Şimdi Ara

Hangi monitör yada tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

monitör konusunda çok sıkıştım lütfen bu vereceğim monitör aralarında karşılaştırın marka tepki süreleri kalit vs. gibi .

1-) VIEWSONIC 23.6" VX2453MH-LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

=http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2453mh-led-236-vx2453mh-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55368

2-) ASUS 23" VS238H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

=http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs238h-23-vs238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58029

Evet bu iki monitör arasında kaldım yardımlarınızı beklerim . Yada tavsiyelerinizde olur fakat vatan bilgisayar % 25 indirimli bütçem 450 TL (460 a kadar esneyebilir.)

Şimdiden Teşekkür Ederim . !

• 2 hdmi çıkısı ve kullanmayacağınızı düşündüğüm hoparlörler dışında tercihim asus diyebilirim... Vıewsonıc piyasamıza uygun fiyatlı ürünleri ile çok hızlı girdi düşüncesindeyim...Bu ürünü ile büyük bir gelişme kat ettiğini kesin ama şuan için ben daha erken diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

2 hdmi çıkısı ve kullanmayacağınızı düşündüğüm hoparlörler dışında tercihim asus diyebilirim... Vıewsonıc piyasamıza uygun fiyatlı ürünleri ile çok hızlı girdi düşüncesindeyim...Bu ürünü ile büyük bir gelişme kat ettiğini kesin ama şuan için ben daha erken diye düşünüyorum.

Asus a kara kılsam tepkı suresı 5 ms oyunlar ıcın ıyı degıl dıyorlar 2 ms daha ıyıdır dıyorlar kafam karıstı hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

2 hdmi çıkısı ve kullanmayacağınızı düşündüğüm hoparlörler dışında tercihim asus diyebilirim... Vıewsonıc piyasamıza uygun fiyatlı ürünleri ile çok hızlı girdi düşüncesindeyim...Bu ürünü ile büyük bir gelişme kat ettiğini kesin ama şuan için ben daha erken diye düşünüyorum.

Asus a kara kılsam tepkı suresı 5 ms oyunlar ıcın ıyı degıl dıyorlar 2 ms daha ıyıdır dıyorlar kafam karıstı hocam .

Tavsiyesi olan var mı monitör oyun ve arada sırada full hd film izlemekle kullanılacak . Kriterlerim yukarda . HDMI girişi olması gerekir kesin . Monitör vs. olması gerek yok en az 21.5 " li monitör . Full hd ve led olursa ona göre bir tavsiye yazar mısınız ?

• GünceL başka tavsiyesi olan bu monitörlerden başka ?
  • Tavsıyesı olan yok mu ?
  • Abicim alacaksan HDMI girişi olan 2 ms Full HD yüksek kontrast oranına sahip LED monitör al. Bimeks'te var. Ben de karar veremiyorum. 3 monitör arasında kaldım:
    -Samsung BX2231
    -Samsung S22A350H
    -HP x2301

Bunlardan birini alcam. Sen 23 almak istiyorsan HP al. Fiyatı da iyi. (Bimekste)

Ayrıca şunu da belirteyim; CHIP dergisi Samsung BX2231'i 2012'nin en iyisi seçti :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Hangi PC alınmalı öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttamyurek

Abicim alacaksan HDMI girişi olan 2 ms Full HD yüksek kontrast oranına sahip LED monitör al. Bimeks'te var. Ben de karar veremiyorum. 3 monitör arasında kaldım:
    -Samsung BX2231
    -Samsung S22A350H
    -HP x2301

Bunlardan birini alcam. Sen 23 almak istiyorsan HP al. Fiyatı da iyi. (Bimekste)

Ayrıca şunu da belirteyim; CHIP dergisi Samsung BX2231'i 2012'nin en iyisi seçti :)

