Şimdi Ara

Hangi Ekran Kartı Daha İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.bilgisayarım çalışmıyordu bende tamirciye götürdüm ve ekran kartı bozulduğunu söylediler.anlayacağınız bir ekran kartına ihtiyacım var ama bu işten hiç anlamıyorum.herkes 1050ti diyor ama farklı markaların farklı fiyatları var ne alacağımı bilmiyorum.e.k 850 tl yi geçmesini istemiyorum(tabi siz fiyatı yüksek daha iyi olduğunu düşündüğünüz şeyleri yazabilir siniz.) bana ne önerirsiniz.bu arada indirimli yerleri atabilirseniz sevinirim.birde şuan piyasa çok kötü deniyor ne zaman düzelir yakın zamanda düzelir mi?
    işlemci::::::i7 2600
    anakart::::::H61 CHIPSET IPXSB

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Çok sağol. Zotac nasıl. Pek farkı var mı diğerlerinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

google da yorum ve inceleme videolarına bakmanız yeterli.

saat hızları en yüksek 1050ti den biri - soğutması çok iyi (çift fan bakır borular) - sessiz- fiyatı iyi

850 tl ye çıkabiliyorsanız 1050ti 'nin daha üst modellerini zorlayın derim. Kampanya veya temiz garantisi devam eden ikinci el, yada yurt dışı imkanınız varsa daha üst kart bakın derim.

• shinnok kullanıcısına yanıt
    maalesef yurt dışı işini nasıl yapacağımı bilmiyorum daha yüksek modeller işlemci ile darboğaz yapmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi laptop daha iyi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle o pegatron anakarta güncel bir ekran kartı takamazsın çünkü aynı olayı ben de yaşadım. 200 TL civarına gigabyte h61 dsm2 anakart + 700 TL'ye zotac 1050 ti işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ork Glr

hocam siz dedikten sonra araştırdım destekliyormuş.yani biri çalıştırmış 1050ti ile.

valla internette araştırırsan bu lanet pegassi h61 ipsx modelinin %75 i bu yeni nesil ekran kartları desteklemiyor görüntü vermiyor. Eğer seninki veriyorsa şanslısın. Çünkü sanırım biosları bozuk

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

quote:

Orijinalden alıntı: Ork Glr

hocam siz dedikten sonra araştırdım destekliyormuş.yani biri çalıştırmış 1050ti ile.

valla internette araştırırsan bu lanet pegassi h61 ipsx modelinin %75 i bu yeni nesil ekran kartları desteklemiyor görüntü vermiyor. Eğer seninki veriyorsa şanslısın. Çünkü sanırım biosları bozuk

evet boyle bir sey ben de duymustum bioslarini ozellikle farkli kart desteklemesin diye ayarliyorlarmis yani anakartin dandikligi degil kasitli dandik bios soz konusu.

ben bunun IPXSB pegatron oldugunu anlayamadim en basta anlasam anakarti degistirin derdim.yol olmaz o anakarttan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 1 Eylül 2017; 21:22:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.