Şimdi Ara

Hangi MacBook’u almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. 13 inç MacBook Pro 8. Nesil i5 256 SSD/13 inç MacBook Air 8. Nesil i5 16 GB/ 13 inç MacBook Air 10. Nesil i5 512 SSD/ 13 inç MacBook Air 10. Nesil İ7 256 SSD benzer fiyatlarda. Sizce hangisi daha iyi olur. Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 25 Ekim 2020; 20:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:15:16 >
  • Açıkçası daha çok günlük işler için kullanacağım. Fakat arada ufak tefek oyunlar da oynayabilirim. Örneğin SİMS tarzı. Yine de beni uzun süre götürsün istiyorum performans açısından. Evet i7+SSD yerine İ5+16 GB RAM de yapılabilir. Veya Pronun basic modeli... Çok kararsızım.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:15:1 >
  • Proyu 16 yapmak benim için biraz zor. Basic pro veya air+16Gb+i5/air+8Gb+i7 olabilir.

• Air modeldeki cpu ultrabook işlemcisi ise bu karşılaştırmada pro model öne çıkar. Detayları tam olarak söyleyemeyeceğim uzun zamandır takip etmiyorum ancak sonu U ile biter işlemciler ve diğerleri var. İyice araştırıp farkını öğrenip ona göre alışveriş edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyless -- 25 Ekim 2020; 20:17:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keyless K kullanıcısına yanıt

Evet CPUlarda isimlendirmeleri biliyorum fakat MacBook’larda hangisinin kullanıldığını bulamadım. Sadece 10. Jenerasyon i5 vs. yazıyor hepsinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi DELL'i almalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Hangi Nintendo'yu Almalıyım?
    7 yıl önce açıldı
    sizce imac mi macbook mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bir kaç gündür bu konu üzerine düşünüyorum. ve arkadaşların dediği ağır basıyor açıkçası Pro i5 8i nesil +16GB ram gönül 512 yede yükseltmek istiyor ama neyse.

Birde i5 air modellerde makinenin ısınma sorunu hakkında internette çok şikayet dolaşıyor. O da kafamı karıştırdı yoksa bana bir air i5 + 16GB ram yeterli olacaktı. İ3 modellerde bu sorun olmuyormuş.

Kasımda tanıtılacak ARM işlmencili Mac lerde geliyor. Ama onların fiyatları ne olur yada şuanki mac lerin fiyatlarına kur bazlı bir düzenleme yapılır mı orasıda belli değil.

yada komple mac olayında vazgeçip i5 işlemcili 512 ssd li ve 16Gb ram li windows lu bir makine alacağım.

Sizce ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• efesb kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:14:44 >
  • Tespit ve fikirlerinize katılıyorum. Ben daha çok i5 Pro 16GB ram 256 SSD model ile ilgileniyorum fiyatı 12.799₺

Aslında Apple ecosistemi içinde devam etmek istiyorum (şuandan bu yazıyı mac pro 2010 model bir bilgisayar ile yazıyorum) telefonum Apple, saatim apple birde apple Tv var. Tüm bunlar yeni bir mac ile çok rahat edeceğim yönünde bir hissiyat yaratıyor tabi. Fiyata baktığında acaba bu fiyata daha güçlü windows tabanlı bir makine daha mı iyi olur diyor insan.

Bu akşam şu cihazı keşfettim ve biraz araştırdım mesela fiyatı 11.054₺

ASUS ZENBOOK 13 https://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux334flc-core-i7-10510u-1-8ghz-16gb-ram-512gb-ssd-13-3-a4110t.html

• efesb kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:14:16 >
  • Dediğinizi yapacağım sanırım. Ama Airdaki RAM DDR4, Prodaki RAM DDR3. Bu daha da kafamı karıştırdı. Neyse hayırlısı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:14:7 >
  • hocam 8 gb ram ile 16 gb ram arasında çok bir fark olur mu hissedilir derecede? bütçem yetmiyor 16 gb almaya

• Ben de öyle düşünüyorum. An itibariyle 13 MBP 16GB siparişimi verdim. Hepimize uğurlu olsun.

• endersgame0120 kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:14:1 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 15:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandK

Çok güzel açıklamışsiniz teşekkür ederim. Direkt online almayı neden tercih ettiniz akasyada vs stok yok mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.