Öncelikle meraba yeni üye oldum ve hemen de sorunumu paylaşıp yardım almak istedim
Benim sorunum şu benim bir notebookum var kendisi zamanla paramparça oldu halbuki ne kadar çok üstüne titredim hiçkimse benim kadar titremeyizdi sanırım ama ona rağmen yazıları silindi klavyesi iyi sorunum yok başka yerlerdeki yazıları silindi sol tarafından açılıp kapanma yerinde kırık oluştu o kırıkla açıp kapama yapmaya çalışıyorum şimdilik bazı yerleri kırıldı sonra pili yaşamıyor artık ben sanmıştım ki iyi kullanırsam bişey olmaz ama ne göreyim sonuç olarak kırık dökükleşen bi laptop bide kötü davransam nolurdu düşünmek bile istemiyorum şuan laptobuma çok kızıyorum hep diyorum naptımda böyle oldun şımarık şey diyorum :D Bide zamanında en pahalısından almıştım acer markası
Anlıyacağınız benim dilim okadar yandı ki yoğurt bile yiyemez durumdayım
Şimdi ben yeni notebook alacağım ama bu kezkini sağlam istiyorum bunun için çok araştırdım ve tam şu pcide karar vereyim derken (Hp için ısınma sorunu ve hatta yazısının silinmesinide duydum) çıktı ya da (sony vavıo içinde fandan aşırı ses çıkması artı masa ışığında eridiği şeker gibi çıktı) bu böyle gidince hepsinden bi arızalığa ulaşınca işin içinden çıkamadım Nolur bana bir marka önerin klavyesi sağlam özellikleri yeterli olan (normalde olması gereken özellik olsun yeterli) ve SAĞLAM ÇOK SAĞLAM istiyorum sesli çalışmasın fan sesi istemiyorum ısınma sorunu olmasın kalite koksun kaliteli olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
Hangi marka daha sorunsuz neyi önerirsiniz özellikle laptop kullancıları bilgilerini tecrübeleri yazarsa kesinen önemsiyecem ona göre alıcam Toshiba mı? Sony vavıo mu? Hp mi? dELL mi? ne? ACERi ÖNERMEYELİM NEFRET EDİYORUM ARTIK ONDAN
Marka önerisi bekliyorum sizden
olamazya daha cevap yok
Akşama doğru daha çok üye toplanıyor muhakkak sana cevap verirler Ben Monster almayı düşünüyorum.Fiyat aralığın nedir mesela,
Buna sistem ekledim:
ürün Adı MONSTER® Q63P150HM03 15.6 Satış Fiyatı :3.259,33 TL KDV Dahil Seçilen Özellikler Özelleştir
* hemen Teslim * Intel® Core™ i7-2630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.00GHz > 2.90GHz; 1333 MHz; 45W; 32nm (ES) * 2nd Generation Intel® HM65 Express Chipset * 2GB GDDR5 AMD Radeon Mobility hd6970M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W * 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran * 30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi * 8GB; 2x 4GB; DDR3-1600; pc-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 2 SODIMMs * 500GB Momentus® XT 7200RPM 32MB ST95005620AS * 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA * Türkçe Klavye (TR) * Ücretsiz İşletim Sistemi " Linux " * Yok * Yok * 2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter * 2.0 MP Kamera * Parmak İzi Okuyucusu * Internal Bluetooth™ v3.0 * Notebook Çantası
öncelikle bilgisayarı hangi amaçla kullandığını yazmalısın ona göre tavsiye edelim ben Samsung kullanıyorumcok kaliteli bi ürün . yeni ürünleri daha da kaliteli suanda acer a hp hatta toshiba ya bile tas cıkartır .Alabiliyosan Alienware al. pisayadaki en iyi ve en pahalı , özelliklerine göe de pahalı yani alien alduğu için extra paraa istiyorlar
Alianware araba fiyatı Türkiye'de
quote:
Orijinalden alıntı: bigmentr
Alianware araba fiyatı Türkiye'de
Cvplar için sağolun Keşke o araba fiyatından alabilsem ama okadar bütçe ayıramaz haldeyim maksimun 1.600 felan olmalı ideal fiyat ise 1200 ile 1400 arası benim için. Bu fiyatlar arasında SAĞLAM bİ LAPTOP arıyorum :( Sizce Sony Vavio almalımıyım kalitelimidir sonra da toshibayı almayı düşünüyorum nedersiniz :(
Cvplar için sağolun Keşke o araba fiyatından alabilsem ama okadar bütçe ayıramaz haldeyim maksimun 1.600 felan olmalı ideal fiyat ise 1200 ile 1400 arası benim için. Bu fiyatlar arasında SAĞLAM bİ LAPTOP arıyorum :( Sizce Sony Vavio almalımıyım kalitelimidir sonra da toshibayı almayı düşünüyorum nedersiniz :(
sonyler de pahalıdır aynı fiyata daha iyi bi samsung ya da asus alabilirsin
VPCEB4Z1E sony vavio
düşünüyorum nedersiniz nasıl sizce bu?
işlemcisi eski i5 lerden ekran kartıda düşük çok pahalı toshiba ve sony ler bu fiyata çok düşük özellikli pc ler alıyorsun bu pc diğer markalarda 1000-1100 civarıdır okdar uçuk fiyatlar.http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx045r-laptop-urun5896.html
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme