Şimdi Ara

Hangi Pre-Workout?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yaklaşık 8-9 aydır spor yapıyorum ve 2 haftadır 5x5 programını yapıyorum ağırlıkları arttırmamda yardımcı olsun diye pre-workout almayı düşünüyorum,3 tane pre-workout buldum ama hangisi iyidir bilemedim.Öğrenci olduğum için f/p olması önemli.Ürünleri supplementler.com'dan almayı düşünüyorum.Tavsiyelerinizi de bekliyorum.
    1)Nutrade Pre-Workout 130 TL 60 Servis
    2)Grenade 50 Calibre 189TL 50 Servis
    3)Stacker Europe Rush Enraged 189 TL 60 Servis

• up up
  • Kullanmıyorum ve merak ediyorum, aldıktan sonra performansı nasıl etkilediğini yazabilir misin?
  • Cellucor c4 satın aldım,ürün gelince yazarım.
  • Grenade 50 calibre , fiyatı pahalıdır ama en çok verim aldığım ürün bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aratorn Oglu Aragorn kullanıcısına yanıt
    Dediğin ürünü alacaktım 160 liraya düşmüştü sonra 190 oldu ben de cellucor c4 aldım,grenade tekrar 160 oldu pişmanım.
  • Forum üzerinden C4 aldım. İlk kullanımlarda kafada yaptığı karıncalanma hissi ve bence plesebo olması muhtemel bir türlü yorulmuyorum yaw hissi güzeldi.
    Sonra hiç bir değişiklik hissedemedim kutu bitti.
    Sağı solu araştırıp bodybuilding.com geri bildirimlerine inanarak MuscleTech Shatter SX-7 sipariş ettim.
    Tadı bence çok kötü olan Doctor's best arginineden bile kötü.. neyse kullanmaya başladım. C4'ün verdiği etki bile yok bunda.
    Bitirebilmek adına içine bir ölçü creatine atarak içiyorum.
    Bitince muhtemelen bir daha nox türevlerine para vermem.
    çok çok kullanmak istersem GG üzerinden beta alanine ve Citrulline Malate alırım birer kutu; birer ölçek bir çalkalama zımbırtısına atar üzerinede bir ölçek creatine belki azcıkta arginine al sana bomba nox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 26 Şubat 2017; 23:13:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Ürünler geldi fakat çok taşlaşmışlar ben de aradım adamları iade edecem bi tane beleş tek kullanımlık göndermişler onu kullanayım bari,ben de dediğiniz gibi yapacam kendim alırım daha ucuza gelir hem.Blenderdan geçirsem olabilir mi?

Edit:Rondodan geçirdim sıkıntı yok ama etkisi nasıl olur yazarım birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 27 Şubat 2017; 16:24:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.