Bildirim
Hangi Para Biri mi ile ödeme yapsam Karlı çıkarım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Altın her zaman en karlı yatırım aracıdır. Ondan sonra kıymetli metaller.
Döviz konusunda en oynak para birimleri euro, dolar, Avusturya doları ve kanada $
Polonya Zilotisi yahut İngiliz Sterlini, fazla oynamaz, uzun vadeli yatırım istiyorsan sterline yatır tabii ki.
ya da düşündüm de, sen sterlin al, boşver zilotiyi.
editsel büdütasyon: başlık ödeme ile ilgiliymiş o zaman ziloti diyorum. Ziloti, yen sonra dolar, en son euro ve sterlin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 6 Şubat 2012; 14:02:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı
Altın her zaman en karlı yatırım aracıdır. Ondan sonra kıymetli metaller.
Döviz konusunda en oynak para birimleri euro, dolar, Avusturya doları ve kanada $
Polonya Zilotisi yahut İngiliz Sterlini, fazla oynamaz, uzun vadeli yatırım istiyorsan sterline yatır tabii ki.
ya da düşündüm de, sen sterlin al, boşver zilotiyi.
editsel büdütasyon: başlık ödeme ile ilgiliymiş o zaman ziloti diyorum. Ziloti, yen sonra dolar, en son euro ve sterlin
zilyot hangisi oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X