Şimdi Ara

Hangi Playstation 2 Modelini Seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime Playstation2 almak istiyorum. 250 ytl fiyattan slim kasa chipli ve sıfır, oyun hediyeli, garantili buldum. Fakat içim bi türlü rahat etmedi, birde sizlere danışmak istedim. Ps2 de karşıma 3 model çıkıyor 77004, 77006, 79004 . Bu modeller arasındaki fark nedir? Birde piyasada refurbished modeller varmış(galiba sorunlu). Bu konuda yardımcı olursanız, bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ozen@mynet.com -- 30 Nisan 2008; 19:08:00 >

• bende slim SCHP-79003 modeli var ve çok memnunum, makina çok uzun süreler açık bırakıldığında dahi ılık bile olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

bende slim SCHP-79003 modeli var ve çok memnunum, makina çok uzun süreler açık bırakıldığında dahi ılık bile olmuyor...
    Teşekkürler foxhound Slim kasalı ps2 si olan diğer arkadaşlarda yorum yazarsa sevinirim. Özelliklede yeni alanlar varsa lütfen yorum yazsınlar. Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_ozen@mynet.com

Teşekkürler foxhound Slim kasalı ps2 si olan diğer arkadaşlarda yorum yazarsa sevinirim. Özelliklede yeni alanlar varsa lütfen yorum yazsınlar. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    77004 Slim var.Nazar değmesin bir sorun çıkartmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

77004 Slim var.Nazar değmesin bir sorun çıkartmadı.

Alıntıları Göster
    Ben de yeni aldım PAL- 79003 slim model gayette memnunum. Foxhound'un dediği gibi ısınma filan da olmuyor. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende 70004 var. İlk çıktıklarında almıştım. 2004 yılıydı sanırım. Şubat ayında. Çipli. Bir kere sinirlenip (konsola değil) altındaki sehpayla birlikle yere atmıştım. Kablolar uzun olduğundan oyun bile kapanmadı. Kaldırıp oynamaya devam ettim. Galiba WE vardı.

Bu yıl bir sorun çıkardı. Konsola CD'yi takıyorum, ancak hiç okmuyordu. Üst kasasının kapandığını anlayan o küçük düğmede sorun vardı. Konsola bastırınca çalışıyordu. Eh, onu halletmek kolay, küçük bir kağıt parçasıyla sorunu çözdüm.

Bir de bazen açılmıyor. CD'yi okumuyor. İçini açıp şöyle bir ferahlatınca çalışmaya başlıyor. Rahatına düşkün bir konsol ama iyidir. Ses yapmaz pek. Isınıyor mu? Evet. Kısa sürede ısındığı oluyor ancak o ısıda kalıyor. Saatlerce. Yani ısınma sorunu da yaşamadım hiç.

Pek iyi bakmıyorum evet, arada gözüne kadar söküyorum. Eskiden anca ana kartını sökerdim. Geliştirdim kendimi. Gözü bozulursa 325-30 ytl'ye alır takarım kendim.

Zaten benim için işi bitti ps2'nin. 2-3 ay sonra söküp temileyip kaldırıcam. Hatıra olarak kalsın. İyi konsoldu.

Ama modeli ne olursa olsun Sony'ler hep kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Bende 70004 var. İlk çıktıklarında almıştım. 2004 yılıydı sanırım. Şubat ayında. Çipli. Bir kere sinirlenip (konsola değil) altındaki sehpayla birlikle yere atmıştım. Kablolar uzun olduğundan oyun bile kapanmadı. Kaldırıp oynamaya devam ettim. Galiba WE vardı.

Bu yıl bir sorun çıkardı. Konsola CD'yi takıyorum, ancak hiç okmuyordu. Üst kasasının kapandığını anlayan o küçük düğmede sorun vardı. Konsola bastırınca çalışıyordu. Eh, onu halletmek kolay, küçük bir kağıt parçasıyla sorunu çözdüm.

Bir de bazen açılmıyor. CD'yi okumuyor. İçini açıp şöyle bir ferahlatınca çalışmaya başlıyor. Rahatına düşkün bir konsol ama iyidir. Ses yapmaz pek. Isınıyor mu? Evet. Kısa sürede ısındığı oluyor ancak o ısıda kalıyor. Saatlerce. Yani ısınma sorunu da yaşamadım hiç.

Pek iyi bakmıyorum evet, arada gözüne kadar söküyorum. Eskiden anca ana kartını sökerdim. Geliştirdim kendimi. Gözü bozulursa 325-30 ytl'ye alır takarım kendim.

Zaten benim için işi bitti ps2'nin. 2-3 ay sonra söküp temileyip kaldırıcam. Hatıra olarak kalsın. İyi konsoldu.

