Arkadaşlar camlı ve klasik ocaklardan hangisini seçmek daha mantıklı? Özellikle camlı ocakların olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Arkadaşlar camlı ve klasik ocaklardan hangisini seçmek daha mantıklı? Özellikle camlı ocakların olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Camlı ocak kolay temizleniyor ama taşma havuzları yok. Bir şey taşarsa ve ankastreyse çekmecelere doğru yol alır. Bazılarında taşma sensörü var bu sırada gazı kesebiliyor. Vitroseramik ve elektrikli, direkt cam üzerinde pişiriyor, zamanla çiziliyor ve siyahsa pek de ilk günkü gibi durmuyor. Ama kapalıyken dümdüz kullanılabilir bir alan bırakıyor. |
_____________________________
in vino veritas *
|
Inox pek tavsiye etmiyorum. Çizilmemesini sağlamak adına çok çaba istiyor. Camlar daha kolay temizlenebilir duruyor bu konuda… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________
|
Tercihimizi diğer tipten yana kullandık. Ama bayi de camlıların gazlı olmadığını elektrikli olduğunu söylemişlerdi. Biraz da ondan dolayı klasik cam yüzeyli seçeneğe yönelmiştik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Elektrikli ve gazlı camlar var, o yüzden ikisini de yazdım. Tabii cam bence de elektriklide daha cazip oluyor, dümdüz, temiz bir yüzey veriyor. İyi günlerde kullanın. |
_____________________________
in vino veritas *
|