Bildirim
Oyunda statlar nasıl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
silahlar, eşyalar sadece level isteyebilir .. ya da özel item ise, class isteyebilir .. örneğin warrior'lar gidip mage'lerin elbiselerini giyemez
statlar şunlar
intelligent = mana'nı ve spell crit şansını arttırıyor
spirit = mana / hp regen hızını belirliyor
stamina = canını belirliyor
agility = ranged attack power 'ını belirler, crit oranını belirler, ve agility'nin 2 katı sana armor olarak eklenir
strenght = melee attack power'ı belirler, her strenght 1 attack power verir ama warrior'lara 2 attack power verir .. ayrıca strength, shield'la block edebileceğini dmg'ı arttırır. -
agility meeleelerin speedini arttırmıyormuydu -
statlar güzel
biraz classlarıda açıklayabilirmisiniz üst konuya baktım çok karışık değişik laflar var 7 yıllık online oyun tecrubem var biraz oynadımı ustası olacağıma eminim
classları ve ırkların avantajlarını hangi ırk hangi clasa avantaj bakımından yatkın kısaca açıklarmısınız
oyunu tanıdık bi abimizden alıcam oyunu bırakalı baya oldu d&r ra sordum 1.5 ay sonra gelicekmiş ÇOK uzun süre çekemem -
yok, arttırmaz ...
ırk'ların kendine özel (racial) özellikleri var .. hepsi farklı farklı .. zaten okuduğunda onların nerde faydalı olabilceğini anlarsın hemen ... rehberde yazıyor olması lazım hepsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 25 Ocak 2007; 19:26:46 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Logan_Lectra
statlar güzel
biraz classlarıda açıklayabilirmisiniz üst konuya baktım çok karışık değişik laflar var 7 yıllık online oyun tecrubem var biraz oynadımı ustası olacağıma eminim
classları ve ırkların avantajlarını hangi ırk hangi clasa avantaj bakımından yatkın kısaca açıklarmısınız
oyunu tanıdık bi abimizden alıcam oyunu bırakalı baya oldu d&r ra sordum 1.5 ay sonra gelicekmiş ÇOK uzun süre çekemem
Ankara'da oturuyorsaan alabileceğin yerler hakkında yardımcı olabilirim -
beyler rica etsem ırk avantajlarını türkçe olarak yazabilirmisiniz -
O dediğin iş cok uzun sanırım ust konuların birinde yazmıslardı ordan kopyala yapıstır yaparım :D ama ırkların ozelliğinden cok sınıf senin işine yarar once ne oynayacagına karar vermelisin aly mi horde mi sınıf olarakta 9 taneydi yanlıs hatırlamıyorsam bunu belirleyecen ki sanayardımcı olalım di mi? -
yardımcı olun valla ben tauren warior mu seçsem diyom ama ırkların avantajlarını ilk statlarını öğrenip karar vercem -
wxganthalo@hotmail.com ekle beni servera göre ally yada hordeseçersin yada sen beni ekle yardımcı olurum -
-- ALLIANCE --
Humans:
*Diplomacy: %10 Rep fazla alırsın. İlerde göreceksin ki rep kasılarak yüzlerce kaliteli ödüller var..
*Perception: Kullandıgında 20 yard içerisinde stealthleri görme şansını yükseltir, 3 dakika cooldownu vardır
*The Human Spirit : %5 extra spirit alırsan. Mana regenarayonunu arttırır.
Draenei:
*Gemcutting: Jewelcraft mesleğine karşı +5 skill
* Inspiring Presence: Mage,priest ve shaman isen grubunun Chance to Hit inre %1 şans verir, resist vurma şansını azaltır
*Heroic Presence: Warrior, hunter veya paladin isen grubandaki oyunculara %1 melee hit şansı verir, miss vurma şansını azaltır
*Shadow Resistance: +10 Shadow Resistance kazanırsın
*Gift of Naaru: Kullandıgında targetına 15 saniyeye yayılmış heal atarsın. 3 dakika cooldown
Dwarves:
*Gun Specialization: Silah kullanma yeteniğini 5 değer arttırır
*Frost Resistance : +10 Frost Resistance kazanırsın
*Treasure Finding: Oyundaki ödül sandıklarını minimapinde gösterir
*Stoneform: Kullandıgında Bleed, Poison ve Disease efektlerine karşı bağısıklık kazanırken armor değerin %10 artar, 8 saniye sürer..
