Arkadaşlar yeni bir foto makinası almayı düşünüyorum uzun zamandır foto işleriyle ilgilenmediğim için bazı kavramlardan baya uzaklaştım ve elbette yeni teknolojilerden .....
ben foto makinası öyle süper işler için kullanmayacağım yani profesyonel olarak kullanmayacağım ama foto makinasında sesli-video çekimininde olması tercihimdir , tabi foto makinası aldığımıza göre fıtığraf çekiminde de iyi olması lazım ,
Sizin önerebilceğiniz veya kullandığınız fotoğraf makinaları varsa önerilerinizi alabilirmiyim ? Yakın zaman içerisinde almayı düşünüyorum yurt dıına bir seyahat için çıkmam lazım ve bu seyahattta kullanmayı düşünüyorum ,
Ayrıca lens açısından baktıığımızda alabilceğim makinalar arasında hangi lenslerin kalitesinin dfaha iyi olduğunu düşünüyorsunuz acaba fikriniz almak isterim ,
İlginiz için teşekkürler , Herkese kolay Gelsin
like bir makinede alabilirsin hocam hem hd video hemde kaliteli fotoğraf hx1 uygundur ama dslr alırım dersen pentax düşünebilirsin kit lens olarakta performansı daha iyidir ama illa dersen video çekimide olsun biraz da para veririm 500d alabilirsin.daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar söylerler fikirlerini.
bütün dijital fotoğraf başlıklı forumu kapsayan ve ezber kuvvetlendiren bir soru bu. yüzlerce defa sorulmuştur sanırım.
Marka olarak genelde arkadaşlarım sony veya canon önerdi bu makinaların lensleri nasıl acaba ? modellerine göre farklı lensler kullanılmış olabilir !!!!
Lens ve fotograf makinesi cok farkli seyler. Eger lens ariyorsan, fotograf makinenin marka ve modelini ver. Karsilastirmalara gore lens tavsiye edelim. Yok eger fotograf makinesi ariyorsan, lens demeyi birak.