Şimdi Ara

Hangi iphone alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün gece iphone 5'im çamaşır suyu içeren su dolu kovaya düştü :( hemen çıkarıp biraz silkeleyip sildikten sonra pirinç ve tuz dolu kaba gömüp kapağını kapattım. Az önce açıp baktım ama açılmadı telefon. Yine gömdüm bir gün daha beklesin diye fakat umudumu kesitm gibi bir şey. Fakat konu bu değil. Bugün Apple Destek'i aradım ve randevu alıp Zorlu'ya gidersem tamir edilmeyeceğini fakat 999 tl'ye iphone 5'i yenileyeceklerini söylediler. Ben vicdan muhasebesi yapıp duruyorum bunu da size sormak istedim. Şimdi eğer tamire giderse 300e yakın para gidecek ve bataryası da bozuktu onu da yenileyecektim 200 falan da ona gidecekti tamirle beraber. İphone alma kararım kesin, başka marka almayacağım. Sizce yeni iphone 5 alırsam elimde patlar mı yeni iphone modeli duyurulunca. Sosyal medyayı çok sıkı takip ediyorum, işim gereği sosyal medyadaki yenilikleri, yeni uygulamaları vs kullanabilmeliyim. Bu iphone 5 bana 1-1 buçuk sene yeter mi? Üzerine 200-300 koyup 5s mi almalıyım? 6 için ne kadar isterler tahminen bir de? Çok uzattım farkındayım ama inşallah anlaşılmıştır derdim :( Şimdiden teşekkürler :)

• iphone 5 baştan alman mantıklı değil,en kötü 5s alın bütçe varsa.ben 5 ten 6 ya geçince 5'i aradım açıkçası.bana büyük geldi 1 yıl olmasına rağmen alışamadım.tabi bütçen varsa uzun yıllar götürsün dersen 6 ya da 6s.ama bence 5s 1400'e düşmüşken 5s mantıklı.ya da martta 5se diye yeni bir model söylentisi var.iphone 6 donanınımında 5s boyutlarında olacak deniliyor karar sizin
  • Hmm zaten apple'ı tekrar aradım şimdi üst model değişimi yapmıyorlarmış. Ya 1000 liraya iphone 5 alacağım yada 1400'e iphone 5s yani şartları 6'ya zorlayabileceğimi sanmıyorum ama 5s sizce beni bir bir buçuk yıl idare eder mi? Ne biliyim ne kadar süre ios güncellemeleri 5s'e gelir acaba tahmininiz var mı?
  • Tabi ki goturur.su an benim iphone 5 i anneme vermistim,ios 9.2.1 di 9.3 beta 3 de su an yag gibi akiyor telefon.seneye iphone 5 ios 10 u alabilir gibi geliyor.5s ise ios 11'i de alir.seneye de akici olur ama ios 11 de kasar diye dusunuyorum.ama 1,5 yil kesinlikle goturur.5 e 1000 tl vermeyin,1400 e 5s alin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s veya 6s plus

• Bütçede sorun yoksa 6s serisi ama fazla para vermek istemiyorum dersen 5s.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef 6s ve 6 serisi şuan mümkün değil 5s de götürebildiğine göre ben 1 sene 1 buçuk daha 6'ya çıkmiyim :D teşekkürleer
  • Hocam bin lira iphone 5 e verene kadar 1300-1400 liraya 5s al derim iphone 5 ios 10 u da gorur sonra guncelleme vermezler bence

• Aynen. 5s almalisiniz en dusuk. Veya androud tarafinda sonye de bir goz atabilirsiniz.

• 5s'ten aşağısını alma derim, ama ihtiyacın olan telefon 6 plus
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.