Şimdi Ara

Hangi Dili Öğrenmek Daha Yararlı Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar üniversite okuyorum İngilizcem zaten var bunun yanında okulda ikinci yabancı dil olarak

-İtalyanca
    -İspanyolca
    -Yunanca
    -Çince
    -Japonca
    -Fransızca
    -Rusça
    -Arapça
    -Almanca

dillerinden birini seçmek zorundayım bölümüm sosyoloji.Sosyoloji için Fransızca ve Almanca önemli fakat Fransızca ve Almanca dillerinde olup da İngilizceye çevrilmeyen bir kaynağa rastlamadım o yüzden dil seçimini bölümüme göre değilde ki Dünya'ya yönelik yani iyi ki öğrenmişim diyebileceğim ve bana her konuda yararı dokunacak bir dil seçmek istiyorum.Siz hangi dili önerirsiniz kararsızım.

• Madem dünyaya açılan bir dil istiyosunuz, İspanyolca derim.
  • Ispanyolca kesinlikle dunyada Ingilizceden sonra en yaygin dil ve ayrica Italyanca ve Portekizce ile cok yakin, zamanla bu dilleride ogrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mütercim Tercümanlığa başlıyorum bu sene.Ben de 2. yabancı dil olarak İspanyolca düşünüyorum.
  • İspanyolcayı güney amerikada brezilya hariç tüm ülkelerin ana dili kuzey amerikada meksika konuşuyo avrupada ispanya var zaten onun dışında almanca çok yararlı diye biliyorum japonya daki firmalar falan hep almanca konuşuyolar hatta japonlar ingilizce bilmez almanca bilir bide rusça yı öğrenirsen iyi olabilir gibi o da yarar yani ama sen iyi düşün taşın çok önemli bişey bu.
  • Görüşlerini yazan tüm arkadaşlara teşekkürler okulda da çoğunluk İspanyolca seçti ama ben Fransızca da karar kırdım sebebi İspanyolca ne kadar yararlı olsa da benim bir ilgim yok bu yüzden başarısız olurum diye düşünerek ilgimin olduğu dili seçtim.
  • Bence Fransızca. Afrikadaki sömürgelerinden dolayı daha çok kullanılıyor diğer dillerin çoğundan. Biraz zor öğrenebilirsin ama daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bende şuan Fransızcaya başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fransızca>İspanyolca>İtalyanca
  • bence çinceyi düşün hocam 10 sene sonra bütün dünya çince konusacak (ticari anlamda) ingilizceyle birlikte kullanılan dil olacak
  • fransızca iyidir azda olsa herdilden bilmek lazım oluyor yazın lazım olabiliyor :D
  • Yaşını bilmiyorum Kardeşim ama 35 altı isen tüm kalbimle Çince derim. Kaynak vs konusunda amatör olarak yardımcı olurum. İnan söylendiği gibi zor bir sil değil!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arapça.
  • Fransızca öğrenmeye çalışıyorum ben de. Bilmiyorum ne kadar yararı dokunacak ama seviyorum ben.
  • Bence kesinlikle Çince öğrenilmesi gereken bir dil bende makina müh. okuyorum ve bildiğim kadarıyla çince arkadaşların dediği gibi 5 10 yıla kadar en çok konuşulan bir dil olucak. Neden dersen 2. dünya savaşından sonra japonya sanayide çok kötüydü malları okadar adiydi fakat sonra ne oldu günümüzde en iyi markalar japonya tarafından üretiliyorum şunu demek isterim ki çin malı şuan nekadar adi olsada adamlar dünya sektörüne girdi ve çin geçen sene bütçesinin 4 te 3 ünü sanayiye yatırdı bu da demektir ki dünya piyasası çinden sorulacak der ve yazımı bitiririm ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.