Şimdi Ara

hangi kızdan hoşlansam sevgilisi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu çelişki ne zaman son bulucak? aha bu diyorum kız için. bi bakıyorum sevgilisi çıkıyor. ne zaman çıkıcam ben biriyle seda hanım

• Sen hepsine açıl bi tanesinin sevgilisi sen olursun en sonunda çıtayı çok düşürme ama. Kezbanlara da kalma o kadar dh lisin yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize kız bırakmamışlar kardeş
  • Sevgilisi olmayan da illa birinden hoşlanıyor ya da aşık birine. Onlar bize bakıyor mu sanki akıllarındaki varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi kızdan ?
  • shasta17 S kullanıcısına yanıt
    kaliteyi düşürmiyim diye ince eliyip sık dokuyorum. boşa. sürekli sevgilim var hoşlandığım var. ulan ne ara kapıyosunuz kızları
  • e daha zevkli

düşünsene sahipli bir kızı, birinin elinden çalıyorsun onu başkasından alıyorsun onu hak ediyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilonglife kullanıcısına yanıt
    hacı tamam alsam çalsam çok güzelde. yapamıyorum ki o dediğini
  • O zaman sen de erkekten hoşlan. Bunu da biz mi söyleyelim?
  • erkek adamın erkek...

• ne yaptırsam ya? yüzsüz olup bütün kızlara mı yazsam? ya da birinden dayak yiğene kadar aynı kızda mı kalsam
  • Merak etmeyin arkadaşlar yeter ki iyi niyetli bir insan olun mutlaka siz de birilerini bulursunuz. Aranmaya gerek yok, karşınıza çıkacaktır mutlaka
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    herkes böyle diyor hocam. ama mesela şimdi yaz geldi. kız arkadaşınla gezmek takılmak eğlenmek var, evde tek oturup dizi falan izlemek var. bu zamanı biraz daha erkene alamaz mıyız?
  • Tüm insanlar hormonları gereği güzel kızlardan/yakışıklı erkeklerden hoşlanıyor, maymun tipli kızlar ve maymun tipli erkekler ise "reddedildim" şeklinde yakınarak forumda konu açıp teselli bekliyorlar.
  • hepsinin sevgilisi yok kardeşim seni beğenmiyorlar
  • Heathen kullanıcısına yanıt
    ne yapabilirim o zaman? yüzümü değiştiremiyeceğime göre
  • Benden hoşlan belki sevgilim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolSerçe -- 12 Temmuz 2015; 22:55:07 >
  • SolSerçe kullanıcısına yanıt
    kızsan hoşlanıyım
  • Gözüne kestiğin kızın sevgilisini tenha biryerde 25 yerinden pıçakla. Kız tabi sevgilisinin 25 yerinden pıçaklanmasına üzülecek. O üzüldüğü an savunmasız olduğu an. O anda kendine bağlıyacan kızı. Güvenli ellerde olduğunu hissettirecen kıza.

Ve tebrikler, kız senindir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shasta17

ne yapabilirim o zaman? yüzümü değiştiremiyeceğime göre

para kazan hepsi pesinde kopek olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.