Şimdi Ara

HANGİ KART ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasa toplamaya çalışıyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Anakart-990FXA-UD3 AMD AM3+ 990FXA/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0
    İşlemci-FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm
    Ram-8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9
    Sizce bu sisteme hangi kartı almalıyım?

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-dual-x-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-13033.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-toxic-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?stk=True&srt=UP#genel-bakis

• Kuzeh kullanıcısına yanıt
    R9 280X al keyfine bak hocam 2 gb ramli ekran kartı alma işlemcin darboğaz yapmaz psu nuda ona göre fazla alcaksındır bu seçeneği verdiğine göre bütçende var al gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

R9 280X al keyfine bak hocam 2 gb ramli ekran kartı alma işlemcin darboğaz yapmaz psu nuda ona göre fazla alcaksındır bu seçeneği verdiğine göre bütçende var al gitsin

Peki sence R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit mi yoksa R9 270X TOXIC GDDR5 2GB 256Bit mi hocam? Ben karar veremedim de.
  • Fiyat/performans olarak 280 DualX daha mantıklı.
    Hocam bak yeni haberleri dolaşıo watch dogs 3 gb ekran kartı istio ultrada 2 gb alma ileri dönük olsun şimdi r9 270x al desem sapphirenin 4 gb modelini al dlcem oda r9 280 fiyatında.O yüzden işlemciyide yavana atmayarak r9 280x al keyfine bak hocam daha aşaısı tatminde etmez başatan sistem kurarken iyisini al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Fiyat/performans olarak 280 DualX daha mantıklı.

270X'in bellek ve çekirdek hızları 280 DualX'ten çok daha iyi. Kullananlar da kartı bayağı bir övmüşler performansı ve soğutması açısından. Şimdi bir de diğer kart buna nazaran daha iyi gözüküp daha ucuz olunca düşündürdü beni açıkçası.
    Hocam bnm bildiğim r7 270x hd7870 oc r9 280x hd7950 oc yani çekirdek hızı yüksek olsada hd7950 yi yakalamayaz pc başında olsam pcden test linki atardım sana ekran kartı alırken testlerine bak hocam çekirdek hızı bellek hızı hikaye mimarisi düşükse yeniyi yakalayamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi banka olmalı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam bak yeni haberleri dolaşıo watch dogs 3 gb ekran kartı istio ultrada 2 gb alma ileri dönük olsun şimdi r9 270x al desem sapphirenin 4 gb modelini al dlcem oda r9 280 fiyatında.O yüzden işlemciyide yavana atmayarak r9 280x al keyfine bak hocam daha aşaısı tatminde etmez başatan sistem kurarken iyisini al derim

Arkadaşım 2GB 256bit ATI HD serisi bir kart kullanıyor ve dün gece ultra ayarda Watch Dogs oynadı gözümün önünde, su gibi akıyor oyun hiçbir sıkıntı olmadı. Şimdi ekran kartına 900 TL vermek istemiyorum çünkü kasa+psu için biraz bütçe kısmam gerekti. O yüzden diğer iki kart arasında kaldım. Bir türlü karar veremiyorum.

Hocam o zaman 4 gb r7 270x sapphire 577 tl vatanda onada bak ilerde sorun çıkmasın diyorum yoksa sana açık konuşayım 2 gb ramde akıcı oynuosa r7 265 270 bile yeter gibime gelio

• Maddi durum yeterli ise 280X al aksi taktirde ben olsam 270X toxic alırdım büyük ihtimalle
  • Hiç aklımda yoktu fakat GTX760 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit almaya karar verdim. Hem yanında Watch Dogs veriyorlarmış.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti.html#ozellikler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.