Bildirim
Hangi Parfüm

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
rochas iyidir ama kullananı çok,ben şekerli sevdiğim için favorilerimdendir elimde olmasa da.euphoria olabilir farklı koku sınıfındadır odunsu-aromatiktir,rochasa göre daha az kalıcı ve farkedilirliği düşük bence.lacoste red yine benim sevdiğim bir kokudur elma yüzünden ama sanki kışa hafif kalır onu ele..essentialı koklamıştım ama hatırlamıyorum.joop'u şahsen tavsiye etmem ama "şahsen" çünkü en az sevmeyen kadar çok seven de var onu teninde denemeni önerim kesinlikle bana kötü gelmişti.
sen hangi tarz kokuları seviyorsun,yaş olarak aralık nedir teninin rengi nedir bunları söylersen ona göre öneride bulunabilirim muhtemelen. -
lacoste essential i arkadaşımda gördüm hoşuma gitti aqva bvlgarı bitsin onu alıcam -
giorgio armani essenza -
Rochas ve one million almada ne alirsan al bu kokulari para verip alan insanlari anlamiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Axe çikolata nasıl beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkanarda.md
rochas iyidir ama kullananı çok,ben şekerli sevdiğim için favorilerimdendir elimde olmasa da.euphoria olabilir farklı koku sınıfındadır odunsu-aromatiktir,rochasa göre daha az kalıcı ve farkedilirliği düşük bence.lacoste red yine benim sevdiğim bir kokudur elma yüzünden ama sanki kışa hafif kalır onu ele..essentialı koklamıştım ama hatırlamıyorum.joop'u şahsen tavsiye etmem ama "şahsen" çünkü en az sevmeyen kadar çok seven de var onu teninde denemeni önerim kesinlikle bana kötü gelmişti.
sen hangi tarz kokuları seviyorsun,yaş olarak aralık nedir teninin rengi nedir bunları söylersen ona göre öneride bulunabilirim muhtemelen.
yaşım 21 tem rengi beyazben daha çok deniz, salatalık gibi kokuları seviyorum. Önemli olan bir kızın parfümümü sorması
-
Deniz kısa pek gitmez hafif kalır dkny city kış için yazın Davidoff cool water
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X