Şimdi Ara

Hangi operatörde kesintisiz konuşma süresi en uzun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi operatörde kesintisiz konuşma süresi en uzun?
    Avea'da 59dk59sn
    Vodafone'da Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yi geçemez.
    Ya diğerleri? Test eden var mı?
    Turkcell? Turk Telekom? Superonline telekom?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hangi Operatörde Telefon Konuşma Süreleri En Uzun?

Telefon görüşmelerin uzunluğu günümüzde önemli bir husustur. Günlük hayatın yoğun temposu içinde, kesintisiz ve uzun süreli görüşmeler gerçekleştirmek oldukça değerlidir.

Türkiye'deki telekomünikasyon sektöründe farklı operatörler birbirinden farklı telefon konuşma süreleri sunmaktadır. En uzun konuşma sürelerine sahip olan operatörler şu şekilde sıralanabilir:

• Turkcell: Turkcell, "Limitsiz Konuşma" tarife paketi ile abonelerine sınırsız konuşma süresi sunmaktadır. Bu paket, tüm yurt içi numaralara dilediğiniz kadar konuşma imkanı tanımaktadır.
    • Vodafone: Vodafone'un "Sonsuz Konuşma" paketi, Turkcell ile benzer şekilde sınırsız konuşma süresi sağlamaktadır. Bu paket de tüm yurt içi numaralara kesintisiz görüşme olanağı sunmaktadır.
    • Türk Telekom: Türk Telekom, "Limitsiz Arama" paketi ile abonelerine yurt içi her yöne sınırsız konuşma süresi sunmaktadır. Bu paket, hem sabit hatlara hem de cep telefonlarına dilediğiniz kadar görüşme yapmanıza olanak tanımaktadır.

Dikkat edilmesi gerekenler:

• Bu bilgiler, bu operatörlerin mevcut tarife paketleri için geçerlidir. Operatörler zaman zaman tarife paketlerini güncelleyebilirler.
    • Sınırsız konuşma paketleri genellikle ek ücretler veya koşullar içerebilir.
    • Yurt dışı görüşmeler genellikle sınırsız konuşma paketlerine dahil değildir.

En uygun telefonu konuşma süresini seçmek için ihtiyaçlarını ve bütçeni dikkatle değerlendirmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vodafone de 2 saate yakın kesintisiz görüşme yaptım daha dün akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

vodafone de 2 saate yakın kesintisiz görüşme yaptım daha dün akşam
    Ben bu yıl Nisan ayında 4-5,hatta 6 saate yakın kesintisiz görüşme yaptığımı hatırlıyorum Vodafone Özgür Genç tarifesinde.
  • quote:

Adil Kullanım: 2 Aylık toplam 10.000 dakika ve SMS üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yı geçemez

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/her-yone-limitsiz.php

Bu bilgi çok eski yada sadece vodafone her yöne limitsiz tarife için geçerli olabilir. Sizin tarifenizde bu süre farklı olabilir. Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz? Maximum kaç dakika aralıksız görüşebildiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: netcevap

quote:

Adil Kullanım: 2 Aylık toplam 10.000 dakika ve SMS üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yı geçemez

Bu bilgi çok eski yada sadece vodafone her yöne limitsiz tarife için geçerli olabilir. Sizin tarifenizde bu süre farklı olabilir. Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz? Maximum kaç dakika aralıksız görüşebildiniz?

Alıntıları Göster
    Bu olay sanırım tarifeden tarifeye değişiyo,yukarıda da yazdım,ben bu yıl içinde Vodafone Özgür Genç tarifesinde Vodafone'dan Vodafone'a aramalarımda 6 saate yakın kesintisiz görüşmeler yaptım.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Özgür genç tarifesindeyim hocam Mesaj paketim ve cepnet'im var akşam 9 dan sabah 9 a kadar vodafonlularla bedava konuşabiliyorum 2 saatide geçtiğim günler olmuştur kesintisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bydexer

Ben bu yıl Nisan ayında 4-5,hatta 6 saate yakın kesintisiz görüşme yaptığımı hatırlıyorum Vodafone Özgür Genç tarifesinde.

Vodafone Özgür Genç Maksimum Kesintisiz Görüşme Süresi 6*60=360dk, Var mı arttıran?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Vodafone Özgür Genç Maksimum Kesintisiz Görüşme Süresi 6*60=360dk, Var mı arttıran?

Alıntıları Göster
    Türkcellcilerden ses yok mu?
  • quote:

Türkcellcilerden ses yok mu?

