Öncelikle Level 1 Deyken 5 Levele Kadar Worm,Earth Worm veya Blood Worm de Kasılmalı Ardından 10 Levele Kadar 5 10 Level Arası Girilen Göreve Katılıp Level 10 Yapılmalı Sonra Skiller Açıldığı için 15 E Kadar Bulcan , small bulcan Kesilmeli 15 Den 20 e Kadar İse Wold Bulcan , Giant Bulcan,Gavolt Kesilmeli 20 Den Sonra Luferson Veya Elmorad a Gidilmeli Lycan, DireWolf,Dark Eyes Gibi Yerlerde 30 Olunmalıdır Ardından 35 e Kadar Keilan da Kasılmalı 35 Den Sonra Skeleton Knight Ve Skeleton Champion Kesilmelidir Buralarda 40 Olup 40 Görevini Yaptıktan Sonra Death Knightta 45 Olunmalıdır 50 e Kadar İse Shade Knight ,Dragon Knight Veya Ash Knight Kesilmelidir Sonra 55 e Kasarken Dts Veya Varsa Deru Partilerin Girilip Kasılmalıdır 55 Den Sonra Dtc ,Troll Veya Apost da Kasılmalıdır 60 Olunca 62 63 e Kadar Apost da Kasılmaya Devam Edilir (Mageler Hariç Mageler Novasını Açtıysa Eidolon Veya Raven Harpy Yapabilir) Warrior, Asas Ve Priest 62 veya 63 Olunca Brahman veya Paramun Kesmelidirler +65 Olunca Sürekli Paramun En İdealidir (Priestler,Warriorlar,Assasianler) Mageler İse Clan Party Yapılıyorsa Paramun Yapılmıyorsa Eidolon Raven Harpy Veya Crimson Wing Kesmelidirler.Paramun Eidolon gibi Yerlerde +70 e Kasılabilir , Okuduğunuz İçin Teşekkür Ediyorum BUNA BENZER BİŞİ VERİLDİYSE COK ÖZÜR DİLİYORUM Kesinlikle ALINTI DEĞİLDİR Kendi Emeğimle Yazmış Bulunmaktayım Saygılarımla....
çok verilmişti ama emek vermişsin teşekkürler
Verildiyse Özür Diliyorum Ve Num@n Bende Sana Teşekkür Ederim
Görmeyenler Varsa Umarım Yararlı Olmustur UP!
Tesekkurler cok yararlı olcanı düsünüorum
Mageler Novasını Açtıysa Eidolon Veya Raven Harpy Yapabilir
dostum 60 dan sonra demişsin millet bunlarda 80 e kasıyo
ben bi arc acıyorum sabahtan akşama kadar 35 kadar mal kasıyorum sonra köpeklerde msn koxp tamamdır. lwl 47
tşk bilmeyenler için ii oldu
quote:
Orjinalden alıntı: _NoFaith_
dostum 60 dan sonra demişsin millet bunlarda 80 e kasıyo
Tamam İşte 60 Dan Sonra 80 e Kadar Burda
quote:
Orjinalden alıntı: frıghtBoY
tşk bilmeyenler için ii oldu
Ben Teşekkür Ederim
Bu sayede ezikler belki lwl kasabilirartık
quote:
Orjinalden alıntı: _NoFaith_
raven kasmaz 65 e kdr falcon crimson sonra da evil wizard tabiki ama party bulabilirsek
+65ten sonra en zor assas kasmak.kolay kolay paramun partysine almıolar.1 tane bilemedin 2 tane.asaslar için uygun brahman partyleri dk, falkon, cw, troll berserk, yani paramun hariç hersey.warriorlar için Onlyparamun diorum.ama +70 bi warrior hızlı kasmak istiyosa kesinlikle tc oneririm.30 kusur k exp gelior.
paramun az exp werio ama seri oluyo we bence paramunun en iyi ozelligi surekli olması.sabah bi partye gir butun gun o slotta kasabiliyosun.
archer sen en iyi yer tabiki uruk tron
quote:
Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe
+65ten sonra en zor assas kasmak.kolay kolay paramun partysine almıolar.1 tane bilemedin 2 tane.asaslar için uygun brahman partyleri dk, falkon, cw, troll berserk, yani paramun hariç hersey.warriorlar için Onlyparamun diorum.ama +70 bi warrior hızlı kasmak istiyosa kesinlikle tc oneririm.30 kusur k exp gelior.
paramun az exp werio ama seri oluyo we bence paramunun en iyi ozelligi surekli olması.sabah bi partye gir butun gun o slotta kasabiliyosun.
Haklısın
ben 40 lvl de apostle partilerinde fink atıyordum
tşk ederimm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme