Şimdi Ara

Hangi hoparlör daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bunlarla izleyeceğin filmlerden birşey anlamazsın uğraşma
  • Zaten amacım ev sinema sistemi değil, anlatmak istediğim hangisi daha iyidir.
  • Logitech marka olarak daha iyidir ses konusunda, özellikle sensibility, yani ses hassasiyeti daha iyidir ama verdiğin speaker'ların RMS watt değerleri gerçekten çok düşük. Creative toplam 4 watt, Logitech'ler 2 watt'ı geçmiyor. Bunlara para vermene değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigoegos

Logitech marka olarak daha iyidir ses konusunda, özellikle sensibility, yani ses hassasiyeti daha iyidir ama verdiğin speaker'ların RMS watt değerleri gerçekten çok düşük. Creative toplam 4 watt, Logitech'ler 2 watt'ı geçmiyor. Bunlara para vermene değmez.

Saol yorum için. 1+1 önerebileceğin var mı bunlardan daha iyi olan?
  • Basit ama keyif verecek bi şey istiyorsan 2+1 logitech x230 öneririm. 2 tane aldım bi dönem, fiyatı da gayet uygundur, ofiste filan gayet iyi gider, sesi çok hassas verir. Küçük yerler için yeter de artar.

Hangi hoparlör daha iyi?

# LOGITECH - X230 32W 2.1 HOPARLÖR
    # Marka:LOGITECH
    # Ürün:X230 32W 2.1 HOPARLÖR
    # Toplam Güç:32 Watt (RMS)
    # Bileşen Sayısı:2x Uydu(6W),1x Subwoofer(20W)
    # Kumanda:Hoparlor üzerinden ses kontrolü
    # Ses Girişi:1 analog stereo
    # Kulaklık girişi
    # Ölçüler:Uydu: 63x203x76mm
    # Subwoofer: 152x228x234mm
    # Gerekli Sistem:Stereo ses kartı
    # PC, CD, MP3 çalar
    # Özellikler:Renkli kablolar ile kolay bağlantı
    # Duvara monte edilebilir uydu hoparlör
    # FDD2 Ses teknolojisi ile daha kaliteli ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertigoegos -- 12 Mart 2013; 19:46:54 >

• Saol tavsiyen için ama 1+1 olsa iyi olur çok yer kaplamasın,kablo falan çok olması benim açımdan kötü :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş 40 - 50 ye çıkart parayı 2+1 al bence yani en azından Logitech in 2+1 leri çok hoş sesleri.bende 5+1 i var 4 senedir kullanıyorum hiç bir sorunu yok birde o bass filan yerlere düştü neler neler oldu :D
  • Çok yer kaplayacak kadar değil bu alet zaten. :) İllaki 1+1 dersen yazdıklarından Logitech olanını al o zaman :) ama ses tatmin etmez.
  • Saolun yorumlar için, logitech almaya karar verdim,ben zaten yüksek kaliteli bir hoparlör istemiyorum,işimi görsün yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.