Şimdi Ara

hangi internet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangi internet daha iyidir?

TTnet in 1024 hız 4 GB kotalı interneti mi (29+8 ytl)

yoksa

kablonetin 1024/256 hız 1GB (+GB başına 3 ytl) kotalı interneti mi? (16+7 ytl)

ttnet modem veriyor kablonet te siz alıyorsunuz Hz/Fiyat bakımından hangisi sizce?

• Bölgende kablo altyapısı sağlamsa tabiki kablo internet e geçmen daha iyi.Ayrıca 512k sınırısız da alabilirsin.29ytl.
    Ama yok kablo internet sorunlu ise elini bile sürme.Bölgende kullananlar varsa onlara bir sor derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bölgende kablo altyapısı sağlamsa tabiki kablo internet e geçmen daha iyi.Ayrıca 512k sınırısız da alabilirsin.29ytl.
    Ama yok kablo internet sorunlu ise elini bile sürme.Bölgende kullananlar varsa onlara bir sor derim.

Konya'dayım burda bir ofiste 256 sınırsız kullanan bir tanıdığım var ve hiçbir sorunla karşılaştığını duymadım ve de görmedim
    Konya gibi bir yerde de heralde sağlam altyapı olur. Yoksa olmaz mı?

hız açısından kablonet biraz yavaş diyorlar sizce nasıl?
  • Alakası bile yok.Ben de kablo kullanıyorum ve ADSL in 1mbit inden daha verimli bir 512k kablo kullandığımı çok açık söyleyebilirim(ADSL de kullandım uzun süre).Hatta geçen gün hız testi de verdim 2 kere.En yoğun saatlerde bile çok sorun yaşamıyorsun.Onu diyenler uyduruyor bakma sen.Sen ofis değilde sizin evin yakınlarında kablo kullananlar varsa onlara bir sorsan iyi olur.Çünkü değişiyor yerine göre.Kablo altyapısı sağlamsa düşünmeden kablo ya geçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Mart 2008; 12:42:41 >
  • quote:

Alakası bile yok.Ben de kablo kullanıyorum ve ADSL in 1mbit inden daha verimli bir 512k kablo kullandığımı çok açık söyleyebilirim(ADSL de kullandım uzun süre).Hatta geçen gün hız testi de verdim 2 kere.En yoğun saatlerde bile çok sorun yaşamıyorsun.Onu diyenler uyduruyor bakma sen.Sen ofis değilde sizin evin yakınlarında kablo kullananlar varsa onlara bir sorsan iyi olur.Çünkü değişiyor yerine göre.Kablo altyapısı sağlamsa düşünmeden kablo ya geçebilirsin.

bizim evin yakınlarında kimse kimseyi tanımaz. Malum şehir merkezi hayatı
    ALtyapının iyi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  • Türksat ı ara diyeceğim ama net cevap vereceklerini sanmam.Doğal olarak abone olman için yok diyecekler.Bilen,kullanan birilerine sorman gerek.Forumda da vardır elbet Konya'dan birileri.Onlar daha iyi bilirler.
  • quote:

Türksat ı ara diyeceğim ama net cevap vereceklerini sanmam.Doğal olarak abone olman için yok diyecekler.Bilen,kullanan birilerine sorman gerek.Forumda da vardır elbet Konya'dan birileri.Onlar daha iyi bilirler.

Türksatı boşuna aramayınız.Cevap vereceklerini sanmam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Türksat ı ara diyeceğim ama net cevap vereceklerini sanmam.Doğal olarak abone olman için yok diyecekler.Bilen,kullanan birilerine sorman gerek.Forumda da vardır elbet Konya'dan birileri.Onlar daha iyi bilirler.

cevap verseler bile alt yapımız sağlam diyeceklerdir deneyip görecez
    bu arada bunun da ttnet gibi 2yıl felan kullanmak zorundasin gibi bir sözleşmesi yok değil mi?
    ne bilim hani istediğimiz zaman kestirebilelim yani

• quote:

Orjinalden alıntı: kater

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

cevap verseler bile alt yapımız sağlam diyeceklerdir deneyip görecez
    bu arada bunun da ttnet gibi 2yıl felan kullanmak zorundasin gibi bir sözleşmesi yok değil mi?
    ne bilim hani istediğimiz zaman kestirebilelim yani

Öyle bir süre taahhütü olduğunu sanmıyorum ama yine de emin değilim...

• öyle bir süre taahhütü vb yok ve de üstelik internetten yakın tarafınızda kimin kullandığına da bakabiliyorsunuz

http://online.turksat.com.tr/

adresinde şebeke arama seçeneğinden bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.