Şimdi Ara

Hangi Opel Ascona (ihtiyarlar buraya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Opel Ascona c veya b kasa bir araba almak istiyorum. Bu arabalar hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum.

Aslında b kasalar daha hoşuma gidiyor.

Fakat c kasa 82 model bakımlı bir araç buldum. Araç sahibi 5 yıldır biniyor. Fakat 1.3 motor olan modeli. Ascona motor seçenekleri arasında en çok tutulan ve en rahat kullanımı olan motor seçeneği hangisidir. 1.3 Motor sanki bana çekişi düşük ve yakıt tüketimi daha fazla olur gibi geliyor.
    Forumda kullananlar varsa yazarsa sevinirim.

Bir de b kasa 79 model bir araç buldum. 1.8 motor bir araç. Bu Ascona galeri tarafından satılık olduğu için beni biraz düşündürüyor.

Opel Ascona hakkındaki düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist99 -- 11 Temmuz 2014; 18:19:22 >

• 1.3 motor karburatörlü motordur hem hacmin düşük olması hemde karburatörlü olması seninde dediğin gibi yüksek yakıt sarfiyatına neden olur alabiliyorsan yüksek hacimli enjeksiyonlu modellere yönel hem daha sorunsuzdurlar hemde daha ekonomik.

Çok klas araçlardır 2005 ten sonra üretilen düşük ve orta sınıf araçların hiç birinde o araçlardaki konforu bulamazsın şüphen olmasın geç paslanır kaportası sağlamdır sacı kalındır birine sürtünce sürttüğün yeri göçertirsin senin boyan soyulur o kadar tekrar diyorum büyük hacme sahip olanını al ki konforuna konfor katsın keyfini süresin.

Bende 79 model kadet c 2 sahibiyim 6 yıldır bende 6 yıldır bir fiil günlük olarak binerim.
  • 0M42 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevabı görmemişim ben dayanamadım o Ascona'yı aldım.
    1.3 motor biraz ağır ama kullanması keyifli bir araba..
    Şimdi tarihe baktım bu konudan 15 gün sonra almışım arabayı. Orası burası derken baya uğraştım. Masraf ettim. Şu an günlük olarak kullanıyorum.

Eski opelcileri toplayalım bir başlıkta..
  • Hayırlı olsun Allah utandırmasın.Bir konu açarsan benide haberdar edersin
  • Hayirli olsun birkac fotograf cekme sansiniz var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shedower.

Hayirli olsun birkac fotograf cekme sansiniz var mi acaba

Yakın zamanda çektiğim bir kaç fotoğrafı paylaşacağım.Sağolasın. Amin inşallah.. Tamam bir konu açacağım. :)
  • makinist99 kullanıcısına yanıt
    Ben de istiyorum DH da Ascona konusu o yüzden bu işi halledelim bence bendede 1986 Ascona c coupe 2.0 gt var maşallah canavar gibi daha 2 gün önce ses sistemi bağlattım bana mısın demedi:D biraz plaka tırıldıyor ama olsun okadar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ah ascona ahhh
    Yunanistan'da yasayan dedem 10 sene once bir gun telefonda konusurken yeni araba aldim demisti icim icimi yemisti :-)
    Araba almanyadan gelmis Yunanistan'da cok az kullanilmis tertemiz araba demisti
    O yaz dedem ve anneannemden cok o arabayi merak ettim.
    isin ilginci dedem bir araba almisti ama arabanin sadece opel oldugunu biliyordu :-) asla model yok aklinda :-) 1.6 motor beyaz opel
    Asta diyorum olabilir diyo vectra diyorum olabilir diyo hayallahim bu arabanin modeli neydi ?
    Sonunda okullar kapandi sonraki gun Yunanistandayim. Otobusten iner inmez gozlerim beyaz opel i ariyor ama etrafta yok. Daha sobra ileride bir tane eski model opel gordum ama kadett mi ascona mi secemedim yanina gittim baktim ascona... ilk once icim biruk oldu vectra beklerken ascona tatmin etmedi sonra araca bindik 1.6 litre motor 4 ileri vites gumbur gumbur bir motor sesi tank gibi araba... uzun motor kaputu vs icerisi gayet temiz arti olarak sunroof mevcut hemde orjinal.. merkezi kilit ve teyip te var. Arka koltuklarda emniyet kemeri falan guzel ama 4 devir saati elektrikli cam olmayisi da beni uzmedi degil
    Araba genel olarak gayet temizdi ve guzeldi cekisi falan muazzamdi o zamanlar babama ait olan 1.4 renault 19 europa dan daha saglam gidisi vardi
    Aracin kitapcigi duruyordu kitapcigi actim baktim bizim asconadaki ozellikler hic birsey. Modelin full olanlarinda yol bilgisayari isitmali koltuk elektrikli 4 cam klima gibi ozellikler de var ama bizdeki mutevazi olan modeliymis maalesef
    Neyse araci 4 sene kullandi dedem ve sonrasinda araba ardi arkasi kesilmeyen problemler cikartmaya basladi dedem de soktu plakalari once bahcede bir sure plakasiz yatti sonra araci 200€ ya hurdaya verdi ascona hikayesi boyle heyecanli baslayip hazin bir sekilde son buldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.