ben 2D maç motorunu kullanıyorum. golleri falan kafamda 3 boyutlu olarak hayal ediyorum. daha güzel oluyor
3D.
3D oynuyorum bide gözlük takmam gerekiyo tabi, top ekrandan dışarı fln fırlıyo gibi oluyo son teknoloji
3d-Director Camera.Ne bileyim bu sene gözüme bir başka güzel gözüktü
ölümüne 2D
2D iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: juniper94
ben 2D maç motorunu kullanıyorum. golleri falan kafamda 3 boyutlu olarak hayal ediyorum. daha güzel oluyor
tüm eskiler gibi ben de 2D (classic) kullanıyorum. cm 03-04'teki tadı anımsatıyo
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
tüm eskiler gibi ben de 2D (classic) kullanıyorum. cm 03-04'teki tadı anımsatıyo
CM 03-04'ü hatırlatmasaydın keşke. Managerlik olarak ilk oyunumdu, sonrası malum FM
Tabiki 3d. 3d varken 2d oynamanın mantığını çözemedim.
3d çok kaliteli bence. 2d diyenleri anlamadım bende :) eksi günler filan diyorsunuz. eski günlerse. only commertary takılın dicemde tabi yaş ortalaması :)
3D
oyunda 2d yi hiç denemedim ama yazı ile görüntülü oynamak arasında acaip farklar var bu çok net. En basitinden örnek vereyim mbayo niang ın potansiyelini biliyorsunuzdur.. Görüntülü oynadığımda adam kaçırdığı gollerden saç baş yolduruyordu ama 4-5 maç yazıya aldım ve maç bittikten sonra mbayo niang'ın attığı golleri gördümde akılalmaz goller attığına şahit oldum.. Ayrıca cm 2'den bu yana oyunun takipçisi olduğum için yazı ile oynamayı da yadırgamıyorum.. 1 sene boyunca görüntülü oynadım ama bundan sonra ya yazı ya da 2d oynayacağım çünkü kalite futbolcuların kaçırdığı akılalmaz goller karşısında resmen delleniyorum.. Evet gol kaçabilir anlarımda bence 3d motorunda bu anlamda hala bazı sorunlar var bahsettiğim adamlar diego forlan ve pazzini.. Bu kadar gol kaçırmaları da biraz gerçek dışı olmuş.. Hülasa yazı ve 2d akar :)
Tabikide 2D
Bilgisayar biraz teneke olduğundan 3D'de çok kasıyor.Only commentary
quote:
Orijinalden alıntı: Randy Marsh
Bilgisayar biraz teneke olduğundan 3D'de çok kasıyor.Only commentary
PC 3D yi rahatlıkla kurtarsa bile 2D oynamayı sevdiğimden 2D ye devam , FM yi 3 boyutlu görmek istemiyorum nedense
2D tabii
2D Classic.
Daha düne kadar 2D Classic kullanıyordum ama bugün diğer 2D olanı denedim ve nedense hoşuma gitti ve onu kullanıyorum artık.