Bildirim
Hangi Lap top

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne amaçla kullanıcaksın biraz daha bilgi verirsen ona göre sana laptop önerebiliriz.. Mesela ofis içinmi kullanıcaksın oyun içinmi?? -
ya ucuz olan sistem web tarasımda kullanılacak digeri pahalı olan laga luga yapılacak -
O zaman Acer 5002 WLMi Tam senlik -
MSI M635 idi sanırım.Bakmanda fayda var.1300$ falandı internette. -
COMPAQ Preserio V2000. Bugün geldi teknik servise bu cihazdan. Tek kelimeyle harika bişey. Aşık oldum diyebilirim.
Öte yandan toshibanın da harika modelleri var ama fiyatlar biraz uçuk tabii ki. -
quote:
Orjinalden alıntı: Administrato®
COMPAQ Preserio V2000. Bugün geldi teknik servise bu cihazdan. Tek kelimeyle harika bişey. Aşık oldum diyebilirim.
Öte yandan toshibanın da harika modelleri var ama fiyatlar biraz uçuk tabii ki.
dediğin laptop hakkında biraz bilgi verebilir misin ?* aramada pek alakalı şeyler bulamadım forumlara falan denk geldim yabancı .. türkçe kaynak bulamadım zaten -
teknosa satmasa fujitsu siemens'ler iyi aslında ama... -
quote:
Orjinalden alıntı: DenniZ
O zaman Acer 5002 WLMi Tam senlik
İmzandaki notebook'dan memnun musun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 30 Eylül 2005, 18:19:43 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X