Şimdi Ara

hangi pusu net bişey soyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkez farklı farklı şeyler söylüyor formda bizimde kafa karıştı iyice . Bu üç psu dan hangisini almalıyım. Sesasonuc focus mu evga g3 mu fsp hyidro g sersimi bunların hepsi içinde 750 w düşünüyorum tam net şunu alın diyecek ustalar karışıklığı giderin.telefondan girdiğim için yazım hatalari varsa affiniza msj nizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçü de çok iyi. Elemiş elemiş, geriye çok iyi üç seçenek bırakmışsınız
    Size önerim; hangisini daha ucuza bulursanız, onu alın
  • Seasonic derim ve ortadan çekilirim

• Seasonic

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seasonic
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar yalnız seasonic psu hangi modeli tutuluyor hangisini almalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf_99 Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, Seasonic psu konusunda kendini kanıtlamış, tutulan bir firmadır. Hangi modelini alırsan al, üzmez. En ucuz Seasonic bile vasatın üstünde bir kaliteye sahiptir. (Ben de Seasonic'in bir modelini kullanıyorum şu anda) Ancak, seçenek olarak bize sorduğun 3 model içinde -detaya girersek eğer- G3 ve Hydro-G model psu'lar, Focus(Gold)'a göre birazcık daha iyi test sonuçlarına imza atmışlar (80+ test raporlarına bakarak söylüyorum. Belki başkalarının yaptığı testlerde farklı sonuçlar çıkabilir, o kadarını bilemem.)

İlk yorumumda da dediğim gibi bu üç model de iyidir. Çok detaycı, takıntılı iseniz Evga G3 veya FSP Hydro-G alın bence. Fiyat olarak Hydro-G daha ekonomiktir. Evga biraz ağırdan satar kendini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Focus gold > G2 > G3 > Hydro G

Fsp yi severim ama hyrdo forumalrda cok abartiliyor.

Sea ve evga midelleri nerdeyse aurum duzeyindedir.

Fsp ilk defa tam fiyatini hak eden seri cikartiyor.

Evvelinde hep f p sompiyonu urunler cikartirdi.

Oda maliyet odakli kompanent secmeye basladi.

• Arkadaşlar fsp hydro da karar kılmaya başladım çünkü tr de satılan ürün arıza falan olduğunda en azından yurt dışına göndermek için form form aramak istemiyorum diğerleri hem biraz daha pahalı sistemim olarakta amd reyzen r7 1800x msi pro carbon anakart, asus 1070ti ekran kartı ,32 gb corsair 3000mhz ram,500gb ssd sistemde bunlar olacak ileriye dönük olmak kaydıyla 750W psu yerli olur demi arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı

• yusuf_99 Y kullanıcısına yanıt
    Mantıklı tercih Hayırlı olsun.

Sisteminiz de baya pahalıymış Çift ekran kartı kullanmayı planlamıyorsanız, 750w her türlü sisteme yeter de artar.

Ekleme: Bu arada Hydro deme, Hydro-G de... Üç çeşit Hydro var çünkü. Standart Hydro var, Hydro-X var, Hydro-G var. Hydro dersen sövebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 3 Nisan 2018; 0:52:25 >
  • teşekkür ederim arkadaşım hydro g 750W

• Seasonic focus, 2017 tarihli yeni psu serisidir ve cok basarilidir. Fsp haydro ve g2 den en az bir gomlek daha ustundur. Butce uygunsa focus her halukarda iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremespecific -- 4 Nisan 2018; 3:42:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sesonicin En ucuz serisini kullanıyorum 80 bronze düşğn 620w harika psu ses yok. Fansız modeli vardı indirimi kaçırıp alamamıştım üzülmğştüm. Şuanki psu fan sesini duymuyorum. İşlemci fanından başka ses yok almıyorum. Güç ile ilgili hiç bir sıkıntı yşamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.