Şimdi Ara

Hangi Lap top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hengi lap top u alsak ya 2 tane birisi 800 - 1000 $ arası olacak birisi 1000$ ustu +kdv tabi acil fikir lkeirnize ihtiyacım var. fujitsu sieamens in bir modlei var sanırım 999$ + kdv centrino ve dvd-writer lı o aklımda.müşterileirm istiyorrda

• Ne amaçla kullanıcaksın biraz daha bilgi verirsen ona göre sana laptop önerebiliriz.. Mesela ofis içinmi kullanıcaksın oyun içinmi??
  • ya ucuz olan sistem web tarasımda kullanılacak digeri pahalı olan laga luga yapılacak
  • O zaman Acer 5002 WLMi Tam senlik
  • MSI M635 idi sanırım.Bakmanda fayda var.1300$ falandı internette.
  • COMPAQ Preserio V2000. Bugün geldi teknik servise bu cihazdan. Tek kelimeyle harika bişey. Aşık oldum diyebilirim.

Öte yandan toshibanın da harika modelleri var ama fiyatlar biraz uçuk tabii ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Administrato®

COMPAQ Preserio V2000. Bugün geldi teknik servise bu cihazdan. Tek kelimeyle harika bişey. Aşık oldum diyebilirim.

Öte yandan toshibanın da harika modelleri var ama fiyatlar biraz uçuk tabii ki.

dediğin laptop hakkında biraz bilgi verebilir misin ?* aramada pek alakalı şeyler bulamadım forumlara falan denk geldim yabancı .. türkçe kaynak bulamadım zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    geçen ay açıldı
    FUT'ta top alma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknosa satmasa fujitsu siemens'ler iyi aslında ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

O zaman Acer 5002 WLMi Tam senlik

İmzandaki notebook'dan memnun musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figo -- 30 Eylül 2005, 18:19:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.