Şimdi Ara

Hangi Levelde Nerelerde Level Kasmalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Level 1 Deyken 5 Levele Kadar Worm,Earth Worm veya Blood Worm de Kasılmalı Ardından 10 Levele Kadar 5 10 Level Arası Girilen Göreve Katılıp Level 10 Yapılmalı Sonra Skiller Açıldığı için 15 E Kadar
    Bulcan , small bulcan Kesilmeli 15 Den 20 e Kadar İse Wold Bulcan , Giant Bulcan,Gavolt Kesilmeli 20 Den Sonra Luferson Veya Elmorad a Gidilmeli Lycan, DireWolf,Dark Eyes Gibi Yerlerde 30 Olunmalıdır Ardından 35 e Kadar Keilan da Kasılmalı 35 Den Sonra Skeleton Knight Ve Skeleton Champion Kesilmelidir Buralarda 40 Olup 40 Görevini Yaptıktan Sonra Death Knightta 45 Olunmalıdır 50 e Kadar İse Shade Knight ,Dragon Knight Veya Ash Knight Kesilmelidir Sonra 55 e Kasarken Dts Veya Varsa Deru Partilerin Girilip Kasılmalıdır
    55 Den Sonra Dtc ,Troll Veya Apost da Kasılmalıdır 60 Olunca 62 63 e Kadar Apost da Kasılmaya Devam Edilir (Mageler Hariç Mageler Novasını Açtıysa Eidolon Veya Raven Harpy Yapabilir) Warrior, Asas Ve Priest 62 veya 63 Olunca Brahman veya Paramun Kesmelidirler +65 Olunca Sürekli Paramun En İdealidir (Priestler,Warriorlar,Assasianler) Mageler İse Clan Party Yapılıyorsa Paramun Yapılmıyorsa Eidolon Raven Harpy Veya Crimson Wing Kesmelidirler.Paramun Eidolon gibi Yerlerde +70 e Kasılabilir ,
    Okuduğunuz İçin Teşekkür Ediyorum BUNA BENZER BİŞİ VERİLDİYSE COK ÖZÜR DİLİYORUM
    Kesinlikle ALINTI DEĞİLDİR Kendi Emeğimle Yazmış Bulunmaktayım
    Saygılarımla....

• çok verilmişti ama emek vermişsin teşekkürler
  • Verildiyse Özür Diliyorum Ve Num@n Bende Sana Teşekkür Ederim
  • Görmeyenler Varsa Umarım Yararlı Olmustur UP!
  • Tesekkurler cok yararlı olcanı düsünüorum
  • Mageler Novasını Açtıysa Eidolon Veya Raven Harpy Yapabilir

dostum 60 dan sonra demişsin millet bunlarda 80 e kasıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: C#8364;||@T

Tesekkurler cok yararlı olcanı düsünüorum

Teşekkür Ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bi arc acıyorum sabahtan akşama kadar 35 kadar mal kasıyorum sonra köpeklerde msn koxp tamamdır. lwl 47
  • tşk bilmeyenler için ii oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NoFaith_

Mageler Novasını Açtıysa Eidolon Veya Raven Harpy Yapabilir

dostum 60 dan sonra demişsin millet bunlarda 80 e kasıyo

Tamam İşte 60 Dan Sonra 80 e Kadar Burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: frıghtBoY

tşk bilmeyenler için ii oldu

Ben Teşekkür Ederim
  • Bu sayede ezikler belki lwl kasabilirartık
  • quote:

Orjinalden alıntı: _NoFaith_

Mageler Novasını Açtıysa Eidolon Veya Raven Harpy Yapabilir

raven kasmaz 65 e kdr falcon crimson sonra da evil wizard tabiki ama party bulabilirsek
  • +65ten sonra en zor assas kasmak.kolay kolay paramun partysine almıolar.1 tane bilemedin 2 tane.asaslar için uygun brahman partyleri dk, falkon, cw, troll berserk, yani paramun hariç hersey.warriorlar için Onlyparamun diorum.ama +70 bi warrior hızlı kasmak istiyosa kesinlikle tc oneririm.30 kusur k exp gelior.

paramun az exp werio ama seri oluyo we bence paramunun en iyi ozelligi surekli olması.sabah bi partye gir butun gun o slotta kasabiliyosun.
  • archer sen en iyi yer tabiki uruk tron
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe

+65ten sonra en zor assas kasmak.kolay kolay paramun partysine almıolar.1 tane bilemedin 2 tane.asaslar için uygun brahman partyleri dk, falkon, cw, troll berserk, yani paramun hariç hersey.warriorlar için Onlyparamun diorum.ama +70 bi warrior hızlı kasmak istiyosa kesinlikle tc oneririm.30 kusur k exp gelior.

paramun az exp werio ama seri oluyo we bence paramunun en iyi ozelligi surekli olması.sabah bi partye gir butun gun o slotta kasabiliyosun.

Haklısın
  • ben 40 lvl de apostle partilerinde fink atıyordum
  • tşk ederimm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.