Çavuş
08 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 11 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar, aracımızı satıp ankarada fiyatlar çok pahalı olduğu için İstanbul'dan Seat Toledo 2001 Signo 1.6 8V Otm. araç satın aldık. Kmsi orjinal 77780 ve LPG hiç takılmamış. İlk sahibi yaşlı bir bayanmış tek kazasını da o yapmış zaten araba henüz 1 yılını doldurmadan(kapalı garaja girerken aracı soldan çarpmış) ikinci sahibi de engelli bir beyefendi imiş araç bu yüzden çok yol yapmamış zaten beyefendi engelli raporunu uzun uğraşlar sonucu yeni alabilmiş ve şimdi yeni ÖTV indirimi ile 0 araç alacakmış kendisine. Neyse çok uzattım.

Arabaya biraz fazla para verdim ve LPG'ye param çok kalmadı hangi marka ve Ankara için hangi servisi tavsiye edersiniz. Herkese çok teşekkürler.
Arkadaşlar, aracımı sattım yeni araç olarak 2004 model Lacetti 1.6 SX 16V AT Sedan, 102.000 KM'de 2. Sahibinden LPG'si yeni takılmış muayenesi yeni yapılmış bir aracı 17.000 TL'ye almak için pazarlık yaptım, aracı yarın göstereceğim eğer satıcının dediği 3 parça boya değişen yok hatasından başka bir hatası yoksa aracı satın almak istiyorum. Fiyat nasıl aracın artıları eksileri nelerdir bu konularda kullanıcı veya tanıdığı kullanıcısı olan arkadaşlardan değerli yorumlarını rica ediyorum. Saygılarımla, herkese selamlar.
Arkadaşlar param buna yettiği için 2001 model bir Citroen Evosion 2.0 SX almak istiyorum.Bu aracı daha önce veya halihazırda kendisi veya çevresinden kullanan varsa tecrübelerini yazabilir mi? forumda arattım ama bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba;

Benim 3 G bir ipod nano'm var. Bunu evde şarj ederken kumanda ile idare edip stereo olarak müzik dinleyebileceğim bir ürün arıyorum. Acaba hangi markanın hangi speaker modelini almalıyım. Bütcem 200 YTL civarı. Ben bir kaç alternatif buldum. Acaba hangisini tercih edeyim ve ya sizin bana tavsiye edebileceğiniz başka model var mı? Ve nerden almamı tavsiye edersiniz. Şimdiden yardımlarınıza teşekkür ediyorum.

http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForElectronic.aspx?work_no=0000000250688

http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForElectronic.aspx?work_no=0000000250688

http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_product&product_id=4525&stock_id=4522

http://www.mersasistem.com.tr/index.cfm?fuseaction=objects2.detail_product&product_id=5500&stock_id=5497
Arkadaşlar merhaba ben şu an kullandığım birkaç yıllık Heacker marka receiver'ı sürekli götürüp yazılım attırmaktan sıkıldım. Bu iş için gittiğim yerde bir receiver gördüm internetten sürekli güncelleme yapıyor ve bir çok kanalın şifresini çözebiliyormuş. Fiyatı 350 YTL civarı ancak ethernet kablosu bağlı olması gerekmekte cihaza. Ben de evde kablosuz modem kullanmaktayım ve modemin olduğu yerden cihaza bir kablo bağlarsam çok çirkin bir görüntü ortaya çıkacak. Bu işlemi modeme ve receiver'a birer kablosuz alıcı-verici bağlayarak yapabilir miyim? Nasıl bir şey kullanmalıyım bu konularda çok bilgim yok lütfen yardımcı olun. Aynı reciever'ın kablosuz modeli de varmış ancak fiyatı 650 ytl ve kullanımı diğeri kadar pratik değilmiş. Yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar ps2 alacağım ama hangisinden almalıyım slim mi yoksa büyük kasa mı? oynadığım tek oyun pes ve türevleri. slim kasa yavaş çalıştırıyor diyorlar? sizce doğru mu bu? bir de sıfır mı 2. el mi tercih etmeliyim. kendi elindekini satan arkadaşlar var mı acaba?
arkadaşlar merhaba ben bir lcd tv almak istiyorum küçük bir odada kullanacağım ve apartmandaki merkezi yerel yayından izleyeceğim, yani receiver takmayı düşünmüyorum şimdilik ama tabi ilerde hd belki de dvb receiver kullanabilirim. sizce ne marka ve model almalıyım. bir de 20-23-26 inch modeller birbirine çok yaklaşık fiyatlarda hangisini tercih etmeliyim. o kadar çok model var ki insanın kafası çok karışıyor. internetten almak istesem nereyi tercih etmeliyim?
arkadaşlar artık telefona çok fazla para vermemeye karar verdim. son kullandığım nokia 6270 telefonumu da düşürüp onarılmaz şekilde bozunca yeni telefon almak zorundayım ancak ne alacağıma bir karar veremedim bir türlü. samsung e390 veya se k750 olabilir mesela ve ya biraz daha fiyat artarsa nokia e50'de alabilirim. siz hangi marka ve modelleri oneririsiniz, simdiden tesekkürler...
arkada?lar merhaba ben 20'' bir lcd tv almak istiyorum hangisi markay? tercih etmeliyim acaba lütfen bana bu konuda yard?mc? olur musunuz? hangi markay? nereden alabilirim? asl?nda haziran ay?na kadar vaktim var dü?ünüm o tarihlerde, yoksa biraz daha beklemelimiyim çünkü fiyatlar gittikçe dü?üyor ama ben dövizler bu kadar dü?ük konumda iken lcd tv olay?n? aradan ç?karay?m diye dü?ünmekteyim. sizce nas?l yapmal?y?m ne marka tercih etmeliyim? zaten büyük boyut için yeni bir tv almak istemiyorum ?u anda elimizde neredeyse 0 gibi olan bir sony trinitron 82 ekran crt flat tv var, büyük televizyon olarak onu kullanaca??m ne de olsa teknoloji o kadar çabuk de?i?iyor ki bir süre daha izlemek istiyorum geli?meleri ne de olsa plazma m? lcd mi yok 3lcd ve ya sed mi tart??malar? daha çok ya?anacak. ?imdiden te?ekkürler...
Hakkında
Forum İmzası:
ben iyiyim de çevrem kötü çevrem...
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Nokia
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.705 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.