Şimdi Ara

Hangi Gtx 1660 ti modelini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx 1660 ti alacağım ancak hangi markanın hangi modelini almalıyım bilmiyorum. Çoğunun performans testinde fps değerleri arasında 1-2 fark var bu nedenle benim için performansı en yüksek olan önemli değil. Benim için önemli olan sessiz ve soğuk çalışması. Şimdiden yardım etmeye çalışanlara teşekkür ederim.

Sistemim:
    R5 2600
    2x8 3000 mhz ram
    600 watt psu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Msi gaming x

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi model Asus strix modelidir ancak en pahalılardandır. İşinizi msi ventus gibi bir gpu görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gstrix asus vatanda 1900 du en sessizi o hemde ısınmıyor biraz o.c yaparsın ben artık en kafa agrıtmayan kartı almayı dusunuyorum sonuçta en az bi 4 sene kullanıyoruz kafa patlatıyo 2 fanlılar
  • MSI Gaming X veya Asus ROG Strix
  • marka takıntın yoksa 1900 tl ye palit bulunabiliyor.
  • 1660ti çok ısınan bir kart rog strix fiyat farkı çoksa gerek yok. Gaming x ışıklı istiyosan oalbilir. MSI armor bu seride gayet iyi, palit stormx tek fn olmasına rağmen çift fanlı performasn veriyor, palit ve zotacın çift fanlıları iyi. Asusun tek fanlısnı alma. Asusun bird çift fanlı ucube kartı var onuda alma. Ventus hakkında bilgim yok goole sıcaklık ve ses testleine bakabilrisn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 Ti hala alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ventus xs oc modeli var tam yükte 70 dereceleri görüyor

• Gaming X serisi soğutma ve kalite olarak efsanedir:

• aradığın kriter sessizlik ve soğukluk ise asus strix veya msi gaming x serisi alacaksın iki kartta elimden geçti çok sessiz modeller ama fiyatları çok uçuk özellikle kdv indirim dönemlerinde alınabilir seviyelere iniyor bunun dışında msi ventus armor serileri de olabilir.

• 1660 Ti gaming x ve strix fiyatına rtx 2060 alınıyor, gidip en üst seviye 1660 Ti almak gibi bir hata yapma parayı çöpe atarsın en ucuzunu al geç.
  • gpu da 80 dereceye kadar normal ,önemli olan fan sesi duymamak. Fan sesi duymadan 80 derece altı iyidir. 70 az altı üstü çalışa daha güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.