Alıntıları Göster
    250 vereceğine 350 ye 2. el x360 alabilirsin, bir düşün derim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi PS4 ü almalıyım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Alıntıları Göster
    arkadaşlar harddiskli bir ps2 alcam acilen, fiyatları ne durumdadır, birde elimde bi tane ps 2 var ama gözü bozuk onu nasıl değerlendiririm.
  • [simage]http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20071106/sce2_1.jpg [/simage]

yeni çıkmış adaptörü konslun içine dahil etmişler.

scph-90000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 30 Nisan 2008; 11:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

[simage]http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20071106/sce2_1.jpg [/simage]

yeni çıkmış adaptörü konslun içine dahil etmişler.

scph-90000
    50004
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHos

50004

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben ps2'nin scph-90000 modelini gördüm sitelerden, çok güzel.
    Hem adaptörüde konsol içindeymiş, ağırlığı 720gr mış, Ölçüleri = 23 cm (W) x 2,8 cm (H) x 15,2 cm (D)
    Fiyatıda Türkliarsı cinsinden 230 Ytl civarı (ordaki satış fiyatını buraya göre hesapladım)
    Acaba Türkiyeye ne zaman gelir, bi fikri olan varmı?
    Bari almışken en son çıkanından satınalayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ozen@mynet.com -- 30 Nisan 2008; 19:07:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 07ONUR

Zaten benim için işi bitti ps2'nin. 2-3 ay sonra söküp temizleyip kaldırıcam. Hatıra olarak kalsın. İyi konsoldu.

Bende de 70004 var.Joystick'in çekip düşürünce bile oyun kapanmıyor.Çok ender olarak açınca Browse yazan menüye geliyor ve kontrol edilemiyor,kapanmıyor,menüye girilmiyor,diski okumuyor...Ancak fişi takıp çıkaranca düzeliyor.Bir de tabii en fazla ısınan PS2 modeli olması kötü.
    Yeni alacaklara bu yüzden daha yenilerini (90000 gibi)tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 1 Mayıs 2008; 14:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

Orjinalden alıntı: 07ONUR

Zaten benim için işi bitti ps2'nin. 2-3 ay sonra söküp temizleyip kaldırıcam. Hatıra olarak kalsın. İyi konsoldu.

Bende de 70004 var.Joystick'in çekip düşürünce bile oyun kapanmıyor.Çok ender olarak açınca Browse yazan menüye geliyor ve kontrol edilemiyor,kapanmıyor,menüye girilmiyor,diski okumuyor...Ancak fişi takıp çıkaranca düzeliyor.Bir de tabii en fazla ısınan PS2 modeli olması kötü.
    Yeni alacaklara bu yüzden daha yenilerini (90000 gibi)tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    07onur ve temizchannel arkadaşlar çok ayrıntılı anlatmış çok sağolun. O kadar ayrıntılı anlatmanız gerekmezdi
    Anlaşılan siz bayağı bi hırpalamışsınız makinaları yazık günah yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_ozen@mynet.com

07onur ve temizchannel arkadaşlar çok ayrıntılı anlatmış çok sağolun. O kadar ayrıntılı anlatmanız gerekmezdi
    Anlaşılan siz bayağı bi hırpalamışsınız makinaları yazık günah yaw

Alıntıları Göster
    Slim kullanıyorum, günde 11-13 saat açık kalıyordu hiçbir sorunda çıkarmadı konsolum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Slim kullanıyorum, günde 11-13 saat açık kalıyordu hiçbir sorunda çıkarmadı konsolum.

Alıntıları Göster
    slim ps2 ilk modeleri sorunluydu ısınma cabuk lensin bozulması slim ps2 yenı modelleri 7900*,9000* modelleri bu sorunlar yok hem prça olarak ucuz

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: An@loG

quote:

Bencede

Alıntıları Göster
    77004, 77006, 79004 bunları nereden bakıyoruz ?alırken adamam mı soruyoz yoksa uzerınde yazıyor mu.cunku ben aldıktan 2 hafta sonra bozulduda.bakayım ona gore sana bılgı vereyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

77004, 77006, 79004 bunları nereden bakıyoruz ?alırken adamam mı soruyoz yoksa uzerınde yazıyor mu.cunku ben aldıktan 2 hafta sonra bozulduda.bakayım ona gore sana bılgı vereyım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar SCPH-75004 ps2 slim chipli modeli nasıl ısınma gibi bi sorun olurmu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Alıntıları Göster
    bence ps2 olayı bitti biraz daha para koy ps3 al derim ben gerçi ondada orjinal oyun olayı war ama en azından yeni nesil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.