Şimdi Ara

Hangi ocak tipini seçmeliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar camlı ve klasik ocaklardan hangisini seçmek daha mantıklı? Özellikle camlı ocakların olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim.




  • Camlı ocak kolay temizleniyor ama taşma havuzları yok. Bir şey taşarsa ve ankastreyse çekmecelere doğru yol alır. Bazılarında taşma sensörü var bu sırada gazı kesebiliyor.


    Vitroseramik ve elektrikli, direkt cam üzerinde pişiriyor, zamanla çiziliyor ve siyahsa pek de ilk günkü gibi durmuyor. Ama kapalıyken dümdüz kullanılabilir bir alan bırakıyor.

  • Inox pek tavsiye etmiyorum. Çizilmemesini sağlamak adına çok çaba istiyor. Camlar daha kolay temizlenebilir duruyor bu konuda…

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karbon 12

    Camlı ocak kolay temizleniyor ama taşma havuzları yok. Bir şey taşarsa ve ankastreyse çekmecelere doğru yol alır. Bazılarında taşma sensörü var bu sırada gazı kesebiliyor.


    Vitroseramik ve elektrikli, direkt cam üzerinde pişiriyor, zamanla çiziliyor ve siyahsa pek de ilk günkü gibi durmuyor. Ama kapalıyken dümdüz kullanılabilir bir alan bırakıyor.

    Tercihimizi diğer tipten yana kullandık. Ama bayi de camlıların gazlı olmadığını elektrikli olduğunu söylemişlerdi. Biraz da ondan dolayı klasik cam yüzeyli seçeneğe yönelmiştik.

  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt

    Elektrikli ve gazlı camlar var, o yüzden ikisini de yazdım. Tabii cam bence de elektriklide daha cazip oluyor, dümdüz, temiz bir yüzey veriyor.


    İyi günlerde kullanın.

  • Şimdiki hiçbir klasik ocak (fırınlı) makul ve verimli bek dağılımını sağlamıyor. En küçük bek (ocak) arkada olsun istiyoruz çaydanlık için ama yok-yok. Şimdilikilerde en küçük olan hep en önde. Bunu hangi kafa ile tasarlıyorlar? Arçelik, Vestel, Beko, Siemens, Bosch hepsi aynı. Bir tek Simfer küçüğü yine önde olmak üzere sola hizalamış. Büyük zorluk gerçekten.

    Olmasını istediğimiz dağılım:

    Hangi ocak tipini seçmeliyiz

    Var mı böyle bir ocak? (Fırınlı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ekim 2021; 1:24:37 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.