Şimdi Ara

Hangi liseye ve bölüme gitmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 8.sınıf öğrencisiyim sözelim çok iyi türkçem falan denemelerde hep türkçeden 23 soru oluyor full çekiyorum en az 19-20 dogru oluyor . sosyal bilgilerim cok iyi oda 17 dogru oluyor en az . fenim iyi ( biyolojim harika hiç bi soru kacırmam ) fizigim kötü , kimyam iyi , matematigim rezalet , ingilizcem oldukça iyi

sbs 1. puanım 338

2. puanım 351

3. bu ayın 9`undaki sınavda belli olucak

programlarla falan aram iyi olabilir , dil alanında iyiyim , fizigim cok iyi asker falan olabilirim , sayısal ile ilgili hiç bir bolumu kazanamam aslında toplama - cıkarma - carpma islemlerim iyi fakat matematikte denklemler , üslü sayılar , trigonometri falan berbatım.

tavsiyelerinize ihtiyacım var az kaldı

• öncelikle, endüstri meslek liselerinden uzak dur.(elektrik-elektronik teknolojisini aklından bile geçirme.) düz liselerin, sözel alanı sana uygun olur. meslek liselerinden ise, adalet meslek liselerini seçebilirsin. fen liselerinden de uzak dur. matematiğin ve fiziğin kötü olmasa, biomedikali önerebilirdim, ama sağlık meslek liseleri de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

öncelikle, endüstri meslek liselerinden uzak dur.(elektrik-elektronik teknolojisini aklından bile geçirme.) düz liselerin, sözel alanı sana uygun olur. meslek liselerinden ise, adalet meslek liselerini seçebilirsin. fen liselerinden de uzak dur. matematiğin ve fiziğin kötü olmasa, biomedikali önerebilirdim, ama sağlık meslek liseleri de olabilir.

hocam endüstri meslek liselerinden neden uzak durmalıyım ? , düz liselerin sözel bölümünden hangi meslekleri seçebilirim ? , meslek lisesinin adelet mesleginden ne olabilirim ?
  • endüstri meslek liselerindeki alan dersleri(özellikle elektrik-elektronik teknolojisi) matematik ve fizik içerir. adalet meslek liseleri ise, katiplik, mübaşir gibi ara elemanlara yöneliktir.(ama 3 dk'da 90 kelime yazabilmen gerekir.) düz liseye giremezsen veya üniversiteyi kazanamasan b,le, senin ilgi alanına hitap eden dersleri var. daha iyi seçim yapabilmen için megep'in sitesine girmelisin. diğer bir seçenekte, matematik ve fiziğini geliştirmendir.
  • Ben ilk sbs ciktiginda sinava girdim ilk mezunlari biz olucaz. Ben 393 ortalamayla anadolu teknik lise sectim. Soyle bi durum var hem anadolu lisesi oluyosun hem teknik lise. Sana tavsiyem duz meslek liselerinden uzak dur. Arkadas fizik mat yapamiyosan elektronikten uzak dur demis. Zamaninda bende yapamiyodum simdi uniye hazirlaniyorum takir takir yapiyorum.

Eger gelecekte muhendis vs olmak istersen iyi universitelerde iyi bolumlerde cok daha kolay yerlesme sansi var teknik liselerin. Misal ben elektronik ogrencisiyim eger sinavda istedigim basariyi yakalayamazsam en kotu ihtimal mekatronik muhendisligi okuyabilirim. Bu iyi yani kotu yani ise genelde sinifta kiz olmuyo ve dersler cok yogun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 üzeri falan yapsaydın iyi anadoluya girerdin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.