2. monitör Samsung S22A350H ' yı bende düşünmüştüm . Alan arkadaşlar genelde sorunlarla karşılaşmış diye duydum o yüzden o monitörü eledim . Heleki bende o HP monitörü almayı düşünürken HP monitöre hiç yaklaşma dediler onuda sildim geriye bunlar kaldı . Daha sonra senin verdiğin 1. monitör benim bütçeme yetmiyor ama yinede yorum yazdığın için teşekkür ederim dostum

• Sorun değil :) Ben de karar veremiom. ;-)
  • Birinci secenigi kesinlikle tavsiye ederim, kendimde kullaniyorum cokda memnunum soyleki viewsonicin apple ekran yapmasi bile o firmanin ne kadar kaliteli oldugunun gostergesidir , panellerini kendileri yapiyor, kesinlikle alinasi bir urun. Asusa filan bulasma derim he illa baska marka alicam dersen samsung yada philips bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIESEL

Birinci secenigi kesinlikle tavsiye ederim, kendimde kullaniyorum cokda memnunum soyleki viewsonicin apple ekran yapmasi bile o firmanin ne kadar kaliteli oldugunun gostergesidir , panellerini kendileri yapiyor, kesinlikle alinasi bir urun. Asusa filan bulasma derim he illa baska marka alicam dersen samsung yada philips bak.

Evet kardeşim bende bi zamanlar VIEWSONIC düşünüyordum ve kararımı şimdi onda kıldım şu modelde :

VIEWSONIC 23.6" VX2453MH-LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Link :

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2453mh-led-236-vx2453mh-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55368

• Guzel secim ayni modeli ben yaklasik olarak 1 ay once aldim ve inanilmaz memnunum , ama nacizane soyle bir tavsiyede bulunayim vatanbilgisayara git canli canli monitorleri gor test et , aklindaki modeli diger kendi klasmanida iyi olan monitorlerle test et ben oyle yaptim, vx2453 u aldim asusun ayni ozelliklerdeki monitorunun yanina koydum ve canli canli test ettim sende yap bu soyledigimi ve farki gor, ve soyle bi durum firma o kadar ciddiki kutunun icinden bile hdmi kablo cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu da çok iyimiş. Bunu al. 2ms miş hem :)
  • quote:

Guzel secim ayni modeli ben yaklasik olarak 1 ay once aldim ve inanilmaz memnunum , ama nacizane soyle bir tavsiyede bulunayim vatanbilgisayara git canli canli monitorleri gor test et , aklindaki modeli diger kendi klasmanida iyi olan monitorlerle test et ben oyle yaptim, vx2453 u aldim asusun ayni ozelliklerdeki monitorunun yanina koydum ve canli canli test ettim sende yap bu soyledigimi ve farki gor, ve soyle bi durum firma o kadar ciddiki kutunun icinden bile hdmi kablo cikiyor

Ooo süpermiş teşekkürler bilgilendirme için. Denemem imkansız gibi görünüyor asus monitör Sivas mağazasının stoğunda yok ama bu monitörde yok . Monitörün tam olarak içinden ne çıktığını yazar mısın arkadaşım ? Hoparlörü falan iyi değil dir ama yinede soruyum hoparlör kalitesi nasıl ? Çerçeveleri filan kaliteli mi dandik mi ? Varsa kutu içeriğini içeren bir resim veya monitörü gösteren bir resim çekebilir misiniz ? Zahmet olmassa

• quote:

Evet bu da çok iyimiş. Bunu al. 2ms miş hem :)

Yorum için teşekkürler kesin kararım bu monitör artık . DIESEL arkadaşım sorduğum sorulara cevap verirse tam olacak inş .
  • quote:

quote:

Yorum için teşekkürler kesin kararım bu monitör artık . DIESEL arkadaşım sorduğum sorulara cevap verirse tam olacak inş .

