Şimdi Ara

Hangi kalemlerden almam lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar not tutarken artık düzenli olmak istiyorum ve renkli kalem kullanmak istiyorum. Hangi tür kalemler almam lazım ? Marka da önerirseniz iyi olur ayrıca defter de lazım tabi ki sayfaları kaliteli olması lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gri koç planlama defteri işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ModelX kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladıniz galiba 🙂 ben not tutarken derken ders notları için demiştim onun için de önerir misiniz ? Planlama defteri olarak limit var onu kullanıyorum halihazırda şuan 🙂

• Ciddi mi bu

• Rm tayfa 40 dkda kalem önerileri videosunu izle dostum 👍🏻

• turuncufosforlukalem T kullanıcısına yanıt
    Galiba göreviniz insanlara ciddi olup olmadıklarını sormak. Evet ciddiyim şimdi gidebilirsiniz memur bey burada işiniz bitti. Yazmayın lütfen.

• Yo gerçekten merak ettim, bazen insanlar studyblogger trollemesi yapabiliyor, uçlu kalem için şu faber kastelin nokta kaleminden al çok rahat oluyor,stabilo da renkli kalem olarak alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swarleey S kullanıcısına yanıt
    Videoyu bulamadım link var mı ?

Anladım teşekkürler öneriler için, ama size önerim şöyle olacak insanlar troll yaptıklarını söylemezler. Siz ciddi misin diye sordunuz. Başkası evet diyince, tamam şimdi emin oldum öneri de bulunabilir miyim diyeceksiniz kendi kendinize ? 🙂 Onun için yazın geçin bence canınız yazmak istiyorsa. 🙂 Keçeli kalem ve stablio fosforlu kalem alacağım bunların yanına bir de renkli kalem alırım tamam dir 🙂

• Hocam stabilonun da ince renkli kalemleri var bir de stabilonun ince uçlu fosforlu kalemleri daha zevkli oluyor kocamanlar kötü oluyor.

bundan almayı düşünüyorum nasıl iyi mi ? Siz bunu mu diyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Yanlış anladıniz galiba 🙂 ben not tutarken derken ders notları için demiştim onun için de önerir misiniz ? Planlama defteri olarak limit var onu kullanıyorum halihazırda şuan 🙂
    Palme İlk 20 K için özel üretim not defterini tavsiye ederim o zaman

• Hocam şunu öneririm, fiyatına göre çok iyi:
    www.hepsiburada.com
    Adel Fineliner 10 Renk Karışık İnce Uçlu Kalem Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/adel-fineliner-10-renk-karisik-ince-uclu-kalem-p-HBV00000E7MNJ
  • Hocam bir de ince uç keçeli fineliner var onlar farklı mi yoksa bundan mi almam lazım benim ? Normal Keçeli kalem de var onlardan ve fosforlu stablio da almam iyi olur mu gösterdiğin haricinde. Nasıl bir kombinasyon yapayım ?

• www.hepsiburada.com
    Faber-Castell Grip Finepen Keçe Uç 0.4mm 10'lu Karton Kutu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/faber-castell-grip-finepen-kece-uc-0-4mm-10-lu-karton-kutu-p-OFISARTI5401516101
    ince uç keçeli derken demek istediğim bu. Normal Keçeli dediğim de bu
    www.hepsiburada.com
    Faber-Castell Eğlenceli Keçeli Kalem 20'li Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/faber-castell-eglenceli-keceli-kalem-20-li-p-OFISFAB112000?magaza=OfisPoint
    bu da fosforlu kalem
    www.urunsec.com
    Stabilo Boss Original Pastel Fosforlu Kalem 4'lü Paket Fiyatları | urunsec.com
    https://www.urunsec.com/urun/stabilo-boss-original-pastel-4lu-paket?gclid=EAIaIQobChMIwLqglLKT5wIViawYCh1-yAZrEAQYBCABEgIrRPD_BwE
    bunlardan hangilerini alayım ?

• Git dene al, zaten o kalemlerin yanında hep kağıt olur dene diye. Stabilo mesela çok iyi marka evet ama bazıları sevmeyebiliyor, aslında çocukken ne ile yazmaya alışmışsan o ilerideki zevkini çok etkiliyor. O yüzden en iyisi denemek

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Kirtasiyelere baktım kaç kere denk gelince hiç güzel renkli kalem bulamadım acaba kırtasiye fark ediyor mu çünkü hiç ne renkli kalem ne de stablio falan hiç yoktu

• Hocam gönderdiğim adel iyidir renkli kalemde faber bilmiyorum yani ben kullanmadım açıkçası. Adel yerine stabilo da alabilirsin, pahalı olduğu için atmadım onu.
    Fosforlu kalem olarak stabilo dörtlü alabilirsin güzeldir, buna da bakabilirsin:
    www.hepsiburada.com
    Faber-Castell Fosforlu K. 6+2 li Poşet Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/faber-castell-fosforlu-k-6-2-li-poset-p-HBV00000CIDAJ

• Renkli kalem olarak Stabilo point 88 öneririm. Tabi bunların fiyatları baya yüksek. Kırtasiyelerde fineliner diye söylerseniz parça halinde istediğiniz rengi daha ucuza alabilirsiniz. Ucuz olanların markaları farklı oluyor

• Tamam dir teşekkürler 🙂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.