Şimdi Ara

Hangi Gainer Ürününü Kullanmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla Yağlanmadan 4-5 kilo almak istiyorum hacimli bir şekilde almak tercihim hangi ürünü önerirsiniz
    Not: Ürünleri kullanırken bir yandan sporda yapacağım

Scitec Volumass 35 Gainer 2950 Gr
    Olimp Gain Bolic 6000 1000 Gr
    Optimum Gold Standard Gainer 3250 Gr
    Optimum Serious Mass 5450 Gr

• Gainer kullanma istiyorsan normal protein tozu kullan bence gainerin sana bir faydası yok karbonhidrat direk onu yiyeceklerden de rahatlıkla alabilirsin kütleyi kas olarak almaya çalış günde 300-400 kalori fazla almaya çalış normal ihtiyacından proteinini tam almaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serious mass al geç hocam bir ara kullanırdım, yüksek karbonhidrat ve bunun yanında hatrı sayılır protein barındırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

Gainer kullanma istiyorsan normal protein tozu kullan bence gainerin sana bir faydası yok karbonhidrat direk onu yiyeceklerden de rahatlıkla alabilirsin kütleyi kas olarak almaya çalış günde 300-400 kalori fazla almaya çalış normal ihtiyacından proteinini tam almaya çalış
    Hocam Weider Whey protein kullanıyorum söylediğiniz gibi almamdan gereken fazla kaloride alıyorum fakat kilo alma konusunda vücudum biraz inatçı o yüzden gainer kullanmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Serious mass al geç hocam bir ara kullanırdım, yüksek karbonhidrat ve bunun yanında hatrı sayılır protein barındırıyor.
    Hocam faydasını gördün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

Hocam faydasını gördün mü ?

Alıntıları Göster
    Faydasını görmesem tavsiye etmezdim hocam o zamanlar yeterli beslenme konusunda sorun yaşıyordum, almam gereken karbonhidratı yiyerek alamıyordum ve bu yüzden serious mass kullanmıştım. Şunu da söyleyeyim 5kg'lık dymatize supermass da kullandım tam anlamıyla çöp. Bu da aklında bulunsun. Fiyat performans olarak en güzel ürün serious mass gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Faydasını görmesem tavsiye etmezdim hocam o zamanlar yeterli beslenme konusunda sorun yaşıyordum, almam gereken karbonhidratı yiyerek alamıyordum ve bu yüzden serious mass kullanmıştım. Şunu da söyleyeyim 5kg'lık dymatize supermass da kullandım tam anlamıyla çöp. Bu da aklında bulunsun. Fiyat performans olarak en güzel ürün serious mass gibi geliyor bana.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler o zaman bende alayım. Beslenmeden yana problem yokta bi 4-5 kilo eksiğim var onu almalıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

Teşekkürler o zaman bende alayım. Beslenmeden yana problem yokta bi 4-5 kilo eksiğim var onu almalıyım

Alıntıları Göster
    Rica ederim hocam, antrenmandan ziyade iş boğazda bitiyor biliyorsun. Bol şans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.