Bildirim
Hangi gömleği alayım ? Ss li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence 2.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağcılarda mı oturuyorsun? -
Bu arada 23 liraya aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisinide alma. Habibi gömlek dediğin biraz gömleğe benzer. Bu ne karısık birsey. Bunu görünce getto cocuklarin adidas altına kundura giymesi aklıma geldi. Ama derseniz ben esenleri bağcıları esenyurtu alnımın akıyla temsil edeceğim bence 2. Altına bir eşofman da iyi gider.
Nickini neden seçtiğini merak ettim. Neden
Kaşe mont yazacakmış arkadaş yanlışlıkla gömlek yazmış
Koyu olanı daha çok beğendim. -
Hocam ismi yasasın diye. Adam Kıbrıs savasında bize yardım etti ; biz ona hainlik ettik. Adamın ülkesinde elektirik bedava eğitim bedava evlenirsen düğün masrafları bedava ama cahil halkı gaza gelip isyan etti yine ihanet ettiler. Bu kadar haksız yere ihanete uğramış adamın ismi bırakma yasasın.
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCarlo
Kaşe mont yazacakmış arkadaş yanlışlıkla gömlek yazmış
Gömlek diye geçiyor nette hocam
Helal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuammerKaddafi
Hocam ismi yasasın diye. Adam Kıbrıs savasında bize yardım etti ; biz ona hainlik ettik. Adamın ülkesinde elektirik bedava eğitim bedava evlenirsen düğün masrafları bedava ama cahil halkı gaza gelip isyan etti yine ihanet ettiler. Bu kadar haksız yere ihanete uğramış adamın ismi bırakma yasasın.
İbretlik ölümünü, Müslümanlara yaptıgı eziyetleri, diğer ülkelerin kuklası seklinde halkına yaptıgı zulümleri araştırmalısın
1. güzelmiş -
Kapşonlu gömlek de yeni mi çıktı la üstüne para versen giymem. -
Tarzım değil açıkcası beğenmedim.Ama aldı isen güle güle giy. -
-
Kesinlikle koyu olan ayrıca link atarmısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X