemizin önemli değerlerinden biridir. Sayın cumhurbaşkanımız ve diyanet başkanı da o sebeple ziyaret gerçekleştirmiştir. Bunda anormal bir durum yok.

Alıntıları Göster
    Sanırım Yunanistan'da yaşıyorsunuz, saygı duyarım. Ama biz Türkiye'de yaşıyoruz, bizim ülkemizde dışkı kadar değeri yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.