Şimdi Ara

Hangi şarjlı matkap üstadlar ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , evdeki ufak tefek işler için şarjlı matkap vidalama aleti almak istiyorum iki cihaz arasında kaldım. Alacağım cihaz ile hem delme hem vidalama yapabilmeyliyim iki alternatif var kafamda yardımcı olursanız sevinirim .

    1-https://www.aeg-powertools.eu/tr-tr/products/drilling-and-breaking/drill-drivers/bs-12c2-2
    2-https://www.bosch-professional.com/tr/tr/products/gsb-120-li-06019G8100

    Aeg darbesiz Bosch darbeli biliyorum , fiyat olarak yakın oldukları için ikisini de ekledim gönlüm aeg den yana ama evde duvar tahta belki demir felan delmek gerekbilir diyeendişeliyim darbesi olduğu için delme işinde sorun çıkarırmı diye . Herzaman olmayacak belki ama ihtiyaç olduğunda dışarda matkap aramak istemiyorum.
    Bu arada aeg hediye geldi henüz kutusunu açmadım eğer işimi görmeyecekse aeg yi değerlendirip bosch alacağım.







  • Aeg darbesiz oldugu icin teknik veriler kisminda beton delme ile ilgili bilgi dahi verilmemis, yani kullanim amaci vidalama + ahsap ve metal delme. İki secenekten geriye bosch kaliyor, fakat ev kullanimi icin bosch mavi (profesyonel) seri ozellikle cift batarya bence gereksiz. Farkli markalara ya da bosch yesil seriye yonelmek daha mantikli.

    İyi forumlar.
  • Aeg güzel makina bosch dan daha iyi, boşuna masraf yapmayın.

  • Darbe yalnızca beton deleceksen lazım olur ki 12v makine ile beton delemezsin. Diğer hiç bir delme veya vidalama işinde darbe kullanılmaz. Ayrıca 2mmden daha kalın metal delmek için de 12v makineyi zorlamamak gerekir.
    Ucuz ve hafif olanı al geç zaten evin duvarları gazbeton, bims ya da tuğladır ki onları iyi uçla bastırıp delebilirsin fakat kolon kiriş ya da perde duvara denk gelirsen zaten iyi bir matkap olmadan delemeyeceğin için zorlamana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.