Şimdi Ara

Hangi MSN Programını Kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Slick kullanıyorum ama memnun değilim. Engelleme yok içinde engelli insanlar açılıyor.Herkes upload ederse seviniirm.

>> - Anesthesia` - <<
  • up

>> - Anesthesia` - <<
  • Windows Live Messenger öneririm ve gayet memnunum
  • Nimbuzz kesinlikle. Facebook, MSN ve diğer popüler sitelerle entegreside var. Engelleme olayını bilmiyorum dikkat etmedim ama oldukça başarılı, Türkçe dil seçeneğide mevcut.
  • ebuddy+ Windows live
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokia 5800 a nasıl msn kurucaz?
  • Fring diyorum sorunsuz ve harika bir program , ayrıca Last Fm tutkunları
    için de seçenek mevcut Last Fm üyeliğiniz varsa dinleyebilir ve aynı anda sohbet edersiniz...
  • ebuddy ve windows live kullanıyorum..
  • Ovi store'a girip Windows Live Messenger kurabilirsin. Bende bunu kullaniyorum ve orjinali varken ne diye yan sanayileri kullanayim diyorum.

Bu arada once sorma seklini degistirirsen daha cok yardimci olan cikar. Ayrica kimse sana cevap vermek zorunda da degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 17 Şubat 2010; 0:21:12 >

Ayrıca, ovi'de artik windows live messenger yok... insanları yanlış yönlendirmeyelim ltfn.

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Windows Live Messenger öneririm ve gayet memnunum

Aynı şekilde neden başka bir programa ihtiyac duyuyorsunuzki zaten D:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

la bişey sorduk.

böyle soracaksan hiç sorma, araştırmayı öğren biraz hazırcı olma

en iyisi nimbuzz hızlı ve stabil karmaşadan uzak iPhone dan N79 a kadar her modele uyumlu. her türlü hesaba bağlantı kurabiliyor, msn, gtalk, icq, tweeter, myspace, facebook vs vs vs....

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Beyler Windows Live Messenger ovi'den kalkmiş elinde sis 'i mevcut olan birileri var mıdır ?

Buyrun hocam;

http://www.maxi-----cep.com/s60-3rd-messenger-chat-e-mail/windows-live-messenger-v1-5-1229-for-nokia-s60v3-turkce-fp1-os-9-2-fp2-os-9-3-a-235555.html (-----leri kaldrınız.)

Buarada bende Windows Live Messenger kullanıyorum gayet başarılı.

• en güzeli kanka msn ama durmadan baglanti hatasi veriyor insani cileden cikariyor ebudy en güzeli bence kopsa bile baglanti kendi otomatik baglaniyor gayette sade ve pratik
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerismet

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Windows Live Messenger öneririm ve gayet memnunum

Aynı şekilde neden başka bir programa ihtiyac duyuyorsunuzki zaten D:

Zaten bunu kullandığım için birden fazla msn programı kurmayı sevmiyorum orjinal msn programını kullanmamın bir nedeni de posta kutusu desteği sunması Windows Live dışındaki hiçbir msn programında sanırım bu hizmet yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.