Bildirim
Hangi internet bankacılığını kullanıyorsunuz, neden? (enpara? cepte teb? ve diğerleri???)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hesap isletim ucreti almayan banka var mi ki ? Ben 6 ayda 65 veriyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara candır. Tebi bilmiyorum
Enpara kullanıyorum çünkü CepteTEB'i anlamadım. Şartlarını yani... hiç açık değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enparada yok. Havale, eft için de yok. Daha sonra gelmesi de imkansız, sözleşmede bile yazıyor. (İsteseler başka bir ad altında takarlar tabii ama kimse kalmaz, onlar kaybeder. Yapmazlar o yüzden)
Yapikrediyi 7 yildir. İsbank 3 yil. Finansbank'i son 4 aydir. Arada vakifbank ve ziraat
enpara ile cepte teb arasında olan bariz bir fark var mı? fazi oranı yada birinden alınan diğerinden alınmayan ücret gibisinden? -
kuveyt türk ve teb -
Ben CEPTETEB internet subeyi kullaniyorum. Hem sade bir tasarimi var hemde pratik. CEPTETEB hesapta Hesap isletim ucreti yok ve eft havale islemleri ucretsiz. ayrica su anda en yuksek faiz oranina sahip diye biliyorum. % 10,60 faiz veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg6922 -- 12 Nisan 2015; 13:12:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X