Gnomes:
*Technologist: Engineering mesleğine karşı +15 skill kazandırır
*Arcane Resistance: +10 Arcane Resistance kazanırsın
*Expansive Mind: Total Intellectinin %5 i kadar ekstra intellect kazanırsın, manan artar ve crit şansın
*Escape Artist : Kullandıgında Root ve Snare efektlerini kaldırır, 1 dakika cooldown
Night Elves:
*Nature Resistance: +10 Nature Resistance kazanırsın
*Quickness: %1 Dodge yapma şansı kazanırsın
*Shadowmeld: Kullandıgında Stealth olursun, combat dısında olursun ve yürüdüğün anda stealthın bozulur
*Wisp Spirit: Diğer ırklardan %25 daha hızlı koşarsın ölüyken
-- HORDE --
Orcs:
*Axe Specialization: +5 Axe Skilli kazanırsın
*Hardiness: Stun efektine karşı %15 Resist şansı kazanırsın
*Command: Melee damage %5 değerinde artar
*Blood Fury: Kullandıgında, attack powerın %25 değerinde artar ancak bu süre içerisinde aldıgın heal %50 değerinde azalır
Taurens:
*Cultivation: Herbalism için +15 skill kazanırsın
*Endurance: Toplam HP'nden %5 extra Hp daha kazanırsın
*Nature Resistance: +10 Nature Resistance kazanırısın
*War Stomp: Kullandıgında sana 8 yarddan yakın olan düşman hedefleri ( maximum 5 rakip ) 2 saniyeliğine stun eder, 2 dk cooldown
Blood Elves:
*Magic Resistance: Tüm büyü okullarına karşı +5 Resistance kazanırsın
*Arcane Affinity: Enchanting mesleğine +10 skill kazanırsın
*Mana Tap: Kullandıgında rakibinin manasını emer ve Arcane Torrent i kullanmak üzere stack olur ( max 3 stack up ) 30 saniye cooldown
*Arcane Torrent: Kullandıgında 8 yarddaki düşmanlarını 2 saniyeliğine Silence eder
Trolls:
*Bow Specialization: Bow Silahları kullanmadı ki skillin +5 artar
*Beast Slaying: Oyundaki beast ( hayvan ) yaratıklara karşı damageın %5 oranında artar
*Throwing Weapon Specialization : Throwing Weapon Specini +5 arttırır
*Regeneration: Active oldugunda combat sırasında hp regenarayonu olur
*Berserking: Kullandıgında attack hızını %10 arttıran ve bu safhada damage alırsan bu hızı %30 lara cıkaran bir yetenek, 10 saniye sürmekte
Undead:
*Underwater Breathing: Su altında normalden %300 daha fazla nefesini tutabilir
*Shadow Resistance: +10 Shadow Resistance kazanırsın
*Cannibalize: Kullanabilmen için yakınında Humanoid veya Undead cesedi olmalı ve kullanıldıgında hp'nin %35 ini geri kazanırsın, cesed yeme işlemi 10 saniye sürmekte bu sürede alınan herhangi bir damage skilli yarıda böler
*Will of the Forsaken: Kullandıgında Fear, Charm, Sleep efeklerine karşı 5 saniye bağışıklık kazanırsın, 2dk cooldown
Umarım bu yardımcı olur
-
eğer warrior açıcaksan ne istediğine bağli. Pvp icin horde de warrior daha şansli duruyor. özellikler taurendeki Stun(3sn hareketsiz bırakma) Undeaddeki Forsaken(fear sleep atilinca iptal etme) ve orctaki axe skili ve stuna resistler warrioru pvpde cok şey kazandiriyor. benim tercihim herzaman ki gibi yine undead. neden dersen pvpde cogu kişi imbolize olmamak icin extra ring taşirken undeadin forsakeni gerek birakmiyor.Humanlarda cok iyi warrior olur. sword skili ve reputation pve de gayet işine yarar. draenei hakkında yorum yapamicam cunku oynamadim. diğerlerinden warrior olmaz ^^ -
