Şimdi Ara

Hangi Romu Kullanıyorsunuz?(Anket Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi Romu Kullanıyorsunuz?(Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 5.12.2016)
Giriş
  • Hangi romu kullandığınızı yazarsanız ikilem arasında kalan arkadaşlar için iyi olacaktır. Anket için beklemeniz gerekecek, bölümde anket açma yetkim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 16 Eylül 2011; 23:13:36 >

• Hafıza kartım olmadığından orjinalle yetiniyorum fakat kart alınca miui yükleme niyetindeyim.Bu arada hazır rom konusundayken sorayım huawei'nin güncelleme yayınlamaya niyeti yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Hafıza kartım olmadığından orjinalle yetiniyorum fakat kart alınca miui yükleme niyetindeyim.Bu arada hazır rom konusundayken sorayım huawei'nin güncelleme yayınlamaya niyeti yok mu

Yıl sonunakadar çıkacak diyorlar.
  • nexus s
  • Biz rom diyoruz adam nexus s diyor.Kisaca allah yardim etsin size hocam
  • Oxygen ve miui denedim.Şuan miui 1.9.9+stockwell kernelini kullanıyorum.Oxygenden daha stabil ve daha görsel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 16 Eylül 2011; 22:47:25 >
  • Citizen anketi ekledi, artık oy kullanabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

Hafıza kartım olmadığından orjinalle yetiniyorum fakat kart alınca miui yükleme niyetindeyim.Bu arada hazır rom konusundayken sorayım huawei'nin güncelleme yayınlamaya niyeti yok mu

nerde diyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut.5

quote:

quote:

nerde diyorlar ?

Sanırım Facebook sayfalarında görmüştüm. Aynılıyor olabilirim, ama söylendiğine eminim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut.5

quote:

quote:

nerde diyorlar ?

Sanırım Facebook sayfalarında görmüştüm. Aynılıyor olabilirim, ama söylendiğine eminim.

eyv.. inş çıkarırlar.

• mesaj silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maycomb -- 17 Eylül 2011; 2:44:02 >
  • Telefonu aldığım 2. günden beri(alalı 1 ay oldu) oxygen kullanıyorum. Xda'daki hemen hemen tüm romları denedim. Bana göre en stabil, en performanslı rom bu. Arada ufak donmalar oluyor ancak kesinlikle rahatsız edici değil, 1-2sn lik donmalar. Ayrıca oxygen size temel androidi verip üstüne istediğiniz gibi ince ayar yapmanıza olanak sağlıyor. Sistemi 2.3.5'e getirip tüm ayarları yapabileceğiniz (cpu hızından menü geçiş efektlerine aklınıza gelebilecek tüm ayarlar) menüleri yükleyip bırakıyor. Ondan sonra da kullanıcı istediği temayı, istediği kerneli, istediği programı yükleyip telefonunu dilediği gibi güncelleştirebilir.

Telefonlarını tamamen özelleştirmeyi seven, telefonun "her şeyini" kendi dizayn etmek isteyenler için oxygen ideal bir rom.
  • Ne kadar da orjinal kullanan varış
  • miui bana çakma telefonların menüsü gibi hissettiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

miui bana çakma telefonların menüsü gibi hissettiriyor

hicte oyle degil ikon yuklendigi zaman
  • diğer işlemler için cesaret edemediğimden hala orjinal room ile devam...
  • beyler bu romların ekran görüntüsünü nerde bulabilirm seçmek istiyorum bi tanesini ama neye göre seçicem bilmiyorum paylaşabilen olursa çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grignard

beyler bu romların ekran görüntüsünü nerde bulabilirm seçmek istiyorum bi tanesini ama neye göre seçicem bilmiyorum paylaşabilen olursa çok güzel olur

youtube dan bakabilirsin ben oradan baktım ama huawei de kullanılmış rom videosu pek yok genelde galaxy s de kullanmışlar oradan fikir sahibi oldum en azından
  • Cyanogen her zaman en iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cp1369 -- 23 Eylül 2011; 19:18:41 >
  • Edit: Yanlıs başlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberh -- 23 Eylül 2011; 20:05:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.