Beyler hangisini önerirsiniz 1. kulaklığı kullanıyodum 2 yıl bi sorun cıkmadı sonunda bay dedim evet cevaplarınız nedir eğer hepsi az çok aynı özellikteyse masrafa girmeden alıyım ilk kullandığımı?
Sırf senin için eski siparişlerimi kurcaladım :)
Sony MDR-EX15APB almışım en son Hepsiburada'dan. Asus Zenfone'un bassları aşırı geldiği için anneme verdim. Bunun da bassları yüksek epey, sesleri yumuşak. Ben -4 -6 arasında bass kısıyorum 500Hz altında. Bass anca öyle dengeleniyor. 4000Hz'den sonra da biraz +3 +4 yapıyorum. Fiyatına göre güzel kulaklık oluyor.
sertacaygun
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim hocam :)
Kusura bakmayın çok detaylı bilgisini bilmiyorum kulaklıkların bass falanda pek anlayamıyorum ama açık olduğunda müzik daha dolgulu geliyo kulağıma onu hissediyorum yani :) mikrofonu olan kulaklığı öneriyosunuz dimi?
Valla yazdığım modeldi işte. Fiyatına göre temiz ses veriyor. Kulağa da iyi oturuyor.