Alıntıları Göster
    Turkcell'de de Genç Turkcell tarifesindeyken 3 saate yakın konuştuğum olmuştur,malum,bi yanda Vodafone,bi yanda Turkcell
  • quote:

Turkcell'de de Genç Turkcell tarifesindeyken 3 saate yakın konuştuğum olmuştur,malum,bi yanda Vodafone,bi yanda Turkcell

Alıntıları Göster
    kesinti sadece aveada var.

diğerlerinde ne zaman NO ya basarsan o zaman kesilir

• quote:

Turkcell 3*60=180dk . Var mı arttıran?
  • quote:

quote:

Turkcell 3*60=180dk . Var mı arttıran?

Alıntıları Göster
    Türk Telekomculardan ses yok mu? Akşam 7 Sabah 7 cilerden hattı görüşme süresince kesilen var mı?

• quote:

Türk Telekomculardan ses yok mu? Akşam 7 Sabah 7 cilerden hattı görüşme süresince kesilen var mı?

Alıntıları Göster
    Belli bür süre sonunda konuşmanın kesilmesi sanırsam yalnızca limitsiz tarifeler için kötüye kullanımı engelleme için var. Yoksa limitli tarifelerde neden kesilme osun ki. Sonuçta vatandaş aralıksız konuşsun ki süresi bitsin, cepten yemeye başlasın, operatör daha çok kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asceticc

Belli bür süre sonunda konuşmanın kesilmesi sanırsam yalnızca limitsiz tarifeler için kötüye kullanımı engelleme için var. Yoksa limitli tarifelerde neden kesilme osun ki. Sonuçta vatandaş aralıksız konuşsun ki süresi bitsin, cepten yemeye başlasın, operatör daha çok kazansın.

Avea Katlayan Tarife de bizzat test ettim 59dk59sn. Sınırsız bir tarife değil. Diğer tarifelerde 1 saati geçen var mı?
  • Valla 8 saat vodafonela..

Onda da sarj bitmis :))

Vodafoneda kesinti olmuyor hic

Ss te koyarim gerekirse , hatta zamaninda koymustum ama hangi konuda bilmiyorum

8 saat olmasada 5-6 saat yine koyarim yakinda. Eski telefonun sarji iyi gidiyordu (nokia e52) :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 12 Ekim 2011; 9:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Valla 8 saat vodafonela..

Onda da sarj bitmis :))

Vodafoneda kesinti olmuyor hic

Ss te koyarim gerekirse , hatta zamaninda koymustum ama hangi konuda bilmiyorum

8 saat olmasada 5-6 saat yine koyarim yakinda. Eski telefonun sarji iyi gidiyordu (nokia e52) :)))

Turkcellcilerden hiç ses yok. Galiba çok uzun konuşamıyorlar.
  • 3 operatorde de kesilmeler olabiliyor şu daha iyi bu daha kotu diye bir sey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

3 operatorde de kesilmeler olabiliyor şu daha iyi bu daha kotu diye bir sey yok.
    Türkcell 2,5-3 saat civarında bol miktarda konuşuyorum. Kesilmeye rastlamadım.
  • quote:

3 operatorde de kesilmeler olabiliyor şu daha iyi bu daha kotu diye bir sey yok.

Bakın normalde kesintiler olacaktır tabiii. Benim burda öğrenmek istediğim şebekede hata olmadığı takdirde bir çağrının maximum kesintisiz uzunluğunu tespit etmek. Anlaşılan o ki en kısa konuşma süresi avea da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcevap -- 14 Ekim 2011; 22:59:24 >
  • quote:

quote:

Bakın normalde kesintiler olacaktır tabiii. Benim burda öğrenmek istediğim şebekede hata olmadığı takdirde bir çağrının maximum kesintisiz uzunluğunu tespit etmek. Anlaşılan o ki en kısa konuşma süresi avea da.

öncelikle telefonda uzun konuşmayı sevmem zararlı diye ancak kıstas yapmanda işe yarayacaksa; vodafone ile uzun görüşmem olmadı ama turkcell de 1.5 saat kesintisiz konuşmuştum. Avea ile de gayet rahat bir ortamda kapalı bir yerde(cama yapışmadan :) ) 2 saat aralıksız almanya ile görüşmem olmuştu tam 2.5 yıl önce.. Bunlar kıstas yapmanda yardımcı olur umarım. Bu arada avea nın ses kalitesi turkcell den daha çok hoşuma gidiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.