Şimdi Ara

Hangi Parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler parfüm alcam hangisini almalıyım? Kış için kullanacağım.

CALVİN KLEİN EUPHORİA
    JOOP! POUR HOMME EDT
    ROCHAS MAN EDT
    Lacoste Essential EDT
    Lacoste Red EDT

veya herhangi bir tavsiye ?

• rochas iyidir ama kullananı çok,ben şekerli sevdiğim için favorilerimdendir elimde olmasa da.euphoria olabilir farklı koku sınıfındadır odunsu-aromatiktir,rochasa göre daha az kalıcı ve farkedilirliği düşük bence.lacoste red yine benim sevdiğim bir kokudur elma yüzünden ama sanki kışa hafif kalır onu ele..essentialı koklamıştım ama hatırlamıyorum.joop'u şahsen tavsiye etmem ama "şahsen" çünkü en az sevmeyen kadar çok seven de var onu teninde denemeni önerim kesinlikle bana kötü gelmişti.

sen hangi tarz kokuları seviyorsun,yaş olarak aralık nedir teninin rengi nedir bunları söylersen ona göre öneride bulunabilirim muhtemelen.
  • lacoste essential i arkadaşımda gördüm hoşuma gitti aqva bvlgarı bitsin onu alıcam
  • giorgio armani essenza
  • Rochas ve one million almada ne alirsan al bu kokulari para verip alan insanlari anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axe çikolata nasıl beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanarda.md

rochas iyidir ama kullananı çok,ben şekerli sevdiğim için favorilerimdendir elimde olmasa da.euphoria olabilir farklı koku sınıfındadır odunsu-aromatiktir,rochasa göre daha az kalıcı ve farkedilirliği düşük bence.lacoste red yine benim sevdiğim bir kokudur elma yüzünden ama sanki kışa hafif kalır onu ele..essentialı koklamıştım ama hatırlamıyorum.joop'u şahsen tavsiye etmem ama "şahsen" çünkü en az sevmeyen kadar çok seven de var onu teninde denemeni önerim kesinlikle bana kötü gelmişti.

sen hangi tarz kokuları seviyorsun,yaş olarak aralık nedir teninin rengi nedir bunları söylersen ona göre öneride bulunabilirim muhtemelen.

yaşım 21 tem rengi beyaz ben daha çok deniz, salatalık gibi kokuları seviyorum. Önemli olan bir kızın parfümümü sorması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deniz kısa pek gitmez hafif kalır dkny city kış için yazın Davidoff cool water

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.