Dostum çerçevesi hakkında en ufacık bir şüğhen olmasın ki şöyle söyleyeyim ben ilk başta benq hd 2420 aldım fena bir monitör değil ama led olsun istedim benq led değildi o yüzden değiştirmek istedim istanbul cevizlibağ vatanbilgisayarda açık halde bir çok monitörü gördüm test ettim hem panel olarak hem duruş olarak hem kalite olarak bence bu sınıfta lider bir monitör.bir monitörde siyah ile beyaz en zor renk denir viewsonici bu modeli siyah ile beyaz renkleri çok doğal hali ile sunabiliyor yeterli yani.Çerçevesi sağlam güzel o konuda aklında bişey kalmasın kutu içeriğide çok güzel monitör aldığını heleki marka ve kalite bir monitör aldığını kutusu bile belli ediyor şöyleki hdmı kablo çıkıyor ayrıca monitöre güç veren kablo eski tip kalın uçlu kablolardan değil şöyle bir güç kablosu var: adaptör ve kablo şeklinde iki ğarça çıkıyor elektrik arızalarından dolayı etkilenmemesi için elektrik kablosu direk kablo halinde değil adaptör ve kablo halinde çıkıyor ki bence çok kallite bir durum inş dediğimi anlatabilmişimdir.Resim ekleme şansım yok çünkü kutusu filan yok ürünün ama için rahat olsun keyifli bir monitör.:)

• ayrıca hoparlör olayına gelirsek rakiplerinden ne geride ne de çok çok ileride yeterli bence.
  • İlla bu monitörü al demem ama tercihlerin arasında en iyi monitör bu bende kullanıyorum memnunum herhangi bi eksikliği veya can sıkıntılı bir durumu yok ki panelerinide kendisi üretiyor yani monitör işininin hakkını veriyorlar ama seçim senin alırsın beğenmezsin ben kötü olmak istemem :) ben nacizane fikirlerimi test aşamalarını söyledim sana.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum çerçevesi hakkında en ufacık bir şüğhen olmasın ki şöyle söyleyeyim ben ilk başta benq hd 2420 aldım fena bir monitör değil ama led olsun istedim benq led değildi o yüzden değiştirmek istedim istanbul cevizlibağ vatanbilgisayarda açık halde bir çok monitörü gördüm test ettim hem panel olarak hem duruş olarak hem kalite olarak bence bu sınıfta lider bir monitör.bir monitörde siyah ile beyaz en zor renk denir viewsonici bu modeli siyah ile beyaz renkleri çok doğal hali ile sunabiliyor yeterli yani.Çerçevesi sağlam güzel o konuda aklında bişey kalmasın kutu içeriğide çok güzel monitör aldığını heleki marka ve kalite bir monitör aldığını kutusu bile belli ediyor şöyleki hdmı kablo çıkıyor ayrıca monitöre güç veren kablo eski tip kalın uçlu kablolardan değil şöyle bir güç kablosu var: adaptör ve kablo şeklinde iki ğarça çıkıyor elektrik arızalarından dolayı etkilenmemesi için elektrik kablosu direk kablo halinde değil adaptör ve kablo halinde çıkıyor ki bence çok kallite bir durum inş dediğimi anlatabilmişimdir.Resim ekleme şansım yok çünkü kutusu filan yok ürünün ama için rahat olsun keyifli bir monitör.:)

Anlattın kardeşim sağol . Ben senin tavsiyen için değil zaten ben bunu kendim buldum yani bunu mu alıyım dedin ben bunu kullanıyorum dedim o yüzden aldıktan sonra zaten seni zor duruma düşürmek benim haddime değil
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler işime yaradı . Hayırlı ForumLar ! .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlattın kardeşim sağol . Ben senin tavsiyen için değil zaten ben bunu kendim buldum yani bunu mu alıyım dedin ben bunu kullanıyorum dedim o yüzden aldıktan sonra zaten seni zor duruma düşürmek benim haddime değil
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler işime yaradı . Hayırlı ForumLar ! .

Eyw hayırlı olsun şimdiden güle glüe kullan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.