Şimdi Ara

Hangi internet bankacılığını kullanıyorsunuz, neden? (enpara? cepte teb? ve diğerleri???)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi internet bankacılığını kullanıyorsunuz, neden? (enpara? cepte teb? ve diğerleri???)

cepte teb hesabı açmayı düşünüyorum ben ama, alternatif öneriniz var mı? eft-havale ücreti almayan ve hesap işletim ücreti de olmayan, faiz oranı iyi cinsten bir hesap?

• Hesap isletim ucreti almayan banka var mi ki ? Ben 6 ayda 65 veriyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara candır. Tebi bilmiyorum

• Enpara kullanıyorum çünkü CepteTEB'i anlamadım. Şartlarını yani... hiç açık değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • airnavy kullanıcısına yanıt
    Enparada yok. Havale, eft için de yok. Daha sonra gelmesi de imkansız, sözleşmede bile yazıyor. (İsteseler başka bir ad altında takarlar tabii ama kimse kalmaz, onlar kaybeder. Yapmazlar o yüzden)

• Yapikrediyi 7 yildir. İsbank 3 yil. Finansbank'i son 4 aydir. Arada vakifbank ve ziraat

• enpara ile cepte teb arasında olan bariz bir fark var mı? fazi oranı yada birinden alınan diğerinden alınmayan ücret gibisinden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuveyt türk ve teb
  • Ben CEPTETEB internet subeyi kullaniyorum. Hem sade bir tasarimi var hemde pratik. CEPTETEB hesapta Hesap isletim ucreti yok ve eft havale islemleri ucretsiz. ayrica su anda en yuksek faiz oranina sahip diye biliyorum. % 10,60 faiz veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg6922 -- 12 Nisan 2015; 13:12:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.