tauren warior açıcam strengh ve staminalı bi char olucak %5 hp avantajını iyi değerlendiricem wariorun str avantajınıda iyi değerlendiricem kısaca stamina ve str ye bol bol stat dağıtıcağım bi char olcak -
Level basına belirli bir miktar stat gelir fakat bunu kendin dagıtamıyorsun malesef. otomatik olarak karakterinin sınıfına gore kendi dagılır. Fakat istediğin statı giyecegin itemlar ile artırabilirsin. Yani agility item takacagına str item takarsın. Ama her yeni levelde statları kendin dagıtmıyorsun, karısıklık olmasın. -
>>>>.<<<< STATLARI KENDİN DAĞITMIYOMUSUN YANİ BU HER CHAR HER ŞEY AYNI DEMEK TEK DÜZE Bİ OYUN DEMEK BÖYLE OYUNLARDAN TİKSİNİRİM BİRAZ AÇIKLAYIN
her yeni levelde statlar dağıtılmıyo demişsin 5 lwl da 3 lwl da birmi dağıtılıyo ve kaç gibi bi stat veriyo kader değiştiricek miktarlarmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 26 Ocak 2007; 14:27:02 > -
Aslında haklısın statların otomatik olması sanki tüm charlar aynı izlenmi yaratıyor. Ancak bu oyunda fark yaratan şey statlar değil, hatta itemler bile değil (elbette itemler hemen herkezde farklı ama sonuçta itemler random değil ve hepimiz aynı şeylere ulaşmaya çalışıyoruz. 2. kez hatta; Aynı guildde olan insanların genelde aynı yerlere beraber gitmeleri nedeniyle itemleri bile 1-2 farkla tamamen aynı oluyor.)
Farkı yaratan asıl şey talentler. Level 70 bi karakterin 150 küsür farklı talente dağıtmak için toplam 61 puanı var. Ve bunların farklı dağıtılması ile birbirinden siyahla beyaz kadar farklı charlar yaratılabiliyor. Özellikle bazı klaslarda bu fark o kadar büyük ki sanki yeni bir char açmışsın gibi oluyor ( örnek: Druid, Priest, Warrior) Ve aslında tekrardan düşündümde stat dağıtmaktan çok daha anlamlı böylesi yoksa statları hariç herşeyi aynı 2 mageden birinin sta'sı 150 int'i 250, diğerinin sta'sı 200 int'i 200 olsa ne olur olmasa ne olur. Bunu yapmak istiyosan zaten oyunda stat hariç herşeyi aynı itemler var. biri a itemini biri b itemini alsın olsun bitsin.
Yani merak etme herhangi bi oyunda görebileceğinden daha büyük fark yaratıyor bu talent olayı. level 70 bi karakterin başlangıç statları o kadar çok şey değiştirmiyor, sonuçta zaten bisüre sonra itemlerden gelenler onları katladığı için ordaki statları kendinde dağıtsan fark yaratamassın.
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 26 Ocak 2007; 14:44:02 >
-
talent ne ??? walla oyuna başlamadan soğudum hatta buz kesildim STAT benim için her şey başta yazdım -
stat'ları her lvl'da sen dağıtmazsın
kendiliğinden eklenir ... ama herkese aynı eklenmez, her class'a farklı farklı eklenir, kim ne kullanıyorsa daha çok o eklenir
mage = int
rogue = agi
warrior = str / sta
gibi -
ok tmm insan 10 stat werir 5 ini otomatik mesleğine göre verir roguesin 5 tanesi dex(agility) gider ama bi 5 tane vermezmi bu hanzo istediğimize verelim
BU ARADA TALENT NEDİR İLAHMIDIR STATIN YAPAMICAĞI ŞEYİ YAPICAK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 26 Ocak 2007; 14:55:43 > -
WARCRAFTIN STRATEJİ TÜRÜNDE BELİRLİ HEROLAR VARDI BU HEROLARI ALIP KİMİNE BALYOZ KİMİNE YÜZÜK KİMİNE MANA DOLUM HIZI GEMİ VE ÇEŞİT ÇEŞİT FARKLI ŞEYLERE VERİCEK İTEMLERİ ALARAK İKİ HERO ARASI FARKLAR YARATABİLİYODUN BUNDADA O MEVZU VARMI
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X