Şimdi Ara

HANGİ HAKEM, HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell Süper Lig'de zaman zaman maçların önüne geçen ve çok tartışılan hakemler hangi takımları tutuyor?

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, 'Altay'ı tutuyorum. MHK Başkanı Oğuz Sarvan da Göztepeli' dedi ama onları tanıyanlar; Özgener'in Fenerbahçeli; Sarvan'ın da Galatasaraylı olduğunu söylüyor. Hakemliği bırakanlar bile kurullarda görev alamama endişesi ile açık açık konuşamıyor

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, futboldaki tabuları birer birer yıkmak istiyor. Seslendirilmeyenlerin, hatta zihinlerden bile geçirilmesinden çekinilen düşüncelerin su yüzüne çıkmasını istiyor. Tabuların yıkılmasında ilk ateşi de TSYD'nin Antalya seminerinde vererek, hakemleri tuttukları takımları açıklamaya davet etti. Hatta, 'Ben Altay'ı tutuyorum. MHK Başkanı Oğuz Sarvan da Göztepeli' dedi. Ama doğup büyüdüğü kentin takımı Altay'ın dışında, Fenerbahçeli olduğunu söylemedi... Tıpkı Oğuz Sarvan'ın Galatasaraylı olduğu gibi.

GÜVENER ÖRNEĞİ VAR

Bu da normal. Futbolu bırakan eski hakemlerin, yorumcuların tuttukları takımları sır gibi sakladıkları ortamda Özgener 'Fenerli', Sarvan 'Galatasaraylı' olduğunu açıklasa neler olurdu. Hatırlayın yıllar önce Ahmet Güvener'in başına gelenleri. Herkes bir takım tutar. Ama hakemler gönül rahatlığı ile tuttuğu takımı açıklayamaz, maçlarına gidip tribünde izleyemez. Futbolu bıraktıktan sonra bile bunu yapamazlar. Nedeni de yaparlarsa, kurullarda gözlemci, temsilci olarak görev alamazlar. Yıpranırlar. Ama biz AKŞAM Gazetesi olarak açıklıyoruz.

Hakemlerin yakın çevrelerine, arkadaşlarına sorduk... İşte hakemlerimizin tuttukları, sempati duydukları takımlar...

FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Mustafa Kamil Abitoğlu, İlker Meral, Cüneyt Çakır, Hakan Özkan, Halis Özkahya, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Serkan Çınar

GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Hüseyin Göçek, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu, Taner Gizlenci

BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa, Tolga Özkalfa

TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz

Milliyet

• Cüneyt Çakır Fenerliymiş
  • Yoo liste yanlış.Bütün hakemler Galatasarayı tutuyor.Ondan biz şampiyon olduk.Ondan Lincoln 8 gol 14 asist,Milan Baros'ta 14 gol attı.Ondan UEFA da tur atlıyoruz.Birazdan yazımı alıntı yapıp beni cevaplayanlar hatta gülme ifadeleri koyanlar...Bu sizin eseriniz...Bakında görün en çok çamur attığınız adam hangi takımlı...

Bu arada bu konunun fener bölümünde açılması ayrı anlam taşıyor
  • 30 dakikadır yukarıdaki arkadastan alıntı yapan olmamış
    Allah Allah çok iddaalı görünüyordu oysa ki
  • Cüney Çakır Fenerbahçeliyse Bende Amerikanın Japon devlet başkanıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

Yoo liste yanlış.Bütün hakemler Galatasarayı tutuyor.Ondan biz şampiyon olduk.Ondan Lincoln 8 gol 14 asist,Milan Baros'ta 14 gol attı.Ondan UEFA da tur atlıyoruz.Birazdan yazımı alıntı yapıp beni cevaplayanlar hatta gülme ifadeleri koyanlar...Bu sizin eseriniz...Bakında görün en çok çamur attığınız adam hangi takımlı...

noter tasdiğimi var hangi takımı tuttuklarına dair?
  • quote:

Yoo liste yanlış.Bütün hakemler Galatasarayı tutuyor.Ondan biz şampiyon olduk.Ondan Lincoln 8 gol 14 asist,Milan Baros'ta 14 gol attı.Ondan UEFA da tur atlıyoruz.Birazdan yazımı alıntı yapıp beni cevaplayanlar hatta gülme ifadeleri koyanlar...Bu sizin eseriniz...Bakında görün en çok çamur attığınız adam hangi takımlı...

milan barosun attığı 14 golün 9 u penaltı be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trboy

quote:

Sizin forvetler penaltı attıda bizmi engelledik.

Nasılda attı 3 tane Baroş size

• quote:

Orjinalden alıntı: NickMaster

quote:

quote:

Sizin forvetler penaltı attıda bizmi engelledik.

Nasılda attı 3 tane Baroş size

Nasıl attı, "Fenerli" Cüneyt Çakır'ın asistleriyle attı..

• Daha hala hakem diyorsunuz yav....
  • quote:

quote:

ben 14 golün 3ü penaltıdan diye biliyodum 9u nerenden uydurdun? yaptığı Hat-Trick'in acısı hala geçmemiş anlaşılan..

• MHK - Fırat Aydınus = Galatasaray taraftarı...

Neden hiçbir Beşiktaş derbisine Fırat Aydınus'u vermiyorlar düşündünüz mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: dammak
    Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, 'Altay'ı tutuyorum. MHK Başkanı Oğuz Sarvan da Göztepeli' dedi ama onları tanıyanlar; Özgener'in Fenerbahçeli; Sarvan'ın da Galatasaraylı olduğunu söylüyor. Hakemliği bırakanlar bile kurullarda görev alamama endişesi ile açık açık konuşamıyor

Oğuz Sarvan için fbli söylentileri çıkmıştı zamanında. Ancak özellikle Göztepeli olduğunu söylüyordu. Bu haberde tam tersi alakasız birşey söylüyor. Entresan.
  • tamamen olmayabilir ama tahmini hazırlanmış bir haber. içlerinden tanıdığımız biri var ve alakası olmayan bir takıma yazılmış adı. inanmamak lazım. resmen hakemlerin üzerlerindeki baskıyı arttırmaktan başka bir işe yaramaz bir haber.
  • hıı zaten hakemlerde manyak ; o kadar emek veriyorlar ki , sempatizanı oldukları takımlara maç kazandırabilsinler !! Hatta bazıları uA - çarşı - gfb üyesi bile olabilir , ajan olarak oraya gönderilmişler
  • Selçuk Dereli ve Kuddusi Müftüoğlu, bunların hakemlik yapması hakemlik mesleğine ihanet.
  • Hakemler tuttukları takımı daha çok yakar zaten
    Ayrıca Yapılan hkem hataları ortaya konmuş şampiyonluğa oynuyan takımlara eşit oranda hata yapılmış

Baroş 3 penaltı attı...

14 maçta 14 goll uefada 6 maçta 4 gol 20 maçta 18 gol 6 asist ohaaaaaaa
  • quote:

quote:

sana sadece 8 e kadar mı saymayı öğrettiler? yanlış anlama 9 dediğine göre bu sayının kaç olduğunu bilmiyorsun bence...

• quote:

quote:

Bi tarafınızdan element uydurmayın. Baros ligdeki 14 golünün sadece 3'ünü penaltıdan attı.

Dipnot : En yakın takipçisi Mehmet Yıldız 11 golün 3'ünü penaltıdan attı

• FIRAT AYDINUS ÇARŞI'NIN çocuğudur hasta bjk lidir bizim burda oturuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.