Şimdi Ara

Hangi LPG dönüşümü(Seat Toledo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, aracımızı satıp ankarada fiyatlar çok pahalı olduğu için İstanbul'dan Seat Toledo 2001 Signo 1.6 8V Otm. araç satın aldık. Kmsi orjinal 77780 ve LPG hiç takılmamış. İlk sahibi yaşlı bir bayanmış tek kazasını da o yapmış zaten araba henüz 1 yılını doldurmadan(kapalı garaja girerken aracı soldan çarpmış) ikinci sahibi de engelli bir beyefendi imiş araç bu yüzden çok yol yapmamış zaten beyefendi engelli raporunu uzun uğraşlar sonucu yeni alabilmiş ve şimdi yeni ÖTV indirimi ile 0 araç alacakmış kendisine. Neyse çok uzattım.

    Arabaya biraz fazla para verdim ve LPG'ye param çok kalmadı hangi marka ve Ankara için hangi servisi tavsiye edersiniz. Herkese çok teşekkürler.



  • merhaba
    Yerli Kitlerden Atiker,Aldesa,Destro İtalyan kitinde lovato olabilir 1000-1400 aralığında bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msaylan

    Arkadaşlar, aracımızı satıp ankarada fiyatlar çok pahalı olduğu için İstanbul'dan Seat Toledo 2001 Signo 1.6 8V Otm. araç satın aldık. Kmsi orjinal 77780 ve LPG hiç takılmamış. İlk sahibi yaşlı bir bayanmış tek kazasını da o yapmış zaten araba henüz 1 yılını doldurmadan(kapalı garaja girerken aracı soldan çarpmış) ikinci sahibi de engelli bir beyefendi imiş araç bu yüzden çok yol yapmamış zaten beyefendi engelli raporunu uzun uğraşlar sonucu yeni alabilmiş ve şimdi yeni ÖTV indirimi ile 0 araç alacakmış kendisine. Neyse çok uzattım.

    Arabaya biraz fazla para verdim ve LPG'ye param çok kalmadı hangi marka ve Ankara için hangi servisi tavsiye edersiniz. Herkese çok teşekkürler.


    aynı araca sahip olan bir arkadaşım lovatoyu yıllardır sorunsuz kullanıyor. çok memnun.




  • bu arada çok iyi bir araç almışsınız. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.