Şimdi Ara

Hangi parçaları değiştirmem gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 yıl olmuş sistemi alalı artık istediğim oyunları açamıyorum. Sizce parça değişikliği ile devam edebilir miyim yoksa komple sistemi mi değiştirmem gerekiyor?

Ayrıca extra ssd almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Arkadaşlar yaklaşık 5 yıl olmuş sistemi alalı artık istediğim oyunları açamıyorum. Sizce parça değişikliği ile devam edebilir miyim yoksa komple sistemi mi değiştirmem gerekiyor?

Ayrıca extra ssd almıştım

8gb ram ve e.karti değişimi ile devam edilebilir.rx570 Max.
    Para sıkıntın yok ise komple sistem bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Ram 8gb mış zaten sonradan 4gb daha almışım.Kart olarakda şunu alıyorum hocam. Başka bişey almam gerekir mi?

Ayrıca şu rami eklesem nasıl olur? Benim ram de ddr3 yazıyor aşağıdaki ram ile beraber çalışır mı acaba?
    www.hepsiburada.com
    Adata XPG Flame 4GBX1 2400MHZ DDR4 Oyuncu Ram Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-flame-4gbx1-2400mhz-ddr4-oyuncu-ram-ax4u2400w4g16-sbf-p-HBV00000C1CPQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 22 Aralık 2018; 10:32:8 >

• quote:

Ram 8gb mış zaten sonradan 4gb daha almışım.Kart olarakda şunu alıyorum hocam. Başka bişey almam gerekir mi?

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi sorum daha var bu kartın birkaç versiyonu var en ucuzu olan bu alınır mı? Yoksa çift fanlı olanlardan mı almalıyım?

yukko.com
    Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-34-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-pulse-itx-4gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-34-20g-v-50090430

• ozgur kullanıcısına yanıt
    aldimi uzun kullanirim diyenlerdensen sogutmasi iyi olani tercih et hem daha sessiz calisir hem daha serin. (nitro alirdim)

• Ayrıca fx 6300 ile rx 570 darboğaz olmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bi sorum daha var bu kartın birkaç versiyonu var en ucuzu olan bu alınır mı? Yoksa çift fanlı olanlardan mı almalıyım?

yukko.com
    Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-34-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-pulse-itx-4gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-34-20g-v-50090430

Alınır.

• ozgur kullanıcısına yanıt
    Ddr4 ram olmaz ddr3 almalısın,
    Ddr3 1600mhz alman lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.